Movie Center

wow
eek.gif
من ديشب فيلم جنگ دنياها رو ديدم...هنوز تو شوك فيلم هستم....بدجوري رو من تاثير گذاشت...خيلي وقت بود همچين فيلمي نديده بودم....

يكي از صحنه هايي كه خيلي فكرمو مشغول كرد همون قستي هست كه طرف ميگه اينها از خيلي وقت پيش اين رباتها رو زير زمين چال كردن......

واقعا فيلم جذاب و توپي بود....

نوشته شده توسط kelark:
منم این Mulholland Drive دیدم راستش با زیرنویس فارسیش ولی 8 بار یادمه نگاش کردم آخر هم چیزی ازش نفهمیدم بعد رفتم تو سایتش داستانش رو گرفتم خوندم تازه 2زاریم افتاد بعد یه چیز خنده دار

کاگردانش گفته بود اگه چیزی از فیلم نمی فهمید مشکل مانیست باید شده 30 بار نگاش کنین تا بفهمین ولی کلا از این نوع فیلمها من خوشم میاد که باید روش فکر کرد . ادرس سایت اصلی رو الان ندارم پیدا میکنم که همه نظر دیوید لینچ رو ببینن.

در هر صورت خوشحال میشم بحثش رو راه بندازین البته نه مثل کنستانتین از زاویه دین نگاه کنینا ;) ( شوخی کردم )
من زبون اصلي ديدم , البته با زبونش خوشبختانه مشكل نداشتم ,يك بار ديدمش فعلا , خيلي خوشم اومد ,منم از اين فيلمهايي كه آدم رو به فكر فرو ميبره خوشم مياد. رفتم تو اينترنت جستجو كردم , يه سري از مسائل رو متوجه شدم. من هم موافقم كه در مورد اين فيلم كمي بحث داشته باشيم , حداقل من يكي يه چيزايي ياد ميگيرم.
مرسي

سلام

من يه سوال دارم....چرا در فيلم جنگ دنياها اون دستگاها يهو آخر فيلم از كار افتاد.....يعني نقطه ضعفشون چي بود؟

فيلم كنستانتين رو هم مولتي ها در 4 دسامبر مي ذارن

من يه سوال دارم....چرا در فيلم جنگ دنياها اون دستگاها يهو آخر فيلم از كار افتاد.....يعني نقطه ضعفشون چي بود؟
من هنوز کامل ندیدم ولی اینو میدونم >>
دمای زمین باهاشون ناسازگار بود !!!

من اون جوري كه متوجه شدم گياهان منجر به نابوديشون شد؟!!! ولي باز هم نفهميدم (گفتم برم كلاس زبان)

ولي اون آخرش طرف فكر مي كنم مي گفت زماني كه انسانها سلاح هاشون از كار مي افته اين قدرت خدا هست كه تعادل رو برقرار مي كنه....يه همچين چيزي رو من فهميدم......

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

فيلم كنستانتين رو هم مولتي ها در 4 دسامبر مي ذارن

اره تو وسطاش نشون ميده كه اين موجودات با رعد و برق ميان پايين
بعد هم اخرش اينا با هواي و جو زمين مشكل پيدا مي كنند درست مثل اون قديميش ولي به نظرم اين فيلمه خوب ساخته بود اسپيلبرگ نه؟؟؟؟

مثل اون قديميش ولي به نظرم اين فيلمه خوب ساخته بود اسپيلبرگ نه؟؟؟؟

مگه به غير اين فيلم بازهم قبلش فيلمي ساخته شده.....

البته از حق نگذريم شاهكار بود.....

يعني فقط آب و هوا تنها دليل نابودي اونها هست

يكي فيلم جزيره(the island)به كارگرداني مايكل بي كه به خاطر اينكه ساخت 2005 و فيلم به روزي كه نه(به ساليه!!!)قابل توجه

بچه ها ميشه تاريخ پخشش رو بگيد ؟ من ميخواستم دي وي ديش رو بخرم.اما هنوز نيومده.بعد تلويزيون ميخواد بده ؟ دمش گرم ...

راستي فيلم حكم داره اكران ميشه.از دستش نديد.از استاد مسعود كيميايي ....

یکی از فن سایتهای لینچ: (البته فن سایت زیاد داره ولی این دم دست بود)
http://www.lynchnet.com/mdrive/
امروز اینو اتفاقی دیدم!
به نظر زیادی شل و کند بود و به طور بدی هم از موسیقی استفاده شده بود..شخصیت سهند(رادان) اصلا ساخته و پرداخته نشده بود و روند داستان خیلی کند و بی دلیل بود ولی به نظرم خیلی از سربازهای جمعه بهتر بود و فیلم به غیر از چند تا سکانس(مخصوصا سکانس آخری و چند نمای دوربین چیزه خاصی نداشت و بیشتر بازی روی دوش شکیبایی و انتظامی بود..
من از 10 بهش 6.5 میدم!
فعلا

نوشته شده توسط Saman:
بچه ها ميشه تاريخ پخشش رو بگيد ؟ من ميخواستم دي وي ديش رو بخرم.اما هنوز نيومده.بعد تلويزيون ميخواد بده ؟ دمش گرم ...

--------------------------------------------------------
بنابر اعلام برنامه زمان پخشش بيست و دوم آذر هست.

همون طوری که دوستمون گفتم سه شنبه 22 آذر ساعت 22:30 ........ راستی به چه مناسبت پخشش می کنن ؟؟
راستی ساامان فکر کنم دی وی دیش تا اون موقع بیاد .......
ولی با اینکه فیلم و دریم ورکز شکست مفتضحانه ای خورد (150 ملیون دلار خرج - 50 ملیون فروش !!!!) ولی بنظر منم فیلم جالبی باید باشه چون حداقل داستان باحالی داره و در ضمن این مایکل بی فیلمهای قبلیش خیلی باحال بیدن . (آرماگدون - صخره - بچه های بد - پرل هاربر ) و ابلته پر فروش .. نمی دونم چی شد که این جوری شد !!

-------------
مروز اینو اتفاقی دیدم!
به نظر زیادی شل و کند بود و به طور بدی هم از موسیقی استفاده شده بود..شخصیت سهند(رادان) اصلا ساخته و پرداخته نشده بود و روند داستان خیلی کند و بی دلیل بود ولی به نظرم خیلی از سربازهای جمعه بهتر بود و فیلم به غیر از چند تا سکانس(مخصوصا سکانس آخری و چند نمای دوربین چیزه خاصی نداشت و بیشتر بازی روی دوش شکیبایی و انتظامی بود..
من از 10 بهش 6.5 میدم!
تناقض جالبی بود
آخرش فیلم خوبیه یا نه ؟؟
البته با حضور خسرو شکیبایی بعیده که بد باشه . با اینکه از این کیمیایی هیچ خوشم نمیاد (منکر هنرش نمی شم اشتب نشه !!)

آخرین ویرایش:
بچه ها راستی هیچ کدومتون می تونید چند تا آهنگ از لیونل ریچی (Lionnel ritchie ) برام بزارید .....
بهد از اجرایی که توی اپرا کرد ازش خوشم اومد ......
ابلته اگه مثل اینکه یه آلبوم جدید داده بیرون . اگه اون باشه که چه بهتر !!

------------
و راستی هیچ آهنگی از این نامزد جدید نیکول جون (نیکول کیدمن رو میگما !!) -یعنی آقای Keith Urban که یه خواننده کانتری هست و امسال هم توی مراسم Country musiv awards دو تا جایزه برد - رو برام می تونید پیدا کنید ...... خیلی ممنون میشم
فکر کنم چند وقتی بحث موسیقی کانتری (که سبک باحالی هم هست !!) توی این تاپیک بود ... خوب اینم در ادامه همون بحثه !!

سلام
بچه ها من مجموعه فیلمهای پلنگ صورتی رو میخوام که پیتر سلرز توشون بازی کرده و کارگردانشونم بلیک ادواردز هست ( فکر کنم 5 تا هستن ) . میخوام dvd باشه .
( مونا یدونم که الان میگی ایران بای دارشون . ولی من چیزی رو میخوام که کیفیتش عالی و تضمین شده باشه )
اگر کسی میتون کمکم کنه pm بزنه لطفا .

سلام بچه ها كسي قيلم Hitch رو ديده...مي گم بايد اسم همه فيلمها رو يه جا بگم فكر كنم...ولي اين فيلم رو هم سفارش دادم...اومدم كنستانيتن رو هم بگيرم كه از شانسم خود ماهواره با كيفيت پخش مي كنه....

فيلم House Of Wax رو هم بي زحمت برام بيوگرافي كنيد.....

سلام
سلام بچه ها كسي قيلم Hitch رو ديده
هنرپیشش فکر کنم ویل اسمیت باشه .
یکی از بچه ها 1 . 2 صفحه قبل در برش نوشته بود . میگفت خیلی قشنگه .
فيلم House Of Wax رو هم بي زحمت برام بيوگرافي كنيد
یه فیلم ترسناک که ظاهرا از این فیلمایه سطحیه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or