Movie Center

فكر خوبيه.منم حاضرم ولي يك مشكلي هست كه اونم وابستگي شديد بعضيا به فيلماشون هست(مثل خود من)كه حتي يك لحظه هم نمي تونن اونا رو(مخصوصا اونايي كه براشون خاطره هاي خوبي رو تداعي مي كنن)از خودشون دور كنن.ولي براي حل اين مشكل هم:

دقيقا تو هم مث خود مني....من عاشق آرشيوم هستم....مخصوصا فيلمهاي مونيكا بلوچي كه هر چي گيرم اومده ازش جمع آوري كردم....مثلا فيلم مالنا نسخه كامل اون.....

اینجوری خوبه . ولی موضوع اینه که هنوز خیلیا dvd recorder ندارن . تازه dvd 9 ها رو چکار کنیم ؟

تو نرم افزار رو گير بيار بهت ياد مي ديم چيكار كني....

نمی تونم بگم خیلی قشنگه اما در کل می تونم بگم بد نیست...حداقل ارزش یکبار دیدن را داره....

گرفتم.....يعني رفت تو آرشيو...

اقا طاهر من دي وي دي زياد دارم ( 40 تا )
wink.gif
اكثرا اصلي هستند ( لورد ها - بليد1و2و3 - - ( سريال هاي انجل - لاست - .... ) همش هم دانلودين ولي اصلي. من كه شيرازم ببينين مشكلي چيزي ندارين؟ )

براي رايت هم LG DVD خوبن قيمتش هم 500 تومنه ايني ( TDK DVD+R ) كه اقا پرهام ميگن خيلي گرونه مال بچه پولداراست نه من

من هميشه dvd هاي خودمو روي پرينكو رايت مي كنم....خيلي خوب هست و قيمت خوبي هم داره دو نه اي 250 ت هست...اصلا هم سايش نداره////

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
من قصد تملق ندارم.....ولي من حدود 380 تا فيلم Dvd دارم..ادعا مي كنم كه بيشتر فيلمهاي پدر و مادر دار رو دارم...dvd پچ دار و اورجينال هم حدود 15 عنوان دارم....مثلا ارباب حلقه ها. كه در يه پچ 3 تايي ارايه شده....
من همه جوره در خدمتت هستم طاهر جان...شما جون بخواه

دوست عزيز , شما لطف داريد , خدمت از ماست.

نوشته شده توسط parham_safa:
طاهر من تازه شروع کردم به جمع کردن dvd ولي خوشحال ميشم که با هم بده بستون داشته باشيم .
من بيشتر فيلمايه کلاسيک و قديمي جمع ميکنم .
فقط مشکلي که هست من خوزستان زندگي ميکنم .

نوشته شده توسط kelark:
اقا طاهر من دي وي دي زياد دارم ( 40 تا )
wink.gif
اكثرا اصلي هستند ( لورد ها - بليد1و2و3 - - ( سريال هاي انجل - لاست - .... ) همش هم دانلودين ولي اصلي. من كه شيرازم ببينين مشكلي چيزي ندارين؟ )
براي رايت هم LG DVD خوبن قيمتش هم 500 تومنه ايني ( TDK DVD+R ) كه اقا پرهام ميگن خيلي گرونه مال بچه پولداراست نه من

بنده در خدمتتون هستم. پيشنهاد آقا بهزاد رو من هم قبول دارم , منظور من هم هموني بود كه ايشون گفتند. در مورد DVD9 هم خوب ميشه رو 2 تا ديسك زد. فكر نكنم مشكلي باشه. همونطور كه قبلا هم گفتم من با CloneDVD 2 اينجور DVD ها رو به 2 تا ديسك تبديل ميكنم.
در مورد مارك DVD خام هم من هم يا روي SMARTBUY مثبت ميزينم و يا روي LASER كه اون هم مثبته. قيمتاشون هم بين 350 تا 400 هستش و ديسكهاي خوبي هستند. باز هم اگر دوستان امر بفرمايند ما روي مارك ديگه اي ميزنيم ولي ترجيحا مثبت باشه بهتره.
خوب دوستان عزيز اگر موافقيد ليست DVD هايي رو كه ميخوايم اونها رو تبادل كنيم براي همديگه بفرستيم. البته من ليست كاملم رو ميفرستم چون همش رو حاضرم مبادله كنم. فقط هركي خواست بگه تا ليست رو به آدرس ايميلش بفرستم.
wink.gif

یعنی آقای Keith Urban که یه خواننده کانتری هست
http://en.wikipedia.org/wiki/Keith_Urban
چون دمه دست بود تو تودنتها گشنم:
Keith Urban - Be Here
Keith Urban - Days Go By
..............
اصلا چند تا فيلم وحشتناك پدر مادر دار رو بگيد تا من هم ديگه اين جوري سر در گم نشم
خب همونطور که مونا گفت فعلا بازار فیلمهای وحشت کساد هست ولی این فیلم رو ببین تو این کسادی غنیمت هست:
The Exorcism of Emily Rose
http://www.imdb.com/title/tt0404032/
البته سریهای saw بیشتر هیچان هست تا وحشت!
................
خب منم اماده تبادل هستم ..البته فکر کنم این کار به درد کسایی میخوره که تو یک شهر باشند وگرنه به صرفه نیست ادم از سایتهای خوب میخره..
به نظره من اگه فیلمهایی رو که میخوایم تو این سه تا سایت نبود و کسی داشت تبادل کنیم که غیر از این گرونتر در میاد:
iran-buy.com
honare7.com (فکسون سابق)
filmorder.blogspot.com (کارش درسته و dvd هاشم کپی هست ولی کامل و به روز)
........
راستی حالا میخوام ببینم کسی این فیلمها رو داره:
کودتا
زیرزمین اثر کاستاریکا (اون جدیده نه ها!!!)
5/2 اثر فلینی
و...
من دنبال dvd اینا هستم با کیفیت خوب کسی داره بفرما...
فعلا

دسوتا میشه این بحث تبادل فیلمتونو برای یه تاپیک بسازین .........
درست که اینجا همه چی در مورد فیلم هست ولی خوب اگه یه تاپیک جداگونه بشه فکر کنم خیلی مرتب منظم تر بشه کاراتون
مرسی !!
مونا نمیخوام رایت شده باشه ها .
dvd هاش باید orginal باشن .
حوصله ندارم برم ایران بای . زحمت بکش بگو پکش چنتایه و قیمتش چقدر هست .
فکر کنم اصلشم داره (یا حداقل برات میاره !!)(
بهش میل بزن ببین چی میگه !!
اگه حال نداری بهم پی ام من بهش میل بزنم !!!

The Exorcism of Emily Rose
http://www.imdb.com/title/tt0404032/
البته سریهای saw بیشتر هیچان هست تا وحشت!
آخه امیل رز هم بیتشر دارم هست تا ترسناک !!!

و Saw هم هم هیجان هست هم بجای وحشت فکر کنم لغت وحشی بازی بکار ببریم بهتره !!

راستی Amityville horor یا یهم چین چیزی هم بدک نیست ! خودش که میگ بر اساس یه داستان واقعیه (بریا اینکه باور پذیر تر بشه !!! ) ولی فکر نکنم !

--------------------
( سريال هاي انجل - لاست - .... )
دقیقا >>
دیگه چه سریالهای داری؟

راستی این سریال Point pleasant که الان Channel 4 داره نشون میده رو هم درای
سرایل باحالی میزنه (چون تا حالا فقط دو قسمتشو نشون داده !!!)
ولی سریال فقط 24 .. خداییش ته هیجاننننننننننننننه !

مبگم يه توضيحي در مورد ايران باي به منم بدين اين چه سايتي هست
تو هر دی وی دی اراده کنی تو این سایت گی میاد (مگر ینکه خیلی دیگه پرت و پلا باشه !!!)

اگه بازم کمک خواستی یه پی ام بده !!
------------
http://en.wikipedia.org/wiki/Keith_Urban
چون دمه دست بود تو تودنتها گشنم:
Keith Urban - Be Here
Keith Urban - Days Go By

ایول شهرام
راستی اون کییش رو چی شد .. پیدا نکردی >> Lionel richie ؟؟؟

دسوتا میشه این بحث تبادل فیلمتونو برای یه تاپیک بسازین .........
درست که اینجا همه چی در مورد فیلم هست ولی خوب اگه یه تاپیک جداگونه بشه فکر کنم خیلی مرتب منظم تر بشه کاراتون

زحمتش پاي خود طاهر جان.....

آخه امیل رز هم بیتشر دارم هست تا ترسناک !!!

و Saw هم هم هیجان هست هم بجای وحشت فکر کنم لغت وحشی بازی بکار ببریم بهتره !!

راستی Amityville horor یا یهم چین چیزی هم بدک نیست ! خودش که میگ بر اساس یه داستان واقعیه (بریا اینکه باور پذیر تر بشه !!! ) ولی فکر نکنم !

مي گم يه فيلمي بود كه باكس شاتش زامبي ها بودن و پشت سر اونها هم يه شهر بود....اون چه جور فيلمي بود؟

خوب دوستان عزيز اگر موافقيد ليست DVD هايي رو كه ميخوايم اونها رو تبادل كنيم براي همديگه بفرستيم. البته من ليست كاملم رو ميفرستم چون همش رو حاضرم مبادله كنم. فقط هركي خواست بگه تا ليست رو به آدرس ايميلش بفرستم.
wink.gif

من فيلمها رو ليست مي كنم.....شما هم ليست كن و برا همديگه مي فرستيم

دوستان گرامي , بنده به پيشنهاد خودتون يك تاپيك در بخش بازارچه با عنوان "تبادل DVD بين بچه هاي سايت" زدم. اين هم لينكش : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=337
پس از به بعد دوستان عزيز مسائل مربوط به اين بحث رو در تاپيك فوق مطرح كنند.
از همه شما دوستاي عزيز بخاطر اينكه وسط تاپيك بررسي فيلمها , يه دفعه بحث تبادل DVD رو مطرح كردم , عذر ميخوام.

دوستان گرامي , بنده به پيشنهاد خودتون يك تاپيك در بخش بازارچه با عنوان "تبادل Dvd بين بچه هاي سايت" زدم

البته كمك بچه هاي اين تاپيك هم لازمه....چون ما كه ليست مي ديم باكس شات هاي كامل بچه ها به دردمون مي خوره...اين طوري انتخاب و ياد آوري ها خيلي بهتر ميشه

نوشته شده توسط mona2004:
راستی این سریال Point pleasant که الان Channel 4 داره نشون میده رو هم درای
سرایل باحالی میزنه (چون تا حالا فقط دو قسمتشو نشون داده !!!)
ولی سریال فقط 24 .. خداییش ته هیجاننننننننننننننه !

واقعا خيلي سريال قشنگيه سيزن جديدش هم دانلود كردن بچه ها اوه ه ه ه ه ه ه ه اخر هيجان مخصوصا اهنگاي متن فيلمش ( ساند ترك نه ها چون نداره ) شهره اغداشلو واقعا توش خوب بازي ميكنه اون پسره بودا كه تو خانه اي از ماسه و مه يعني ايراني بود توشه ( نقش پسره شهره اغداشلو بود ) ( يه كلمه ايراني هم بلد نيست )

والا من Channel 4 نديدم نمي دونم اين سريال كه فرمودين چي هست مي پرسم شايد برو بچ داشته باشن.
از راهنمايي تون در مورد اين سايته ممنون ولي آيا تو ايران خريد انلاين هم بدون كلاه برداري امكان پذيره؟ من خودم راستش به شخصه ديگه به پست هم اطمينان ندارم يه مجله نشنال جغرافي هم 2 سال پيش از تهران برامون فرستادن هنوز نيومده و نمياد. ( مجله هم بعيد مي دونم بياد آقا بهزاد ;) )
دیگه چه سریالهای داری؟

شما بگين چي مي خواين اينطوري بهتره من خودم اون چيزاي مورد علاقمو جم مي كنم. فقط فرند ندارما چون زياد علاقه بش ندارم( بعضي موقع ها زيادي لوس ميشن ) فقط الياس هم يه سيزن رو دارم .

از راهنمايي تون در مورد اين سايته ممنون ولي آيا تو ايران خريد انلاين هم بدون كلاه برداري امكان پذيره؟ من خودم راستش به شخصه ديگه به پست هم اطمينان ندارم يه مجله نشنال جغرافي هم 2 سال پيش از تهران برامون فرستادن هنوز نيومده و نمياد.

بابا فكر نمي كنم كلاه بردار باشن....ديگه يه فيلم ارزش نداره كه!!!

راستي من سريال دارم ولي خجالت مي كشم اسمشو بگم(سريال قحطي بود من اينو گرفتم
redface.gif
)

مجله هم بعيد مي دونم بياد آقا بهزاد
wink.gif

بابا به دست همه بچه ها يكي يكي داره مي رسه...كم كاري از طرف من نبوده باور كن

نوشته شده توسط kourosh:
محمد جان من متوجه نشدم لیریک ها رو میخوای یا خود اهنگ ها رو . اگه لیریک میخوای که سایت darklyrics منبع معتبری از متن اهنگهای متاله البته انگلیسی ولی اگه اهنگاشو میخوای باید حجمشو کم کنم و برات اپ کنم اگه هم دنبال p2p هستی بگو تا اسم البوم هایی رو که مناسب تره اول بشنوی رو بگم تا دانلود کنی.

با تشکر،

من البومهای Symbolic و Leprosy و دارم .

حالا خودت زحمت بکش و اسم آلبوهای قشنگو بگو ؛ اونایی که برای بار اول مناسب تره .

اسم آلبوم های دیگرم بگی میگردم پیدا میکنم.

نوشته شده توسط FashisT:
http://herzeleid.com/en/lyrics
البوم اخرش که قبلا هم گذشته بودم:
http://www.nimnox.net/mp3/rammstein_lj-r3bus/
فعلا

تشکر , دقیقا همینو میخواستم.

۞۩ محمد ۩۞

سلام
کسی از بچه ها " مرد فیلنما " رو دید ؟
عجب فیلمی بود .
مخصوصا اون آخراش تو تئاتر .
بیاین نظرتون رو بگین .
=====
راستی فردا شب حتما سینما ماورا رو ببینین .
اسم فیلم رو یادم رفت ولی یادمه که وقتی تبلیغش کرد کلی کیف کردم !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or