Kourosh
مدیر انجمن
اگر این دلایل شما برای تقلید چاک از اسلیر باشه اونوقت باید بگیم تمامی نوازندگانی که عادت دارن یا دوست دارن بیشتر در یک گام مثلا هارمونیک مینور سولو بزنند همشون از هم تقلید میکنند .متاسفانه دلیل شما برای من اصلا قانع کننده نیست .ضمن اینکه برای شخص من چاک شلداینربا جف هینمن از نظر شعور موسیقی بهیچوجه قابل مقایسه نیستنوشته شده توسط Slayer:با سلام. اول از همه از اقاي علي به خاطر جوابش متشكرم.
اما بريم سراغ بحث با دوستان. ببينيد عزيزان در مورد Slayer و Death Metal قبلا من خیلی زیاد بحث کردم که گوشه هاییش رو اینجا برای شما عنوان میکنم شاید بهتر متوجه بشید. ببینید دوستان گرامی من وقتی که میگم این باند دث متال رو درست کرد با مدرک حرف میزنم و خیلی وقت پیش هم ثابت شده. شما به اولین البوم Death گوش کنید با البوم Hell Awaits از Slayer خب بعدش یه سر به سایت Metaltabs.com بزنید حتما لازم نیست که به گیتار و لید اشنایی داشته باشید! برید توی بخش Slayer و Necrophiliac بالا و پایین ها و 3 و 4 هارو دقیق به خاطر بسپارید بعدش برید توی Death و البوم اول این گروه، با دقت Riff های B2 رو با Riff های 4 X از Kerry مقایسه کنید باور کنید واضح تر از این دیگه نمیشه من واقعا نمیدونم دلیل اوردن برای چیه!!! اما برای کسانی که میخواهند راحتتر بفهمند یه توضیح دیگه هم بدم. ببینید البوم اول Slayer که منتشر شد گروهی به نام Possessed اومد و با تقلید واضح! از این باند یه البوم رو عرضه کرد که بعدها گفتند که مخترع دث متال اونها بودند! البته اینها برای افراد جدید خیلی زودتر قابل قبوله و ما میدونیم که اون گروه از چه گروهی تقلید کرده و میکنه. بعدش Slayer البوم دوم خودش رو که عرضه کرد Hell Awaits اینجا بود که همه فهمیدند که بله میشه یه کم صدا رو خشنتر کرد اشعار رو وحشتناکتر کرد و یه سبک جدید معرفی کرد!!! خب من بحث دیگه ای در این مورد ندارم چون قبلا در موردش زیاد بحث کردم و تا حدودی تکراری و واضح هم هست. من نمیدونم شما برای چی به مرده پرستی اعتقاد دارید؟؟!دوست عزیز جناب Dark Light من هیچ وقت اجازه به خودم نمیدم که به پرشیا و پرشین ها بی احترامی کنم فقط خواستم شما زیاد تند نری و فکر میکنم شما حتی بی احترامی کردی و نه من! که جوونهای خودتون رو سومی و... میدونی!! بگذریم
در مورد Thrash = Death هم گفتم که باید به عمق قضیه نیگاه کرد و نه فقط به ظاهرش!!
همه میگند که پای بلک متال هارو Iron Maiden به متال باز کرد!! حالا اگه اینطوری باشه شما باید بگی که Iron Maiden= Black Metal !! مشخصه که نه شما یه برداشت سطحی کردی. در مورد چگونگیش هم یه نکته رو بگم چون شاید باز هم متهم بشم!! با البوم The Number Of The Beast بود که تازه این بلک متال هد ها!! فهمیدند که اره اوضاع اینطوریه! در مورد اون Hard Rock هم عرض کنم که من یادم نمیاد بگم که هیچی نیستند!! من فقط گفتم متال نیستند و نگفتم که هیچی نیستند! در مورد جو سازی و ... هم من اصلا این کار رو نکردم!! اگه کسی منطقی باشه میدونه که من چی گفتم و شما چه طور جواب دادی! من نمیدونم واسه چی اشکال کار کسی رو که میگی فکر میکنه خواستی براش کری بخونی! راستی ببخشیدا یه نکته خارج از بحث! فکر میکنم عوام فریبی درست باشه و نه اونی که شما گفتی!! البته شاید هم من اشتباه کنم چون به حال همه چیزهارو درست یادم نمیاد! lol یکی از دوستان هم خوشحال شدم که گفته بود چاک خالق دث متال نبود ولی خب بدختانه ادامه ی حرفهاش نا امید کننده بود!! عزیزان کاری رو که من گفتم انجام بدید فکر نکنم نیازی به توضیح بیشتر باشه. ببینید من Slayer رو دوست دارم بیشتر به خاطر 3 تا البوم اولش که تا 1000 سال دیگه کسی نمیتونه اینجور شاهکارهایی رو خلق کنه! شما اهنگهایی مثل Black Magic , Face The Slayer , Fight Till Death . Agressive Perfector , Hell Awaits , Necrophiliac و ... و ... رو اگه چیزی شبیه اش رو پیدا کردید توی متال میتونید بگید که Slayer روی بلک و دث متال تاثیر نذاشته. به طور حتم کلسیکهایی که این باند توی سه تا البوم اول خودش به وجود اورده تا سالها توی تاریخ متال خواهد بود!
یه تیکه از اثرات رو اینجا میذارم امیدوارم که متوجه تقلید و بقیه کارها بشید!!
|-------------------|-------------------|
|-------------------|-------------------|
|-2-1---------------|-------------------|
|-----2-1--3-2------|-4-3---------------|
|--------------3-2--|-----4-3--5-4------|
|-------------------|--------------5-4--|
یه تیکه از کارهای Jeff
|--------------------------------|
|--------------------------------|
|--------------------------------|GTRS I
|----------3------5----------4\5-| & II
|----------3------5------4\5-2\3-|
|-00000000-1-0000-3-0000-2\3-----|
........ .... ....
و یه تیکه از کارهای Chuck بازهم جای بحثی هست؟؟؟!! مشاهده میشه که این جناب! فقط اومده و Harmonic Bass رو خشنتر کرده و یه کم لید هارو سرعت داده همین و بس!! تازه Bassline های تام به نظر من خیلی قوی تر و زیباتر کار میشد! البته بحث صدا هم که جداس. و میشه گفت مخترع Growling شاید اقای Chuck باشه و البته من اصلا کار این بزرگ مرد رو بی ارزش نمیکنم ولی خب توی دو سه تا زمینه پیشرو بوده! اما دوستمون گفته که مثلا من و خیلی ها که میگیم این اقا تقلید کرده از Slayer با کارهای یکی از اینها اشنایی نداریم!!! نکته ی عجیبیه واقعا!! البته امیدوارم با توضیحهایی که بالا دادم بیشتر متوجه شده باشید ولی خب من خیلی از لید های چاک رو هم کار کردم و خیلی هم سطح کارش بالا بوده ولی خب عرض کردم که نه در حد پیشروی!! من هم اصلا مخالف این سبک و این عزیز نیستم و همه ی سبکهای متال رو دوست دارم البته True Metal ! ولی من بیشتر از همه پیشروی رو میپسندم تا تقلید کاری رو! شما فکر کن من الان یه گروه دارم سبک مثلا Green Metal !! خب شما دو سال بعد میای و با تقلید از لید ها و Bassline های من یه گروه رو درست میکنی و مثلا از یه وکالیست زن هم توی کارهات استفاده میکنی. بعد از چند سال همه میگند که مخترع Green Metal شما بودی!! خب این هم الان همون قضیه است دیگه!! راستی یه نکته هم اخر بحث بگم من واقعا نفهمیدم چرا متال رو METALL !!!! مینوشتند نکنه فکر کردید Metallica یا چیزه دیگه اییه!! نمیدونم
موفق باشید