حسن ختام کارهای استاد تارانتینو قراره عجب فیلمی با عجب داستانی باشه... منتقد فیلم های چورنBrad Pitt تو فیلم بعدی تارانتینو با عنوان The Movie Critic حضور داره، این آخرین فیلم تارانتینو خواهد بود.
View attachment 326798
حسن ختام کارهای استاد تارانتینو قراره عجب فیلمی با عجب داستانی باشه... منتقد فیلم های چورن
خب اقای لنکلاتر که بعد از before after دیگه تموم شده بود و کارنامه خودشو با boyhood تضییع کرد، بازم بیخیال نشده و میخواد بیشتر کارنامه خودشو خراب کنهریچارد لینکلیتر ( کارگردان سه گانه Before )در حال ساخت فیلم New Wave اثری به زبان فرانسوی که فیلم Breathless گدار را دنبال میکند است.
اگه از سایت های لیچ استفاده میکنی میتونی از پارس گت استفاده کنی، فعلا یه طرح داره که گیگی هزارتومن میفته، یکی از امکاناتش لیچ از 30نما هست، در کنار اون تورنت های جدید رو میتونی مستقیم کنی و دوتا یوزنت داره که البته بنظرم الان مشکل داره شده.اقا ی سایت با آرشیو کامل معرفی کنید بهم، من الان از والامویز فیلم دانلود میکنم ، تاینی خدابیامرز خیلی خوب بود، هرکی سایتی میشناسه ک مث تاینی کامل باشه بهم معرفی کنه لطفا.
مهم هم نیست ک پولی باشه.
آقا سایتی نداری مث همون تاینی بریم توش بزنیم دانلود؟اگه از سایت های لیچ استفاده میکنی میتونی از پارس گت استفاده کنی، فعلا یه طرح داره که گیگی هزارتومن میفته، یکی از امکاناتش لیچ از 30نما هست، در کنار اون تورنت های جدید رو میتونی مستقیم کنی و دوتا یوزنت داره که البته بنظرم الان مشکل داره شده.
چندین سایت و سرویس دیگه هم پشتیبانی میکنه که نمیدونم ارتباطی با فیلم داره یا نه.
حالا یکمی شاید آف تاپیک باشه ولی واسه سریال هایی که زیاد قدیمی نیستن (مثلا مال 2020 و 2014 و اینا) همیشه تو دیجی میرفتم میدیدم که واسه دانلودش باید اشتراک داشت...
یکی دو تا رو تو سلام دانلود دیدم که با کیفیتای خوب (Pahe) گذاشته بود...البته زیرش زده در صورت مشاهده محتوای فلان گزارش بدید ولی همین که اسم انکودر رو گذاشته فکر کنم یعنی سانسور نیست.
علاوه بر اون تو پروفایلم یه چیزایی نوشتم (روش رایگان) که الان نمیدونم کار میکنه یا نه (یاد تبلیغات تلگرام افتادم )
سراغ ندارمآقا سایتی نداری مث همون تاینی بریم توش بزنیم دانلود؟
اقا ی سایت با آرشیو کامل معرفی کنید بهم، من الان از والامویز فیلم دانلود میکنم ، تاینی خدابیامرز خیلی خوب بود، هرکی سایتی میشناسه ک مث تاینی کامل باشه بهم معرفی کنه لطفا.
مهم هم نیست ک پولی باشه.
30nama خوبیش اینه که ماهاناستاقا ی سایت با آرشیو کامل معرفی کنید بهم، من الان از والامویز فیلم دانلود میکنم ، تاینی خدابیامرز خیلی خوب بود، هرکی سایتی میشناسه ک مث تاینی کامل باشه بهم معرفی کنه لطفا.
مهم هم نیست ک پولی باشه.
ببین چیزی که میخوای تو این ربات پیدا میشه:اقا ی سایت با آرشیو کامل معرفی کنید بهم، من الان از والامویز فیلم دانلود میکنم ، تاینی خدابیامرز خیلی خوب بود، هرکی سایتی میشناسه ک مث تاینی کامل باشه بهم معرفی کنه لطفا.
مهم هم نیست ک پولی باشه.
فردا دانلود آرشیو خیلی خوبی داره و یادآور تاینی موویزهآقا سایتی نداری مث همون تاینی بریم توش بزنیم دانلود؟
بزرگترین ارشیوی که من دیدم مال وارزه.قیمتش از همه جا کمتره و فیلمی تا حالا ندیدم که نداشته باشه.سریال هارو هم جدید هارو کامل داره و قدیمیا 720.من نزدیک 5 ساله ازشون اکانت میگیرم و تا حالا نشده نیاز به سایت دیگه ای حس کنماقا ی سایت با آرشیو کامل معرفی کنید بهم، من الان از والامویز فیلم دانلود میکنم ، تاینی خدابیامرز خیلی خوب بود، هرکی سایتی میشناسه ک مث تاینی کامل باشه بهم معرفی کنه لطفا.
مهم هم نیست ک پولی باشه.