Movie Center

بتسی؛ باید بر مبنای یک معیار جلو بری؛ مثلاً من دنبال سریال عتیقه Crash می‌گشتم. این سریال رو هیچ سایتی نداشت و حقیقتاً اولین ساخته شبکه کابلی Starz بود؛ تنها دو تا سایت داشتند که یکیش Pahe.me و یکی همین 30nama؛ اولی رایگان هست و خارجی و دومی که تقریباً همه باهاش آشنایی دارند.

پ.ن: وارز هنوز لینک‌های سریال Crash رو فهرست نکرده.

You are being redirected...

ولی اگر به دنبال پیدا کردن سوزن تو انبار کاه نیستی؛ سه سایت زر فیلم، دی جی موویز و فیلمیکو کارت رو راه میندازن.

آخرین ویرایش:

View attachment 326961

Animal House 1978

10/?

گفتند فیلم طنز جذابیه ولی برای من کلا معمولی بود

View attachment 326962

Empire State 2013

2/10

11 سال تو هاردم خاک میخورد

View attachment 326963

American Heist 2014

3/10

چرت
جدا وقتی میگم فیلم 2013/14 آدم فکر میکنه 6-7 سال پیش بوده

View attachment 326964

American Graffiti 1973

10/؟

اینم گفتند خوبه ولی من اصلا حال نکردم ، بخوام امتیاز بدم 2-3

View attachment 326965
Top Gun Maverick 2022

8/10

من چون سیستم قوی نداشتم و تیویم برای زمان تیرکمون شاه بود خیلی از فیلم های 2019 به این سمت رو ندیدم
تازه دارم شروع میکنم به دیدن این فیلم ها با کیفیت بالا
قبل Top Gun 2 رفتم نسخه 1 رو یکبار دیگه دیدم با کیفیت بالا
نمیدونم چرا ولی من کلا هرچی مربوط به دهه 80/90 میلادی باشه لذت میبرم
به نظر من 1 با اینکه اکشن کمتری داشت ولی جذاب تر بود
یک تم رنگی زردی داشت
ولی اینجا رنگ بندی خیلی سرد و بی روح بود
یکی از دلایلی که فیلم های اکشن قدیم رو نسبت به جدید میپسندم صحنه هایتخریب و انفجار واقعی یا در سایز کوچک شده هست
چیزی کهتو فیلم های جدید به صورت CG نمایش درمیاد و خیلی حالت مصنوعی پیدا میکنه

View attachment 326966

Deep Water 2022

7/10

View attachment 326967

Pearl Harbor 2001

"شعار و ملی گرایی اگه فیلم بود"

چند وقت پیش کلیپی از شخصی وایرال شد که آهنگ گل منو اذیت نکنید ، چشاشو تر نکنید میخوند
یکی کامنت جالبی گذاشته بود زده بود
" نمیدونم داره خوب میخونه یا بد میخونه"
حکایت این فیلم همینه
آدم نمیدونه بگه خوب ساخته شده یا بد ساخته شده
به عنوان یک فیلم پر هزینه خیلی افتضاحست ولی به عنوان یه فیلم اکشن رمانتیک زیبا و چشم نواز هست به صورتی که شبیه به ژورنال عروسی پر زرق و برق به حساب میاد
من از مایکل بی به عنوان شخصی که خیلی به اکشن فیلم هاش توجه داره ، نور پردازی و تم رنگ بندی جذاب که شبیه به تبلیغات تلویزیونی هست خوشم میاد
ولی بعد از دیدن این فیلم به نظرم خیلی کارهای مایکل بی تکراری هست
3 ساعت فیلم مثل آمبولانس
ملی گرایی بیش از حد در این فیلم خیلی فیلم رو لوس کرده بود
نمیدونم مایکل بی چه علاقه ای داره همیشه بیان کنه که امریکا خوبه ، امریکا جهانو نجات میده
تا الان همچین حجم نمایش وطن پرستی در فیلمی ندیده بودم ، شبیه به فیلم هایه جبهه ای ایرانی میمونه
خیلی ننه من غریبم زیادی داشت
آشنایی من با این فیلم برمیگرده به سال 2010 با موزیک ویدیو

Faith Hill - ThereYou'll Be Free

خلاصه قسمت نشد ببینیم از اون سال تا الان
الان هم رفتم نسخه 38 گیگ گرفتیم
کیفیت در حد فیلم 4 گیگ بود ، نمیدونم این بیت ریتای فیلم کجا استفاده شده بود​
اون بخش juicy عمدتا کلاسیک ایتالیایی آرشیوت تموم شده؟ :D

• Smile
Reactions: VICE
اون بخش juicy عمدتا کلاسیک ایتالیایی آرشیوت تموم شده؟ :D
نه اونام هم هست ولی حس و حال پیدا کردن زیرنویس براشونو ندارم
اتفاقا من یکی خیلی با ero comedy ایتالیایی حال میکنم
به نظرم ایتالیایی ها حکم ایرانی هایه اروپا رو دارند

چطوری از سایت m4uhd میشه دانلود کرد
نوار IDM کار نمیکنه
با پسوند ts میاد؟
معمولا اگه پنجره دانلود با پسوند ts بیاد و بجای حجم زمان نمایش داده بشه...بعد دانلود میشه همینجوری نگاه کرد و یا درغیر این صورت با vlc تبدیل کرد...
فقط حجم نمایش داده نمیشه و باشروع دانلود مادامی که کامل دانلود نشه از حجم بی خبری.

پ.ن: وارز هنوز لینک‌های سریال Crash رو فهرست نکرده.
تو آرشیو دائمیش نیست ولی اگه اشتراک VIPیشو داشته باشی، خودت میتونی درخواست بدی که برات موجودش کنن و خیلی سریع لینکشو برات اماده میکنن. عکسشو پایین گذاشتم.

56ce05_24%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-Warez-IR-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-1-.png

به نظرم بهترین سایت وارز هست، مخصوصا برای افرادی که دنبال ارشیو فیلم و سریالها با کیفیت خیلی بالا میگردن البته به شرطی که اکانت VIPشو بگیرید

download.jpg

آخرین ویرایش:
با پسوند ts میاد؟
معمولا اگه پنجره دانلود با پسوند ts بیاد و بجای حجم زمان نمایش داده بشه...بعد دانلود میشه همینجوری نگاه کرد و یا درغیر این صورت با vlc تبدیل کرد...
فقط حجم نمایش داده نمیشه و باشروع دانلود مادامی که کامل دانلود نشه از حجم بی خبری.
کلا نوار idm نمیاد
یه مشکل با پسوند دارم زیر نویس نمیخوره با vlc

• Like
Reactions: Mohsen GT
کلا نوار idm نمیاد
یه مشکل با پسوند دارم زیر نویس نمیخوره با vlc
پس مشکل با IDM ـه :D چون واسه من میاد...

Untitled.png

2.jpg

مطمئن شو اکستنشن IDM فعال باشه...
کروم من سرخود غیر فعالش میکنه همیشه!
بعدم من که الان همراه اول دارم لینک دانلود بدون فیل شکن بالا نمیاد! درسته خود سایت فیل ـه ولی بعضی سایت ها خودشون فیل هستن ولی لینک دانلودشون نه ولی این تو هر اپراتور ظاهرا فرق میکنه شاید مثلا تو ایرانسل همین سایت لینک دانلودش فیل نباشه.
برای زیرنویس چون معلوم نیست انکود فیلمای سایت چیه شاید 100 درصد هر زیرنویسی هماهنگ نباشه...در غیر این صورت از پلیرهای دیگه استفاده کن یا با همون VLC فرمت رو از TS به MPEG4 تغییر بده.

پس مشکل با IDM ـه :D چون واسه من میاد...

View attachment 327172

View attachment 327173

مطمئن شو اکستنشن IDM فعال باشه...
کروم من سرخود غیر فعالش میکنه همیشه!
بعدم من که الان همراه اول دارم لینک دانلود بدون فیل شکن بالا نمیاد! درسته خود سایت فیل ـه ولی بعضی سایت ها خودشون فیل هستن ولی لینک دانلودشون نه ولی این تو هر اپراتور ظاهرا فرق میکنه شاید مثلا تو ایرانسل همین سایت لینک دانلودش فیل نباشه.
برای زیرنویس چون معلوم نیست انکود فیلمای سایت چیه شاید 100 درصد هر زیرنویسی هماهنگ نباشه...در غیر این صورت از پلیرهای دیگه استفاده کن یا با همون VLC فرمت رو از TS به MPEG4 تغییر بده.
آخه مسئله من همینه تو تمام سایتا idm میاد
نمیدونم این چرا بازیش گرفته

1707202834256.png

#پیشنهاد_فیلم

من خیلی کم انیمیشن‌های ابرقهرمانی می‌بینیم و با توجه به تب‌وتاب Suicide Squad: The Game و تمایل دوباره انجام سری آرکام ( :D) ، فرصتی شد که Batman Beyond: Return of the Joker و Batman: Phantom of the Mask رو ببینم؛ حقیقتا از این فیلم بیشتر خوشم اومد تا مالِ 1993.

Batman Beyond: Return of the Joker (2000)​

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or