واقعاً دوست دارم ببینم چی توی مغز مسئولین سینمایی سونی و مخصوصاً بخش دنیای Spider-Man میگذره (البته به جز انیمیشنها). این میزان گندکاری اصلاً طبیعی نیست و دیگه بعد از یکی دو بار خراب کردن، باید یه فکری میکردن ولی همینطور ادامه میدن.View attachment 328355
الان تو سونی پیکچرز جشن گرفتن... دارن ورقه های قرارداد ده بیست پروژه دیگه رو با عوامل این فیلم امضا می کنن و تو محفل خودشون میگن نباید بزاریم ناشر دیگه ای مثل ما تپه هارو این مدلی فتح کنه
.
.
.
حیف سونی و تکنولوژی و سرمایه ای که در اختیار اینا میزاره... عملا اون بخشی که سونی به واسطه تکنولوژی(نظیر لنز و نمایشگر و...) به سایر کمپانی های سینمایی میده و بخش عظیمی از سینما رو وابسته به خودش کرده، و کمکی که به سایر دویژن های سونی غیر مستقیم میشه اینارو اینطوری ول کرده!(تنها باگ یوشیدا(ceoسونی) نتونست اینا رو کمی متحول کنه، تو سایر بخشا به نوبه خودش ارزش سونی رو تو 10سال گذشته 7.5 برابر کرده)
30namaیه سایت خوب واسه دانلود فیلم با حجم بالا میگین پولی . رایگان فرقی نداره
امیتاز IMDB با حدود هزار نفر 3.6 شده
شما قبل از جوش آوردن بد نبود یه نگاه میکردی ببینی معیار لیست چیه! این ها صرفا ورداشتن ۱۰۰ تا فیلم رو بر اساس امتیاز راتن لیست کردن. به همین سادگی. بیشتر فیلمهای لیست، حتی اون بالایی ها هم اتفاقا استریت بودن. دیگه عادت شده برای همه هرچی ببینیم یه غری بزنیم فکر کنیم کسی داره افکار پلیدش رو تو حلقمون فرو میکنه! دیگه واقعا لیست از این ساده تر نمیشد داد، سلیقه ی شخصی کسی هم توش دخیل نبودهدر این ایام فرخنده الان یک چیزی رو دیدم نظرمو جلب کرد.
به مناسبت ولنتاین وبسایت Rotten Tomatoes لیستی از سک-سی ترین فیلمای تاریخ سینما رو منتشر کرده:
The 100 Sexiest Movies Of All Time
لیستشون مرز های مسخرگی رو رد کرده!لول اومدن تمام اثار استریت رو شوت کردن آخرای لیستشون، هرچی اثر لگبت در چند سال اخیر اومده هم هست آوردن اولای لیست. حداقل نویسنده از همون اول میگفت گی هستم خودش رو راحت میکرد! من نمیدونم با این مسخره بازی ها بجز مسخره کردن خودشون چی رو ثابت میکنند؟ شما همین وبسایتشون رو چک کنید سریال فوق مضخرف Mr. & Mrs. Smith نمره 89 رو در وبسایتشون گرفته. برای غالب کردن عقایدشون بر جامعه بزور میخوان هرچی باور دارند در حلق بقیه کنند در حالی که اکثریت جامعه به این مزخرفات علاقه ایی نداره.