Movie Center

The Nun 2 صرف نظر ازینکه خوب هست یا نه، اینقدر همه چی تیره و تاریکه که کلا هیچی نمیبینی. یعنی بخش پایانی فیلم که اوج اتفاقات هستش واقعا هیچی نمیشد دید. فقط یه سری صدا میشنوی و خیلی مبهم یه عده‌ای رو میبینی که ظاهرا دارن از دست یه چیزی فرار میکنن یا یه چیزی گرفتتشون و میخواد بکشتشون :D واقعا نمیفهمم چرا بعضی فیلما و سریال‌ها اینقدر تاریکن. اگه مشکل فقط فیلمای ترسناک بود خیلی اهمیت نداشت اما متاسفانه یه موضوع فراگیریه. خلاصه امیدی که به این فیلم نبود ولی خب نشستم دیدم و واقعا هم دیدن و ندیدنش فرقی نداره. این مدت هر چی فیلم مثلا ترسناک دیدم، اگه فیلم رو به ۲بخش تقسیم کنیم، بخش ابتداییشون خیلی خوب بوده ولی بخش دوم هر چی جلوتر رفتیم، کاملا تخیلی و لوس شدن. این وسط فقط Smile رو دوس داشتم. ۲ ۳تا سکانس داشت واقعا مور مور میشدی :D قدیما هم سنمون کمتر بود هم فیلمای ترسناک کیفیت بهتری داشتن و خیلی خوش میگذشت.

موفق باشیم.

آخرین ویرایش:
متاسفانه بعضی از فیلم ها با این کیفیت نیستن دیروز داشتم از سایت سینما ارشیو فیبم های جیم کری رو دانلود میکردم که اکثرشون 8 9 گیگ بودن
ممکنه اونها هم بیت ریت بالایی داشته باشن همونجا تو سایت کنار لینک دانلود مدیا اینفو رو چک کن overall bitrate بالای ۱۲ باشه کیفیت خوبی رو میگیری حالا یک مقدار هم شارپنس تی وی رو میدی بالا که تو ذوق نزنه

• Like
Reactions: rpg321
از اونجایی که بحث SAWخیلی داغه, من کلا هیچ نسخه ای ندیدم ازش :D
ارزش داره از اول ببینم همه رو ؟
اگر دوست داری یه مدت ذهنت رو درگیر کنی بیین. مجموعه جالبی هست.
The Nun 2 صرف نظر ازینکه خوب هست یا نه، اینقدر همه چی تیره و تاریکه که کلا هیچی نمیبینی. یعنی بخش پایانی فیلم که اوج اتفاقات هستش واقعا هیچی نمیشد دید. فقط یه سری صدا میشنوی و خیلی مبهم یه عده‌ای رو میبینی که ظاهرا دارن از دست یه چیزی فرار میکنن یا یه چیزی گرفتتشون و میخواد بکشتشون :D واقعا نمیفهمم چرا بعضی فیلما و سریال‌ها اینقدر تاریکن. اگه مشکل فقط فیلمای ترسناک بود خیلی اهمیت نداشت اما متاسفانه یه موضوع فراگیریه. خلاصه امیدی که به این فیلم نبود ولی خب نشستم دیدم و واقعا هم دیدن و ندیدنش فرقی نداره. این مدت هر چی فیلم مثلا ترسناک دیدم، اگه فیلم رو به ۲بخش تقسیم کنیم، بخش ابتداییشون خیلی خوب بوده ولی بخش دوم هر چی جلوتر رفتیم، کاملا تخیلی و لوس شدن. این وسط فقط Smile رو دوس داشتم. ۲ ۳تا سکانس داشت واقعا مور مور میشدی :D قدیما هم سنمون کمتر بود هم فیلمای ترسناک کیفیت بهتری داشتن و خیلی خوش میگذشت.

موفق باشیم.

نسبت به قسمت قبل پسرفت کامل داشته این فیلم. قسمت قبلی بد نبود و حداقل من از موزیک تم مربوط به والاک و از فضاسازی فیلم خوشم اومد و ترس خوبی رو منتقل میکرد ولی این جدیده همونا رو هم حذف کردن.

اسپویل خاصی نیست :D
چیزی که خیلی توی فیلم اذیت میکنه همین شخصیت والاک هست. با این ظاهر خفن و ترسناکش رسما هیچکاری جز ترسوندن و قایم و باشک بازی نمیکنه. از اول تا آخر فیلم فقط یه چیزی از پشت سر اینا میاد بعد غیب میشه.

امیدوارم قسمت سوم که نقطه اتصال فیلم راهبه به کانجرینگ 1 هست بهتر باشه حداقل

آخرین ویرایش:
نسبت به قسمت قبل پسرفت کامل داشته این فیلم. قسمت قبلی بد نبود و حداقل من از موزیک تم مربوط به والاک و از فضاسازی فیلم خوشم اومد و ترس خوبی رو منتقل میکرد ولی این جدیده همونا رو هم حذف کردن.

اسپویل خاصی نیست :D
چیزی که خیلی توی فیلم اذیت میکنه همین شخصیت والاک هست. با این ظاهر خفن و ترسناکش رسما هیچکاری جز ترسوندن و قایم و باشک بازی نمیکنه. از اول تا آخر فیلم فقط یه چیزی از پشت سر اینا میاد بعد غیب میشه.
امیدوارم قسمت سوم که نقطه اتصال فیلم راهبه به کانجرینگ 1 هست بهتر باشه حداقل

منم واسه همین رسیدنش به کانجرینگ دارم میبینم وگرنه یه طوریه که انگار خودشونم حال ندارن یه چیز خوب بسازن چه برسه به اینکه ما واسش وقت بذاریم و ببینیم :D واقعا پتانسیل داره که لااقل یه فیلم خوب از توش در بیاد. قبل از انتشار نسخه اول من خیلی منتظرش بودم چون خود والاک خیلی خفن بود. به نظرم خیلی خوبم واسش زمینه‌سازی کردن و کشیدن بالا کرکترشو ولی خب برای من لااقل، این دو نسخه هیچ جذابیتی نداشته. کانجرینگ یک واقعا خوب بود. دومی هم من دوس داشتم. سومی رو یادم نیست. آنابل هم اوکی بودم باهاش البته اینم تمام نسخه‌هاشو یادم نی :D

الان یاد Insidious The Red Door افتادم. اینم از شروع تا پایانش تو این فکر بودم که چرا اصن ساختنش :D ولی شوخی شوخی یونیورس جالبی درست کردن واسش. پاتریک ویلسون و علاقش به این مدل فیلما واقعا ستودنیه :D

• Like
Reactions: Evil
منم واسه همین رسیدنش به کانجرینگ دارم میبینم وگرنه یه طوریه که انگار خودشونم حال ندارن یه چیز خوب بسازن چه برسه به اینکه ما واسش وقت بذاریم و ببینیم :D واقعا پتانسیل داره که لااقل یه فیلم خوب از توش در بیاد. قبل از انتشار نسخه اول من خیلی منتظرش بودم چون خود والاک خیلی خفن بود. به نظرم خیلی خوبم واسش زمینه‌سازی کردن و کشیدن بالا کرکترشو ولی خب برای من لااقل، این دو نسخه هیچ جذابیتی نداشته. کانجرینگ یک واقعا خوب بود. دومی هم من دوس داشتم. سومی رو یادم نیست. آنابل هم اوکی بودم باهاش البته اینم تمام نسخه‌هاشو یادم نی :D

الان یاد Insidious The Red Door افتادم. اینم از شروع تا پایانش تو این فکر بودم که چرا اصن ساختنش :D ولی شوخی شوخی یونیورس جالبی درست کردن واسش. پاتریک ویلسون و علاقش به این مدل فیلما واقعا ستودنیه :D
کانجرینگ 1 و 2 بخاطر اینکه خود جیمز وان رو فیلمها بود عالی شدن. ولی این مایکل چاوز که فیلم راهبه 2 و کانجرینگ 3 رو کارگردانی کرده خیلی خوب نیستن. یونیورسی که جیمز وان درست کرده واقعا عالی هست ولی وقتی خودش رفت و دادنش به کارگردان های دم دستی ضعیف شد.

Insidious بیشتر ساخته و پرداخته لی ونل هست که با جیمز وان دوتاشون از همون Saw معلوم شد واقعا ذهن های مریضی دارن :D ولی پاتریک ویلسون هم خودش خوره این فیلم هاست دست رد نمیزنه کلا :D

آقا این جن گیر هم که نیومده ترکید.
حیف دلم رو صابون زده بودم برای یک ترسناک خوب.

واقعا هیچ نکته جذاب و مثبتی تو تریلرهاش ندیدم؛ تو فیلم های ماه اکتبر یا همون هالووین :D، فقط منتظر Five Nights at Freddy's و Saw X بودم که Saw X به طرز عجیبی موفق عمل کرده!

View attachment doc_2023-10-07_13-49-26.mp4

نسخه ی جدید جن گیر هم به نظر چیز خوبی از اب در نیومده و نمرات ضعیفی گرفته :دی
خیلی منتظر این فیلم بودم که کل فیلم ترسناکای این چند وقت اخیر رو بشوره ببره ولی گویا این یکی ام مالی نیست :دی

• Like
Reactions: Evil
1080 های بیت ریت بالای ۱۵ که میشه همون ۱۰۸۰ های ۱۵ ۲۰ گیگ ، خودم از همونا استفاده میکنم بسیار نزدیکه به 4K هرچند که 4K یه چیز دیگه است وضوح تصویرش
ولی تا حد الامکان سعی کن 4K بگیری همرو مخصوصا رو تی وی های اند خودشو خیلی نشون میده
یه سری 4k دانلود کردم که رنگ فیلم کلا یه چیز دیگست :| مثلاتو اون نسخه آسمون صورتیه و دریا سبز خیلی پر رنگ ٬ نمیدونم چیه و چجوری میشه قبل دانلود متوجه شد
۱۰۰ گیگم به فنا رفت

اگه دنبال یه سایت هستید که فیلم و سریال ها رو چه برای دانلود چه تماشا چه با زیرنویس چسبیده چه عادی داشته باشه، به صورت نیم بها هم باشه! و مخصوصا بدون سانسور باشه، امپایر بست تی وی رو به شما دوستان معرفی می کنم:

https://myempirebesttv.xyz/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or