rpg321
کاربر سایت
دقیقا...چند نفر رو دیدم میگفتن بدون اینکه سری فیلم های Saw رو دیده باشن رفتن Saw X رو نگاه کردن و چیزی ازش متوجه نشدن. واقعا برام عجیبه فیلمی که مثل یک پازل هزار تکه میمونه رو چرا باید بصورت رندم بریم یه قسمتشون بیینیم و انتظار داشته باشیم بفهمیم چی شده
حالا اینکه ملت ندیده باشن به کنار، من بدبخت چی بگم که سری Saw رو تا یه جاهایی دنبال کردم ولی به جز بخشهایی از قسمت اول و ۲،۳ تا از تلهها و همینطور یکی از آخرین سکانسهای قسمت آخری که دیدم، هیچ چیزی یادم نیست!چند نفر رو دیدم میگفتن بدون اینکه سری فیلم های Saw رو دیده باشن رفتن Saw X رو نگاه کردن و چیزی ازش متوجه نشدن. واقعا برام عجیبه فیلمی که مثل یک پازل هزار تکه میمونه رو چرا باید بصورت رندم بریم یه قسمتشون بیینیم و انتظار داشته باشیم بفهمیم چی شده
سلامسلام میدونم جاش اینجا نیست ولی ممنون میشم اگه کسی سایتی برا دانلود فیلم از تورنت معرفی کنه
اون که گفتی قسمت پنجمش هستحالا اینکه ملت ندیده باشن به کنار، من بدبخت چی بگم که سری Saw رو تا یه جاهایی دنبال کردم ولی به جز بخشهایی از قسمت اول و ۲،۳ تا از تلهها و همینطور یکی از آخرین سکانسهای قسمت آخری که دیدم، هیچ چیزی یادم نیست!
یعنی حتی یادم نیست دقیقاً تا کدوم قسمت دیدم که حالا ادامهش رو ببینم. تنها چیزی که از قسمت آخری که دیدم توی ذهنم مونده، یه سکانسیه که یه بنده خدایی توی یه جای تابوتمانندی افتاده بود و یکی دیگه هم توی یه محفظه شیشهای داشت نگاهش میکرد و یکیشون زنده موند و اون یکی در اثر فشار نیمرو شد!
ولی اصلاً یادم نیست طرف کی بود و چرا اینطوری شد! باید بشینم یه دور از اول ببینم و از اونجایی که فراموشی دارم، اکثر تلهها هم برام جدید محسوب میشن!
واسه Saw X فقط قسمت اول رو دیده باشی کافیه، البته یه بخش هایی از شماره ۲ و ۴ رو اسپویل میکنه ظاهراً. (واسه کسی که برنامه داره تو آینده بره سراغشون)حالا اینکه ملت ندیده باشن به کنار، من بدبخت چی بگم که سری Saw رو تا یه جاهایی دنبال کردم ولی به جز بخشهایی از قسمت اول و ۲،۳ تا از تلهها و همینطور یکی از آخرین سکانسهای قسمت آخری که دیدم، هیچ چیزی یادم نیست!
یعنی حتی یادم نیست دقیقاً تا کدوم قسمت دیدم که حالا ادامهش رو ببینم. تنها چیزی که از قسمت آخری که دیدم توی ذهنم مونده، یه سکانسیه که یه بنده خدایی توی یه جای تابوتمانندی افتاده بود و یکی دیگه هم توی یه محفظه شیشهای داشت نگاهش میکرد و یکیشون زنده موند و اون یکی در اثر فشار نیمرو شد!
ولی اصلاً یادم نیست طرف کی بود و چرا اینطوری شد! باید بشینم یه دور از اول ببینم و از اونجایی که فراموشی دارم، اکثر تلهها هم برام جدید محسوب میشن!
ممنونم ولی من خارجی میخوام قبلا از RARBG دانلود میکردم که اونم نمیدونم چرا به گارفت.
1080 های بیت ریت بالای ۱۵ که میشه همون ۱۰۸۰ های ۱۵ ۲۰ گیگ ، خودم از همونا استفاده میکنم بسیار نزدیکه به 4K هرچند که 4K یه چیز دیگه است وضوح تصویرشدوستان بعضی از فیلم ها و سریال ها تو سایت 30 نما هم نسخه 4k شون نیست
کدوم نسخه از 1080 ها مناسب تی وی های 4k هستن ؟
متاسفانه بعضی از فیلم ها با این کیفیت نیستن دیروز داشتم از سایت سینما ارشیو فیبم های جیم کری رو دانلود میکردم که اکثرشون 8 9 گیگ بودن1080 های بیت ریت بالای ۱۵ که میشه همون ۱۰۸۰ های ۱۵ ۲۰ گیگ ، خودم از همونا استفاده میکنم بسیار نزدیکه به 4K هرچند که 4K یه چیز دیگه است وضوح تصویرش
ولی تا حد الامکان سعی کن 4K بگیری همرو مخصوصا رو تی وی های اند خودشو خیلی نشون میده