Movie Center

رفتم یوتیوب دسته گل جدید دیزنی اومد
Bambi Remake
توی این برنامه با هم بحث می کنن راجب این جریان(ببینینش حتما و حتما دو طرف موافق و مخالف هستن .یه چیز هایی می گن که اینجا بار ها شنیدیم)

میگن توی بازسازی جدید پینوکیو دیگه دماغش دراز نمی شه چون توی بارب.. ببخشید دیزنی لند کسی دروغ نمی گه :D

اعلام شد لایو اکشن ❞بامبی❞ که توسط دیزنی در دست ساخت است یک بازگویی مدرن میباشد، به صورتی که داستان در دنیای امروز روایت میشه و مشکلات روز رو در بر میگیره تا کودکان و جوانان هم باهاش ارتباط بگیرند.
سارا پولی (نویسنده برنده اسکار و کارگردان Women Talking) کارگردان فیلم و لیندزی بیر نویسنده فیلم شکست خورده Chaos Walking فیلمنامه بامبی رو نوشته است.

فیلمنامه فیلم توسط لیندزی بیر نوشته شده کسی که فیلمنامه Chaos Walking با بازی تام هالند رو از روی کتابی به همین نام نوشته شده این فیلم با بودجه 125 میلیون دلار تنها 27 میلیون دلار فروخت و تبدیل به شکست تجاری سنگین شد

اما فیلم نامه
در لایو اکشن ❞بامبی❞ صحنه مرگ مادر به خاطر حساسیت‌ های نسل جدید حذف می‌شود

قانون پایستگی دیزنی : اراجیف دیزنی هیچ وقت عوض نمی شوند فقط از یک شر به یک چرت دیگر تغییر می کنن

چند نفر رو دیدم میگفتن بدون اینکه سری فیلم های Saw رو دیده باشن رفتن Saw X رو نگاه کردن و چیزی ازش متوجه نشدن. واقعا برام عجیبه فیلمی که مثل یک پازل هزار تکه میمونه رو چرا باید بصورت رندم بریم یه قسمتشون بیینیم و انتظار داشته باشیم بفهمیم چی شده 😐

چند نفر رو دیدم میگفتن بدون اینکه سری فیلم های Saw رو دیده باشن رفتن Saw X رو نگاه کردن و چیزی ازش متوجه نشدن. واقعا برام عجیبه فیلمی که مثل یک پازل هزار تکه میمونه رو چرا باید بصورت رندم بریم یه قسمتشون بیینیم و انتظار داشته باشیم بفهمیم چی شده 😐
دقیقا...
مجموعه Saw از اولین قسمت تا هفتمین قسمت بهمدیگه وصله و باید همه رو دید، اشتباهه بدون دیدن کل مجموعه بیای یهو X ببینی

خب دیشب Equalizer 3 رو دیدم و واقعا لذت بردم. فیلم خیلی خوبی بود و تو کاری که میخواست بکنه، کاملا موفق بود به نظرم. عجب کاریزمایی داره این دنزل واشینگتن. چه کرکتر خفنی داره توی این فیلم. دلم خواست برم دو نسخه قبلی رو بازم ببینم :D سکانسای اکشن مثل قبل بی‌رحمانه و خونین. بدون هیچ تردیدی میره واسه تیکه پاره کردن! داستانشم اوکی بود. وضعیت بعضی شهرای ایتالیا تو سال ۲۰۲۳ واقعا ترسناکه. چند وقت پیش هم سریال the Good Mothers رو دیدم که بر اساس واقعیت بود. خلاصه که اگه دو شماره قبلی رو دوس داشتید ازینم خوشتون میاد.

موفق باشیم

حالا اینکه ملت ندیده باشن به کنار، من بدبخت چی بگم که سری Saw رو تا یه جاهایی دنبال کردم ولی به جز بخش‌هایی از قسمت اول و ۲،۳ تا از تله‌ها و همین‌طور یکی از آخرین سکانس‌های قسمت آخری که دیدم، هیچ چیزی یادم نیست! :-"
یعنی حتی یادم نیست دقیقاً تا کدوم قسمت دیدم که حالا ادامه‌ش رو ببینم. :| تنها چیزی که از قسمت آخری که دیدم توی ذهنم مونده، یه سکانسیه که یه بنده خدایی توی یه جای تابوت‌مانندی افتاده بود و یکی دیگه هم توی یه محفظه شیشه‌ای داشت نگاهش می‌کرد و یکی‌شون زنده موند و اون یکی در اثر فشار نیمرو شد! :D
ولی اصلاً یادم نیست طرف کی بود و چرا این‌طوری شد! باید بشینم یه دور از اول ببینم و از اونجایی که فراموشی دارم، اکثر تله‌ها هم برام جدید محسوب می‌شن! :D

حالا اینکه ملت ندیده باشن به کنار، من بدبخت چی بگم که سری Saw رو تا یه جاهایی دنبال کردم ولی به جز بخش‌هایی از قسمت اول و ۲،۳ تا از تله‌ها و همین‌طور یکی از آخرین سکانس‌های قسمت آخری که دیدم، هیچ چیزی یادم نیست! :-"
یعنی حتی یادم نیست دقیقاً تا کدوم قسمت دیدم که حالا ادامه‌ش رو ببینم. :| تنها چیزی که از قسمت آخری که دیدم توی ذهنم مونده، یه سکانسیه که یه بنده خدایی توی یه جای تابوت‌مانندی افتاده بود و یکی دیگه هم توی یه محفظه شیشه‌ای داشت نگاهش می‌کرد و یکی‌شون زنده موند و اون یکی در اثر فشار نیمرو شد! :D
ولی اصلاً یادم نیست طرف کی بود و چرا این‌طوری شد! باید بشینم یه دور از اول ببینم و از اونجایی که فراموشی دارم، اکثر تله‌ها هم برام جدید محسوب می‌شن! :D
اون که گفتی قسمت پنجمش هست :D

واقعا نمیشه بدون دیدن سری های قبل رفت سراغ قسمت جدید. غیر از اسپیرال که ارتباط مسقیمی با مجموعه اصلی نداره بقیه بهم وصل هستن لامصب :D

واسه Saw X فقط قسمت اول رو دیده باشی کافیه، البته یه بخش هایی از شماره ۲ و ۴ رو اسپویل می‌کنه ظاهراً. (واسه کسی که برنامه داره تو آینده بره سراغشون)

پ.ن.: در کل بهترین کار، دیدن قسمت های قبل، پیش از دیدن فیلم جدیده. من همه فیلما رو همون سالی که اومدن دیدم و اتفاقا دیشب قسمت اول رو دانلود کردم و میخوام دوباره بشینم ببینم همه رو. :D

دوستان بعضی از فیلم ها و سریال ها تو سایت 30 نما هم نسخه 4k شون نیست
کدوم نسخه از 1080 ها مناسب تی وی های 4k هستن ؟
1080 های بیت ریت بالای ۱۵ که میشه همون ۱۰۸۰ های ۱۵ ۲۰ گیگ ، خودم از همونا استفاده میکنم بسیار نزدیکه به 4K هرچند که 4K یه چیز دیگه است وضوح تصویرش
ولی تا حد الامکان سعی کن 4K بگیری همرو مخصوصا رو تی وی های اند خودشو خیلی نشون میده

• Like
Reactions: milad.ps4
1080 های بیت ریت بالای ۱۵ که میشه همون ۱۰۸۰ های ۱۵ ۲۰ گیگ ، خودم از همونا استفاده میکنم بسیار نزدیکه به 4K هرچند که 4K یه چیز دیگه است وضوح تصویرش
ولی تا حد الامکان سعی کن 4K بگیری همرو مخصوصا رو تی وی های اند خودشو خیلی نشون میده
متاسفانه بعضی از فیلم ها با این کیفیت نیستن دیروز داشتم از سایت سینما ارشیو فیبم های جیم کری رو دانلود میکردم که اکثرشون 8 9 گیگ بودن

• Like
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or