hitman68
کاربر سایت
واکنش ایرانیا : ای جاااانچندتا سایت نوشتن خشونت فیلم SAW X به حدی بالاست که مردم توی مناطقی از امریکا به یه سری از سینماها اعتراض کردن و اونا هم فیلم رو از روی پرده اوردن پایین
واقعا این خارجیا سوسول هستن
واکنش ایرانیا : ای جاااانچندتا سایت نوشتن خشونت فیلم SAW X به حدی بالاست که مردم توی مناطقی از امریکا به یه سری از سینماها اعتراض کردن و اونا هم فیلم رو از روی پرده اوردن پایین
بدون زوم و سانسوره؟اگه دنبال یه سایت هستید که فیلم و سریال ها رو چه برای دانلود چه تماشا چه با زیرنویس چسبیده چه عادی داشته باشه، به صورت نیم بها هم باشه! امپایر بست تی وی رو به شما دوستان معرفی می کنم:
https://myempirebesttv.xyz/
ربطی به HDR نداره احیانا ؟ چک کنید قبلش فیلم اچ دی آر اگر تی وی تون پشتیبانی نکنه عذاب محضه و میشه همینی که گفتین ، ممکنه تی وی هم پشتیبانی کنه ولی فعال نباشه موقع فیلم دیدن ، اینم بگین چه انکودر هایی گرفتینیه سری 4k دانلود کردم که رنگ فیلم کلا یه چیز دیگست مثلاتو اون نسخه آسمون صورتیه و دریا سبز خیلی پر رنگ ٬ نمیدونم چیه و چجوری میشه قبل دانلود متوجه شد
۱۰۰ گیگم به فنا رفت
حیف کالکشنای سایتش ناقصن مثلا همین اره رو اصلا نداره ساتی میشناسی ده سری اره رو داشته باشه با همین زیرنویس چسبیده بدون سانسوراگه دنبال یه سایت هستید که فیلم و سریال ها رو چه برای دانلود چه تماشا چه با زیرنویس چسبیده چه عادی داشته باشه، به صورت نیم بها هم باشه! و مخصوصا بدون سانسور باشه، امپایر بست تی وی رو به شما دوستان معرفی می کنم:
رسانه اینترنتی امپایر بست تی وی | دانلود فیلم و سریال روز
سایتشون تازه راه افتادهحیف کالکشنای سایتش ناقصن مثلا همین اره رو اصلا نداره ساتی میشناسی ده سری اره رو داشته باشه با همین زیرنویس چسبیده بدون سانسور
نوابغ 400 میلیون دلار هم دادن که امتیازش رو بخرنآقا این جن گیر هم که نیومده ترکید.
حیف دلم رو صابون زده بودم برای یک ترسناک خوب.
جایی ندیدم این خبر روبرادران وارنر قصد دارن ادامه ارباب حلقهها رو با کارگردانی پیتر جکسون (کارگردان سهگانه اصلی) بسازن. پیتر گفته اگه داستان بینقصی باشه، ادامه سهگانه افسانهای خودش رو خواهد ساخت.
این یک خبر قدیمی هست مال چند ماهه پیشه...قرار بود در جهان ارباب حلقه ها فیلم های جدید ساخته بشه. اما فعلا در حد حرف هست.