Movie Center

آپدیت
20highest-grossing films ever

View attachment 309045
یه مشت فیلم ابرقهرمانی اومدن صدر جدول که سر جمع دوزار هم نمی ارزن. اونوقت فیلم های بدردبخور و تاثیرگذار هیچکدوم بولد نمیشن. واقعا سلیقه ی جوامع امروزی بولشیت شده.

یه مشت فیلم ابرقهرمانی اومدن صدر جدول که سر جمع دوزار هم نمی ارزن. اونوقت فیلم های بدردبخور و تاثیرگذار هیچکدوم بولد نمیشن. واقعا سلیقه ی جوامع امروزی بولشیت شده.
سینما ابزار سرگرمی هست و طبیعیه که همچین فیلم هایی که مردم رو سرگرم می کنن فروش خوبی داشته باشن.
همونطور که شما می خوای موسیقی گوش بدی نمی شینی یک کله باخ گوش بدی مردم هم وقتی سینما می خوان برن عمدتا فیلم سرگرم کننده می رن.
آثاری که هر دو بعد سرگرمی و بار هنری رو داشته باشن مثل The Godfather تعدادشون ناچیزه.

در کل به نظرم لیست کاملا درست و منطقیه.
طرف اومده بشینه ۲-۳ ساعت از کل دغدغه های زندگیش به دور باشه و فیلم هایی که اکشن و هیجانی و یکمی تخیلی ان کاملا برای این مورد مناسب ان.

امروز نشستم chicken run رو بعد از سالها دوباره دیدم. چقدر چسبید. مشتاقانه منتظر نسخه جدید هستیم. دیالوگهای حقی هم داشت.

IMG_20230913_195039_136.jpg
«می‌دونی مشکل چیه؟ نرده‌ها فقط اطراف مزرعه نیستن، بلکه اون‌ها این بالان، تو کله‌هاتون.»

آپدیت
20highest-grossing films ever

View attachment 309045
جالبه یه زمانی قدیما به titanic ایراد میگرفتن که در مقابل آثار فاخر سینمایی هیچی نداره و چرا اینقدر فروخته
حالا تو این لیست بهترین فیلم ها به نظرم the lion king و همون titanic هست.

کارمندان جلوه های ویژه مارول هم به صورت ناشناس رای دادن که به اتحادیه بازیگر ها بپیوندن.
حتی یک نفر هم رای منفی نداده.
خیلی اوضاع سینما خیطه :D
سال دیگه رو باید به مرور آرشیو پرداخت :-"
اگه قرار بشه چنان آثار سخیفی تولید بشه من شخصا ترجیه میدم تو گذشته گیر کنم و آینده ای که قراره روز به روز مزخرف تر و هنجارشکن تر بشه رو نبینم کلا

اگه قرار بشه چنان آثار سخیفی تولید بشه من شخصا ترجیه میدم تو گذشته گیر کنم و آینده ای که قراره روز به روز مزخرف تر و هنجارشکن تر بشه رو نبینم کلا
اگر اینا سخیف ان که همین شرکتی که شما لوگو اش رو گزاشتی پروردگار تولید آثار سخیف اه.
مارول هم برای همین شرکته.
از این لیست بیش از 50% اش مال دیزنی اه.
----
البته من در سخیف بودن دیزنی شک ندارم. هرچی فرانچیز کلاسیک داشته با ترند های روز ر*ده بهش.

بعد از این تصمیم قطعا سهام استدیو‌های هالیوودی سقوط سنگینی خواهد کرد.

62191173.jpeg
«شان پن» در مصاحبه مفصلی با «ورایتی» از موضع خود در برابر هوش مصنوعی، جنگ اوکراین و روسیه و اسکار بحث‌برانگیز سال ۲۰۲۲ گفته است.
او پیامی دارد برای تهیه‌کنندگانی که می‌خواهند بازیگران را اسکن کنند و در آینده بدون پرداخت دستمزدی از تصاویر آن‌ها در پروژه‌ها استفاده کنند.
هوش مصنوعی یکی از نگرانی‌های بازیگران و نویسندگانی است که از چند ماه پیش اعتصاب کرده‌اند.
پن به تهیه‌کنندگان و استودیوها می‌گوید:
«پس اسکن من و داده‌های صوتی من و چنین چیزهایی را می‌خواهید. بسیار خوب، پیشنهاد منصفانه من این است: من [اسکن] دختر شما را می‌خواهم،
چون می‌خواهم از او یک بدل مجازی بسازم و دوستانم را دعوت کنم تا به پارتی مجازی من بیایند و هر کاری که دوست داشتیم با او بکنیم.
ممکن است به دوربین نگاه کنید و بگویید این کار از نظرتان مشکلی ندارد؟»

این بازیگر برنده اسکار تأکید می‌کند که کاملاً جدی است: «مسئله کسب‌وکار نیست. یک پیشنهاد بی‌شرمانه است.
اینکه حاضرند چنین کاری کنند و مسئولیتش را نپذیرند توهین‌آمیز است. این یک افشاگری واقعی درباره اخلاق است – بی‌اخلاقی.»

پن که در اولین روزهای حمله روسیه به اوکراین به مناطق جنگی سفر کرد تا مستند «ابرقدرت» (Superpower) را بسازد، فیلم «ددیو» (Daddio) را در جشنواره تورنتو دارد.
او در جشنواره فیلم کن جایی که «مگس‌های سیاه» (Black Flies) را روی پرده داشت، گفته بود هوش مصنوعی «وقاحت بشری» را افشا می‌کند.
پن در بخش دیگری از مصاحبه با «ورایتی» می‌گوید پس از سیلی «ویل اسمیت» به «کریس راک» در مراسم اسکار سال ۲۰۲۲، به این نتیجه رسیده که باید اسکارش را نابود کند:
«فکر کردم، لعنتی، می‌دانید؟ آن را به اوکراین می‌دهم. می‌توانند ذوبش کنند و از آن گلوله بسازند و به روس‌ها تیراندازی کنند.»
او یک بار دیگر می‌گوید آکادمی باید «ولودیمیر زلنسکی» را در مراسم آن سال دعوت می‌کرد:‌
«تهیه‌کنندگان اسکار گفتند: «او به اندازه کافی شاد و خرم نیست.» حدس می‌زنید در عوض چه چیزی تحویلتان دادند؟ ویل اسمیت!»
منبع: کافه سینما

اگر اینا سخیف ان که همین شرکتی که شما لوگو اش رو گزاشتی پروردگار تولید آثار سخیف اه.
مارول هم برای همین شرکته.
از این لیست بیش از 50% اش مال دیزنی اه.
----
البته من در سخیف بودن دیزنی شک ندارم. هرچی فرانچیز کلاسیک داشته با ترند های روز ر*ده بهش.
شما یه درصد هم میتونید احتمال بدید که من طرفدار آثار کلاسیک دیزنی باشم

باکس آفیس

فروش آخرین فیلم آقام دنزل (The Equalizer 3) از مرز 100 میلیون دلار عبور کرد!
تنها در 10 روز از زمان پخش، میزان فروش نسخه ی سوم Equalizer به عدد 107 میلیون دلار رسید

بودجه: 70 میلیون دلار

IMDB 7.1/10
Rotten Tomatoes: 75%
Metacritic:58/100

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or