یه مشت فیلم ابرقهرمانی اومدن صدر جدول که سر جمع دوزار هم نمی ارزن. اونوقت فیلم های بدردبخور و تاثیرگذار هیچکدوم بولد نمیشن. واقعا سلیقه ی جوامع امروزی بولشیت شده.
یه مشت فیلم ابرقهرمانی اومدن صدر جدول که سر جمع دوزار هم نمی ارزن. اونوقت فیلم های بدردبخور و تاثیرگذار هیچکدوم بولد نمیشن. واقعا سلیقه ی جوامع امروزی بولشیت شده.
سینما ابزار سرگرمی هست و طبیعیه که همچین فیلم هایی که مردم رو سرگرم می کنن فروش خوبی داشته باشن.یه مشت فیلم ابرقهرمانی اومدن صدر جدول که سر جمع دوزار هم نمی ارزن. اونوقت فیلم های بدردبخور و تاثیرگذار هیچکدوم بولد نمیشن. واقعا سلیقه ی جوامع امروزی بولشیت شده.
کدوم سبک؟باربی توی سبک خودش خیلی هم فیلم خوبی بود
جالبه یه زمانی قدیما به titanic ایراد میگرفتن که در مقابل آثار فاخر سینمایی هیچی نداره و چرا اینقدر فروخته
اگه قرار بشه چنان آثار سخیفی تولید بشه من شخصا ترجیه میدم تو گذشته گیر کنم و آینده ای که قراره روز به روز مزخرف تر و هنجارشکن تر بشه رو نبینم کلاکارمندان جلوه های ویژه مارول هم به صورت ناشناس رای دادن که به اتحادیه بازیگر ها بپیوندن.
حتی یک نفر هم رای منفی نداده.
خیلی اوضاع سینما خیطه
سال دیگه رو باید به مرور آرشیو پرداخت
اگر اینا سخیف ان که همین شرکتی که شما لوگو اش رو گزاشتی پروردگار تولید آثار سخیف اه.اگه قرار بشه چنان آثار سخیفی تولید بشه من شخصا ترجیه میدم تو گذشته گیر کنم و آینده ای که قراره روز به روز مزخرف تر و هنجارشکن تر بشه رو نبینم کلا
بعد از این تصمیم قطعا سهام استدیوهای هالیوودی سقوط سنگینی خواهد کرد.اگه قرار بشه چنان آثار سخیفی تولید بشه من شخصا ترجیه میدم تو گذشته گیر کنم و آینده ای که قراره روز به روز مزخرف تر و هنجارشکن تر بشه رو نبینم کلا
شما یه درصد هم میتونید احتمال بدید که من طرفدار آثار کلاسیک دیزنی باشماگر اینا سخیف ان که همین شرکتی که شما لوگو اش رو گزاشتی پروردگار تولید آثار سخیف اه.
مارول هم برای همین شرکته.
از این لیست بیش از 50% اش مال دیزنی اه.
----
البته من در سخیف بودن دیزنی شک ندارم. هرچی فرانچیز کلاسیک داشته با ترند های روز ر*ده بهش.
بله ممنون خیلی بامزه بود !بعد از این تصمیم قطعا سهام استدیوهای هالیوودی سقوط سنگینی خواهد کرد.