این Talk to me زبالست. حتی وقتتون هم سرش تلف نکنید.
ایشون به وطن عزیز ما تشریف آوردن و نماز جمعه هم رفتن.با" ال چاپو گوزمن " " رهبر بزرگترین کارتل مواد مخدر دنیا یعنی سینالوآ" هم ملاقات مفصلی داشتن و فیلم هاش موجوده.View attachment 309166
«شان پن» در مصاحبه مفصلی با «ورایتی» از موضع خود در برابر هوش مصنوعی، جنگ اوکراین و روسیه و اسکار بحثبرانگیز سال ۲۰۲۲ گفته است.
او پیامی دارد برای تهیهکنندگانی که میخواهند بازیگران را اسکن کنند و در آینده بدون پرداخت دستمزدی از تصاویر آنها در پروژهها استفاده کنند.
هوش مصنوعی یکی از نگرانیهای بازیگران و نویسندگانی است که از چند ماه پیش اعتصاب کردهاند.
پن به تهیهکنندگان و استودیوها میگوید:
«پس اسکن من و دادههای صوتی من و چنین چیزهایی را میخواهید. بسیار خوب، پیشنهاد منصفانه من این است: من [اسکن] دختر شما را میخواهم،
چون میخواهم از او یک بدل مجازی بسازم و دوستانم را دعوت کنم تا به پارتی مجازی من بیایند و هر کاری که دوست داشتیم با او بکنیم.
ممکن است به دوربین نگاه کنید و بگویید این کار از نظرتان مشکلی ندارد؟»
این بازیگر برنده اسکار تأکید میکند که کاملاً جدی است: «مسئله کسبوکار نیست. یک پیشنهاد بیشرمانه است.
اینکه حاضرند چنین کاری کنند و مسئولیتش را نپذیرند توهینآمیز است. این یک افشاگری واقعی درباره اخلاق است – بیاخلاقی.»
پن که در اولین روزهای حمله روسیه به اوکراین به مناطق جنگی سفر کرد تا مستند «ابرقدرت» (Superpower) را بسازد، فیلم «ددیو» (Daddio) را در جشنواره تورنتو دارد.
او در جشنواره فیلم کن جایی که «مگسهای سیاه» (Black Flies) را روی پرده داشت، گفته بود هوش مصنوعی «وقاحت بشری» را افشا میکند.
پن در بخش دیگری از مصاحبه با «ورایتی» میگوید پس از سیلی «ویل اسمیت» به «کریس راک» در مراسم اسکار سال ۲۰۲۲، به این نتیجه رسیده که باید اسکارش را نابود کند:
«فکر کردم، لعنتی، میدانید؟ آن را به اوکراین میدهم. میتوانند ذوبش کنند و از آن گلوله بسازند و به روسها تیراندازی کنند.»
او یک بار دیگر میگوید آکادمی باید «ولودیمیر زلنسکی» را در مراسم آن سال دعوت میکرد:
«تهیهکنندگان اسکار گفتند: «او به اندازه کافی شاد و خرم نیست.» حدس میزنید در عوض چه چیزی تحویلتان دادند؟ ویل اسمیت!»
منبع: کافه سینما
مذخرف ترین ساخته هالیوود تا امروز باربی ! عروسک تا بود و بود میفروختن به بچه ها حالا میارنش شده نماد رادیکال فمینست ها !! بیچاره ها دیگه چیزی ندارن ! چرا فروش کرد چون مردا از مثلاروبی تو لباس صورتی خوششون میاد میرن میبینن چرا ترنسفورمز میلیاردمیفروشه در حالی که بمب حماقته ؟ انشتین گفت دو چیز پایان ندارد حماقت انسان و این کهکشان ها ولی من دومی شک دارم آدم فیلم بین که با سینمای کار درست بزرگ شده هیچ وقت نگاه نمیکنه . من حتی جونز رو هم ندیدم همین مونده والر بریج با بوکس جونزی که سربازای روس و جرمن رو مینداخت بندازه زمین ! بیخیال بشید این سینما رو تا تکلیف سفید برفی مشخص بشه شاید سنگین ترین پوش بک مردم علیه این سینما و کلاً مدیای wokeرخ بده و کلا دارن شکست میخورن کی باور میکرد دیزنی این همه سهامش سقوط کنه !؟ روز گارشون سیاهه این یکی هم بزارید پای حرف آلبرت کبیرمن یک ساعت تحملش کردم، بعد روی دور تند ردش کردم
کار به شعارزدگیش ندارم، خود فیلم هم همچین چیز دندون گیری نیست و فقط تبلیغاتش باعث معروف شدنش شده
سینمای قهرمانی تاریخ مصر ف داره الان دیگه مردم سینما زده شدنه - سالی صد تا سریال مذخرف و فیلم بی ارزش ساختن از یک سری کتاب مصور که بار و جذبه خاصی هم ندارن و همشون رو میشه تو قالب بتمن توصیف کرد این میشه دیگه مردم زده میشن و این چند سالی یکبار میاد م میره . زمان اسپایدرمن هم سم ریمی هم بود بعت رفت با نولان و بتمن بیگینز برگشت و مارول ها و و... الان هم اشباع شده تمام ظرفیتی نداره دیگه چه بسا الان حتی این اونجزر های نمیدونم اسمش چی بود اند گیم بدن اونقد نفروشه مردم زده شدن . این ابرقهرمانی های تکراری جای برای بقیه سینما هم نمیزارن و خلاقیت هم هی کم تر میشه ممکنه خیلی ایده ها بخاطر اینکه باید بودجه بره پای مثلا قهرمان با لباس چسبون خنده دار( واقعا کاستوم هاشون خنده دارن بجز چند تا یا بتمن که من براش احترام زیادی قایلم ) نابود میشه . خودشون میلکش کردن حالا دیگه ایده ها ته کشیده تمام . ابرقهرمانی خوب آدم یمخواد ببینه فقط و فقط Batman: The Dark Knight Returnsیه مشت فیلم ابرقهرمانی اومدن صدر جدول که سر جمع دوزار هم نمی ارزن. اونوقت فیلم های بدردبخور و تاثیرگذار هیچکدوم بولد نمیشن. واقعا سلیقه ی جوامع امروزی بولشیت شده.
لایو-اکشن One Piece رسما توسط نتفلیکس برای فصل دوم تمدید شد.
به نظرم کسی که اطلاعی ازش نداره خیلی بیشتر ازش لذت می بره تا کسی که اطلاع داره. (اگر با سبکش حال کنید البته)ارزش دیدن برای کسی که هیچ اطلاعاتی ازش نداره داره؟
بی شوخی چیزی هست که بنظرتون خوب نباشه در سبک خودش.الان 365 هم خوبه در سبک خودش؟!باربی توی سبک خودش خیلی هم فیلم خوبی بود
دوست عزیز بزار یک نصیحت بهت در قالب این حکایت(کلیله و دمنه) بکنمبله ممنون خیلی بامزه بود !
و ادامه میدهد: «باربی» با مردسالاری میجنگد. تا هیأت مدیره متل که آن را خلق کرده و از ۱۲ مرد سفیدپوست تشکیل شده بالا میرود! مردسالاری! اما هیأت مدیره کمپانی متل در دنیای واقعی از ۷ مرد و ۵ زن تشکیل میشود. خیلی خوب، برابری دقیقی نیست، اما آن شکلی که در فیلم نشان میدهد ندارد – فیلمی که داستانش در سال ۲۰۲۳ قرار داده شده. و دیگر دنیایی نیست که واقعاً واژه «مردسالاری» در خورش باشد. بله، زمانی بوده، و بقایای آن وجود دارد – اما این فیلم بهشدت در دهه ۲۰۰۰ مانده است.»این کمدین و مجری در پلتفرم ایکس (توییتر سابق) ادعا میکند که از این فیلم «لذت» برده اما در عین حال میگوید «باربی» در واقع یک «دروغ زامبی» است.
ار توضیح میدهد: «خیلی خوب، «باربی». امیدوار بودم که این فیلم موعظهگو، مرد-بیزار و یک دروغ زامبی باشد – افسوس که هر سه آنها بود. دروغ زامبی چیست؟ چیزی که هرگز واقعیت نداشته، اما مردم از گفتنش دست برنمیدارند (برای مثال اینکه میگویند کاهش مالیات ثروتمندان باعث افزایش درآمدهای [دولت] میشود)؛ یا چیزی که قبلاً واقعیت داشته اما دیگر ندارد، اما برخی مردم وانمود میکنند که هنوز واقعیت دارد. «باربی» از این نوع است.»
مار در پایان مینویسد: ««باربی» مفرح است، از آن لذت بردم – اما یک [دروغ زامبی] است. و کسانی که دروغ زامبی را نمیپذیرند قرص قرمز را نمیخورند [و واقعیت را نمیبینند] – فقط به واقعیت «فعلی» پایبند میمانند. بیایید در سالی هستیم زندگی کنیم! سلام کن!»
اون رهبر مواد مخدر مکزیک از داعش هم 10 برابر بی رحم تره. یعنی اینا مثل آبخوردن آدم میکشن (ویدیوهاش همه توی وب موجود هست). خداییش خیلی حرومزاده هستش که رفته با همچین آدم با لبخند عکس گرفته. حالا خدابیامرز کوسه هم به کنارایشون به وطن عزیز ما تشریف آوردن و نماز جمعه هم رفتن.با" ال چاپو گوزمن " " رهبر بزرگترین کارتل مواد مخدر دنیا یعنی سینالوآ" هم ملاقات مفصلی داشتن و فیلم هاش موجوده.
درسته مواضع درستی هم گرفته.واقعیتش تا حدی موافقم با این حرفش و خودم بدبینم نسبت به هوش مصنوعی..ولی به بهانه های مختلف وسط بازی و توجیه نا به جا هم داشته.
راجع به کارگردان بزرگی مثل الیور استون هم میگن اونقدر در انتقاد و حتی نفرت از آمریکا پیش رفت که هوگو چاوز شد واسش قهرمان آزادی و حقوق بشر.
من از وقتی دیدمش حالم بده. چقدر رو اعصاب و زباله بود این فیلم. خیلی تاثیر بدی روی روحیه میذاره.این Talk to me زبالست. حتی وقتتون هم سرش تلف نکنید.