Movie Center

Golden Lion - Poor Things, dir. Yorgos Lanthimos
Special Jury Prize - Green Border, dir. Agnieszka Holland
Silver Lion Grand Jury Prize - Evil Does Not Exist, dir. Ryusuke Hamaguchi
Silver Lion for best director - Matteo Garrone, for Io Capitano
Volpi Cup for Best Actress - Cailee Spaeny, for Priscilla
Volpi Cup for Best Actor - Peter Sarsgaard, for Memory
Golden Osella for Best Screenplay - Pablo Larrain, Guillermo Calderon for El Conde
Marcello Mastroianni Award - Seydou Sarr, for Io Capitano

• Love
  • Cool
Reactions: Kurt117 and rpg321
i66G50wATMmPrvpP95f0XP6ZdVS.jpg

داشتم Sin City رو برای چند دهمین بار میدیدم ، تو این فکر بودم این اثر اگه الان قرار بود ساخته بشه و لازم بود از فیلتر ها و معیار های مزخرفی که امروزه گردن هالیوود رو گرفته ساخته می‌شد چه زباله ای از آب در میومد ، البته اگه اصلا اجازه ساختش رو میدادن ...
دلم لک زده برا دورانی که رودریگز و تارانتینو فیلم میساختن یکی کارگردانی میکرد و یکی تهیه کننده بود ...
دلم تنگه دورانی شده که فیلماش هر چقدرم آبکی و بی محتوا بود اما Danny Trejo برامون Machette بود ، چریِ دنسر تو Planet terror پاش رو قطع می‌کرد و به جاش مسلسل میذاشت ، بروس ویلیس مشکل تکلم نداشت و نانسی کوچولوی بی گناه رو از شهر گناه نجات میداد ، Marv بخاطر انتقام خون معشوقش که یه فا.حشه ی سطح بالا بود یه کلیسا رو به خاک و خون کشید و ...
من همچنان ترجیه میدم ده بار دیگه Death Proof رو ببینم و به سکانس های احمقانش بخندم، هنوزم جان تراولتا برا من یادآور پالپ فیکشنه ، رمبو رو ببینم که یه تنه یه ارتش رو میترکوند و به یاد راکی که قبل مسابقه از کشیش میخواست براش دعا بخونه باشم تا درگیر اثری بشم که فقط هدفش رسوندن هشتگ های ترند روز به مغز مخاطبشه

بچها من یه سوال دارم کسی میتونه بهم یه فیلم( یا سریال ولی ترجیحا فیلم)معرفی کنه که F^lirt*ing بصورت رمانتیک یا ابراز احساسات رو ازش الهام بگیرم و یاد بگیرم
(برای مریض میخوام پسرونه باشه ) :D

آخرین ویرایش:
بچها من یه سوال دارم کسی میتونه بهم یه فیلم( یا سریال ولی ترجیحا فیلم)معرفی کنه که F^lirt*ing بصورت رمانتیک یا ابراز احساسات رو ازش الهام بگیرم و یاد بگیرم
(برای مریض میخوام پسرونه باشه ) :D
How I meet your mother

همش لاس زنیه

شما هم با فیلم باربی حال نکردید یا فقط من اینطوریم؟
اون قسمتی که دختربچه ها عروسک ها رو با آهنگ ادیسه فضایی کوبریک میکوبن زمین(رفرنس به شامپانزه و استخوان) خیلی منو خندوند.نمیدونم چرا.مدت ها بود اینطوری نخندیده بودم.
غیر از اون تمام فیلم رو به صورت فشرده در یک ربع دیدم و تمام.من هم مثل شما.فیلم من نبود اصلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or