Movie Center

حقوق نویسنده‌ها در آمریکا پایین هست؛ بیشتر معترضان هم به نویسندگان بخش تلویزیون مربوط می‌شود؛ چون نگارش یک فیلم‌نامه اپیزودیک هزینه‌ای اجاره خونه طرف را برآورده نمی‌کند؛ به خصوص اگر نویسنده یک فیلم‌نامه spec Script تحویل تهیه‌کننده‌ای مثل HBO دهد و قراردادی هم در کار نباشد؛ دقت کنید؛ من دارم درباره نویسندگان صحبت می‌کنم و نه شورانرها؛ چون شورانرها خودشان دو سه کار را برعهده می‌گیرند و یکی‌شان تهیه‌کنندگی‌است و تهیه بخشی از مایحتاج نویسندگان؛ چون در تلویزیون یک تیم متشکل از نویسندگان روی کار هستند تا خزعبلاتی مثل Succession، Better Call Saul، Bear را به ما که تنها پاپ کورن جلویمان قرار می‌دهیم و تنها با یک کلیک به صورت Pirate به تمامی محتویات دسترسی پیدا می‌کنیم و سپس پس از تماشا چند تا blah blah blah می‌گوییم و می‌نویسیم، تحویل دهند!

حقوق نویسنده‌ها در آمریکا پایین هست؛ بیشتر معترضان هم به نویسندگان بخش تلویزیون مربوط می‌شود؛ چون نگارش یک فیلم‌نامه اپیزودیک هزینه‌ای اجاره خونه طرف را برآورده نمی‌کند؛ به خصوص اگر نویسنده یک فیلم‌نامه spec Script تحویل تهیه‌کننده‌ای مثل HBO دهد و قراردادی هم در کار نباشد؛ دقت کنید؛ من دارم درباره نویسندگان صحبت می‌کنم و نه شورانرها؛ چون شورانرها خودشان دو سه کار را برعهده می‌گیرند و یکی‌شان تهیه‌کنندگی‌است و تهیه بخشی از مایحتاج نویسندگان؛ چون در تلویزیون یک تیم متشکل از نویسندگان روی کار هستند تا خزعبلاتی مثل Succession، Better Call Saul، Bear را به ما که تنها پاپ کورن جلویمان قرار می‌دهیم و تنها با یک کلیک به صورت Pirate به تمامی محتویات دسترسی پیدا می‌کنیم و سپس پس از تماشا چند تا blah blah blah می‌گوییم و می‌نویسیم، تحویل دهند!
Succession، Better Call Saul، Bear داری شاخص ترین عناوین اخیر تلویزیون رو نام می بری. بد نیست عناوین فاخر نتفلیکس و دیزنی پلاس رو هم بگی. و به علاوه پول فقط عامل اعتصاب نیست نویسنده تضمین عدم جایگزینی با هوش مصنوعی در سینما و تلویزیون هم می خوان.
بحث شیرین دیزنی شد من هم یک فیلم نامه برای فیلم آینده دیزنی به کمک هوش مصنوعی نوشتم.(فیلم سفید برفی :)) :)) :)) )
بهش این متن رو دادم
Replace the story of Snow White with a black character and show Snow White as a strong and powerful woman without the need for a prince, and describe Snow White as an ideal character with a feminist slogan.

جواب ترجمه شدش رو به فارسی به کمک گوگل ترنسلیت
در اینجا یک داستان اصلاح شده از سفید برفی با یک شخصیت سیاه پوست و یک سفید برفی قوی و قدرتمند است:

روزی روزگاری، در پادشاهی دور، ملکه ای نشسته بود در حال خیاطی پشت پنجره ای باز. همانطور که سوزنش برق زد، آهی کشید و آرزو کرد که دختری به تیره آبنوس با موهایی به سیاهی زغال سنگ داشته باشد. اندکی بعد، او دختری به دنیا آورد که پوستی به قهوه ای تیره ماهاگونی و موهایی به سیاهی بال زاغ داشت. نام او را آبنوس گذاشت.

آبنوس بزرگ شد تا قوی، مستقل و رک باشد. زیبایی و مهربانی او در سراسر پادشاهی افسانه ای بود. اراده او به اندازه زیبایی اش قوی بود و اجازه نمی داد کسی سرنوشتش را کنترل کند.

ملکه بیهوده و شرور نمی توانست زنی دیگر را تحمل کند تا از زیبایی خودش پیشی بگیرد. آینه جادویی خود را فرا گرفت و پرسید: آینه، آینه روی دیوار، کیست در این سرزمین زیباتر از همه؟ آینه پاسخ داد: تو، ملکه من، عادل هستی، اما آبنوس از همه زیباتر است.

ملکه به شدت عصبانی شد و دستور کشتن آبنوس را داد. اما آبنوس قاتل را فریب داد و به جنگل فرار کرد. او به یک کلبه عجیب و غریب آمد و آن را تمیز کرد و آن را به خانه جدید خود تبدیل کرد.

وقتی کوتوله‌هایی که در آنجا زندگی می‌کردند برگشتند و کلبه را تمیز یافتند، فکر کردند چه کسی می‌توانست این کار را انجام دهد. آنها از یافتن آبنوس در آنجا شگفت زده شدند. "آیا نمی دانی که من زنی هستم که متعلق به هیچ کس نیست؟" او با سرکشی به آنها گفت. کوتوله ها به او التماس کردند که بماند، و او تا زمانی که آنها با او مانند یکسان رفتار می کردند موافقت کرد.

ملکه به زودی متوجه شد که آبنوس هنوز زنده است. ملکه که خود را به عنوان یک پیرزن دستفروش درآورده بود، به کلبه کوتوله ها رفت و به آبنوس یک سیب مسموم پیشنهاد کرد. اما آبنوس اعلام کرد: "من زنی هستم که برای نجاتش به شاهزاده ای نیاز ندارم!" سیب را به کناری انداخت.

نقشه شیطانی ملکه نقش بر آب شد. او با خشم پرواز کرد و از بین رفت. آبنوس ملکه شد و با خرد، مهربانی و قدرت بر پادشاهی حکومت کرد. و او با خوشبختی زندگی کرد و هرگز به یک شاهزاده نیاز نداشت و ثابت کرد که زنان می توانند سرنوشت خود را رقم بزنند.

اخلاقیات داستان: زنان برای نجات یا تکمیل آنها به مردی نیاز ندارند. آنها بر زندگی و سرنوشت خود قدرت دارند.
نتیجه فوق العاده است:)):)):)):)):)):))

Succession، Better Call Saul، Bear داری شاخص ترین عناوین اخیر تلویزیون رو نام می بری. بد نیست عناوین فاخر نتفلیکس و دیزنی پلاس رو هم بگی. و به علاوه پول فقط عامل اعتصاب نیست نویسنده تضمین عدم جایگزینی با هوش مصنوعی در سینما و تلویزیون هم می خوان.

تبعیض نباید قائل شد؛ حتی کسی که یک قسمت از فیلم‌نامه «استار وارز» یا «شی هالک» را نوشته باید دستمزدش کامل پرداخت شود؛ دلیل اصلی اعتصاب WGA همین جایگزین شدن هوش مصنوعی در سینما و تلویزیون بود؛ من هم بودم در قرارداد ذکر می‌کردم باید تضمین شود هرگز هوش مصنوعی در نگارش یا ویرایش متن خود استفاده نشود. فیلم‌نامه‌نویسی «گوگل ترنسلیت» نیست؛ یک پروسه دشوار است؛ در کنار نگارش درفت اول؛ این فیلم‌نامه بارها بازنویسی می‌شود و گاهی به تلاش 10 یا 20 سالِ فرد تبدیل می‌شود. من که امیدوارم گنده‌گوزانی چون وارنر، نتفلیکس و غیره از مهارت و اهمیت جایگاه فیلم‌نامه‌نویسان آگاه شوند؛ چون اگر توافقی صورت نگیرد، سریال‌ها ساخته نمی‌شوند و اگر هم ساخته شوند، بی‌کیفیت تحویل مخاطب می‌دهند و ما پاپ‌کورن خورها برای رهایی از IDOL‌های بعدی، مجبور می‌شویم که به محتواهای وزین فیلیمو و نماوا مراجعه کنیم.

پ.ن: گفته‌های فوق فقط در مورد تلویزیون است؛ سینما جایگاهش ثابت است و ثابت می‌ماند!

• Like
Reactions: pouria.sh and Evil
چه خبره !!!!
چقدر دیر :(
بنده خدا اگه کرونا نبود تا الان پارت 2 ش هم اکران میشد... سر کرونا اینا خیلی ضرر کردن. هی فیلمبرداریش تعویق میخورد سر عناوین مختلف. دیگه تام کروزم قاطی کرد بنده خدا .
این ترنسفورمرز چرا اینجوری بود ... بابا دیگه گندشو دراوردیدمن نمیدونم فیلم رباتیکه یا باغ وحش...!!! به قول دوستمون اینجا گفت اون سه گانه در مقابل این حکم شاهکار داره ...!!! گند زدن به خاطرات بچکی و کارتوناش که میدیدیم. خود مایکل بی باید بیاد کارگردانی کنه اقا اینو.اخر فیلم هم که دیگه قشنگ قیمه رو ریختن رو ماست
پ.ن این مایکل کلی کلا نقش جاسوس و ایجنت و اینا فیت خودشه . فک کنم در واقعیت CIAی چیزی باشه شغلش...!!!

تبعیض نباید قائل شد؛ حتی کسی که یک قسمت از فیلم‌نامه «استار وارز» یا «شی هالک» را نوشته باید دستمزدش کامل پرداخت شود؛ دلیل اصلی اعتصاب WGA همین جایگزین شدن هوش مصنوعی در سینما و تلویزیون بود؛ من هم بودم در قرارداد ذکر می‌کردم باید تضمین شود هرگز هوش مصنوعی در نگارش یا ویرایش متن خود استفاده نشود. فیلم‌نامه‌نویسی «گوگل ترنسلیت» نیست؛ یک پروسه دشوار است؛ در کنار نگارش درفت اول؛ این فیلم‌نامه بارها بازنویسی می‌شود و گاهی به تلاش 10 یا 20 سالِ فرد تبدیل می‌شود. من که امیدوارم گنده‌گوزانی چون وارنر، نتفلیکس و غیره از مهارت و اهمیت جایگاه فیلم‌نامه‌نویسان آگاه شوند؛ چون اگر توافقی صورت نگیرد، سریال‌ها ساخته نمی‌شوند و اگر هم ساخته شوند، بی‌کیفیت تحویل مخاطب می‌دهند و ما پاپ‌کورن خورها برای رهایی از IDOL‌های بعدی، مجبور می‌شویم که به محتواهای وزین فیلیمو و نماوا مراجعه کنیم.

پ.ن: گفته‌های فوق فقط در مورد تلویزیون است؛ سینما جایگاهش ثابت است و ثابت می‌ماند!
بذار از یه زاویه دیگه به قضیه نگاه کنیم. من همیشه معتقدم که فیلم نامه مهم ترین بخش یک فیلم و سریاله و احتمالا شما هم اینطور فکر می کنید و نویسندگان معترض هم همین طور . نتفلیکس و دیزنی و .... که با آثار سفارشیشون ملت رو به گ..ا دادن. این قدر این اشعار در هر فیلم و سریال تکرار شده که سر همه رو به درد آورده . اصلا معیار قضاوت آثار هنری عوض شده. فیلم نامه می شه گفت دیگه ارزش سابقو نداره و توجه ها رفته سمت حواشی و خزعبلات و شعار های توخالی شون. یه نگاه به قوانین جدید اسکار بندازی متوجه می شی که گفتن هر فیلمی که این ویژگی ها را نداشته باشه ما قبول نداریم.
این منتقد های بی وجود یا بهتره بگیم اکتیویسم ها (دیگه این هار بهتره منتقد حساب نکنیم)دارن هنر رو باز تعریف می کنن دارن براش قانون می زارن یا بهتره بگیم دارن سینما رو تعریف می کنن که ما می دونیم هیچ کس نمی تونه چنین کاری کنه مخصوصا ای ریاکار های بی وجود که هیچ احترامی برای هنر قائل نیستن و بهتره باز هم بگیم هنر رو هم قاطی مزخرفات سیاسی کردن. سبک کمدی رو از بین بردن سازندگان فرندز و آفیس و ..... بار ها گفتن که با شرایط الان دیگه نمی شه چنین آثاری ساخت چهار تا به قول خودشون مبارز عدالت(woke) سینما و تلوزیون و ... گروگان گرفتن. کسی جرعت نداره چیزی خلاف خواسته این اقلیت بسازه .

حالا بریم سراغ بحث اصلی کی باعث ارزش فیلم نامه نویسی پایین بیاد. اینقدر بی ارزش شه که از به قول خودت هوش مصنوعی خود نویسنده ها مثل سگ بترسن کی باعث شد. بنظر من خود نویسنده ها کلا آثار سینما و تلویزیون همشه هنری بوده یا سرگرم کننده الان دیگه اکثر آثار دیگه بهتره بگیم شعارین نه سرگرم کننده و یا هنری الان یه عده بگن نه مردم هم مقصر هستند چون از این جور آثار حمایت کردن . نه مردم مطلقا چنین غلطی نکردن میگی نه یه نگاه به گزارش پایین بکن.
گزارش گلوبالز تایمز چین
گلوبال تایمزِ چین: هالیوود به فروپاشی هالیوود نزدیک است و صدای ارزش ستون هایش شنیده میشود، شکست های تجاری پیاپی نشان میدهد فیلم‌هایی با داستان تکراری و ارزش‌های آمریکایی مخاطبین را در جهان خسته کرده است، هالیوود دارای تاریخ مصرف است، که بزودی به آن نزدیک میشویم.
طبق گزارشات درآمدزایی بزرگترین شرکت های سرگرمی دنیا مثل دیزنی ،وارنر و نتفلیکس تو 10 سال گذشته 90 درصد کاهش یافته و از 23.5 میلیارد دلار به 2.5 میلیارد رسیده است.
طبق این گزارش اکثر شرکت ها به جای سود دهی ضرر میدهند.

فارق از این دلقک بازیای سیاسی گزارش داره می گه مخاطب ها 90 درصد ریزش کردن .الان هم که نویسنده ها معترضن ولی وقتی که اکثر شما ساخت آشغال های سفارشی نتفلیکس و دیزنی و ... قبول کردید یعنی قبول کردید ارزش کارتون هم مثل امثال شی هالک و .... آشغاله. نوشتن چنین آشغالی که نه هدف و نه هنر ونه سرگرم کننده است برای هوش مصنوعی مطلقا سخت نیست. خلاصه که خودشون با قبول کردن ساخت همچین آثاری این بلا رو سر خودشون آوردن.

• Like
Reactions: Arima Kishou
Rise of the Beasts رو دیشب دیدم
بخش انسانیش فوق العاده مزخرف ، خسته کننده ، نچسب و
تکه آخرش که قدرت های میراژ افتاد دست اون پسرک فاجعه بود
بخش ماکسیمال ها و اون تکه ی ترنسفورمشون فوق العاده خفن بود بسی حال کردم و یاد انیمیشن افتادم که بچگی ها شبکه ۵ میذاشت ، فقط حیف Cheetor رو کم نشون داد ، یادش بخیر زمان بچگی با دیدنشون چقدر ذوق میکردم و چقدر قسمت هاش کم بو که نشون میداد تلویزیون
250px-Cheetor_render.jpg

و اما بریم سراغ اصل کاری ، سرور و سالار همه اتوبات ها ، جناب آپتیموس پرایم که اونقدر تو این شماره قوی نشونش ندادن و اصلا حال نکردم که
یه انسان بخواد از مرگ نجاتش بده ، حالا بعدش که پرایمال اومد برا نجاتش باز قابل هضم تر شد
، اما بزرگترین نقطه قوت طراحی آپتیموس فرم ثانویش بود که کاملا وفادار به کمیک اصلی بود و من خودم عاشق همین طراحی هستم

در کل بعنوان فن ترنسفورمرز با ندیده گرفتن بخش انسانی فاجعه بار و داستان سطحی، دو ساعت لذت بخش رو کنار آتوبات ها گذروندم و فارغ از مشکلات زیاد فیلم از جلوه هاش لذت بردم .

بنده خدا اگه کرونا نبود تا الان پارت 2 ش هم اکران میشد... سر کرونا اینا خیلی ضرر کردن. هی فیلمبرداریش تعویق میخورد سر عناوین مختلف. دیگه تام کروزم قاطی کرد بنده خدا .

کرونا این نسخه از ماموریت غیرممکن رو تقریبا نابود کرد، ولی چرا اینقدر دیر نسخه دیجیتال عرضه میشه، برمیگرده به کربلایی حاج تام کروز طی قراردادی که با پارامونت بسته، اجازه انتشار کمتر از ۹۰ روز فیلم هاش رو سرویس های استریم، VOD و ... نمیده!‍

من که ندیدم ولی از همون تریلرش هم مشخص بود چیز جالبی نیست
من به امید اینکه یه گرند بوداپست هتل دیگه در انتظارمه دیدم ولی رسما گند زد به همه تصوراتم
چطوری میشه این همه ستاره توی یک فیلم جمع کنی و این زباله رو تحویل بدی من نمیدونم

• Like
Reactions: VICE
استادیو ها به اتحادیه بازیگر ها پیشنهاد دادن که یک بار بهشون پول بدن اسکنشون کنن بعد با استفاده از AI تا ابد استفادشون کنن!
این دقیقا سناریویی هست که اخیرا توی یک سریال مشهور مطرح شد. اسم و قسمت سریال: Black Mirror Season 6 Episode 1

این استروید سیتی وس اندرسون عجب زباله ای بدرد نخوری بود
حیف دو ساعت وقت که پاش تلف کردم

بولشت سیتی :))
این همه ستاره ریز و درشت چطور حاضر شدن توش بازی کنن !؟؟؟؟
این یکی از سوالات بزرگ بشریت عه ! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or