rpg321
کاربر سایت
بذار از یه زاویه دیگه به قضیه نگاه کنیم. من همیشه معتقدم که فیلم نامه مهم ترین بخش یک فیلم و سریاله و احتمالا شما هم اینطور فکر می کنید و نویسندگان معترض هم همین طور . نتفلیکس و دیزنی و .... که با آثار سفارشیشون ملت رو به گ..ا دادن. این قدر این اشعار در هر فیلم و سریال تکرار شده که سر همه رو به درد آورده . اصلا معیار قضاوت آثار هنری عوض شده. فیلم نامه می شه گفت دیگه ارزش سابقو نداره و توجه ها رفته سمت حواشی و خزعبلات و شعار های توخالی شون. یه نگاه به قوانین جدید اسکار بندازی متوجه می شی که گفتن هر فیلمی که این ویژگی ها را نداشته باشه ما قبول نداریم.تبعیض نباید قائل شد؛ حتی کسی که یک قسمت از فیلمنامه «استار وارز» یا «شی هالک» را نوشته باید دستمزدش کامل پرداخت شود؛ دلیل اصلی اعتصاب WGA همین جایگزین شدن هوش مصنوعی در سینما و تلویزیون بود؛ من هم بودم در قرارداد ذکر میکردم باید تضمین شود هرگز هوش مصنوعی در نگارش یا ویرایش متن خود استفاده نشود. فیلمنامهنویسی «گوگل ترنسلیت» نیست؛ یک پروسه دشوار است؛ در کنار نگارش درفت اول؛ این فیلمنامه بارها بازنویسی میشود و گاهی به تلاش 10 یا 20 سالِ فرد تبدیل میشود. من که امیدوارم گندهگوزانی چون وارنر، نتفلیکس و غیره از مهارت و اهمیت جایگاه فیلمنامهنویسان آگاه شوند؛ چون اگر توافقی صورت نگیرد، سریالها ساخته نمیشوند و اگر هم ساخته شوند، بیکیفیت تحویل مخاطب میدهند و ما پاپکورن خورها برای رهایی از IDOLهای بعدی، مجبور میشویم که به محتواهای وزین فیلیمو و نماوا مراجعه کنیم.
پ.ن: گفتههای فوق فقط در مورد تلویزیون است؛ سینما جایگاهش ثابت است و ثابت میماند!
این منتقد های بی وجود یا بهتره بگیم اکتیویسم ها (دیگه این هار بهتره منتقد حساب نکنیم)دارن هنر رو باز تعریف می کنن دارن براش قانون می زارن یا بهتره بگیم دارن سینما رو تعریف می کنن که ما می دونیم هیچ کس نمی تونه چنین کاری کنه مخصوصا ای ریاکار های بی وجود که هیچ احترامی برای هنر قائل نیستن و بهتره باز هم بگیم هنر رو هم قاطی مزخرفات سیاسی کردن. سبک کمدی رو از بین بردن سازندگان فرندز و آفیس و ..... بار ها گفتن که با شرایط الان دیگه نمی شه چنین آثاری ساخت چهار تا به قول خودشون مبارز عدالت(woke) سینما و تلوزیون و ... گروگان گرفتن. کسی جرعت نداره چیزی خلاف خواسته این اقلیت بسازه .
حالا بریم سراغ بحث اصلی کی باعث ارزش فیلم نامه نویسی پایین بیاد. اینقدر بی ارزش شه که از به قول خودت هوش مصنوعی خود نویسنده ها مثل سگ بترسن کی باعث شد. بنظر من خود نویسنده ها کلا آثار سینما و تلویزیون همشه هنری بوده یا سرگرم کننده الان دیگه اکثر آثار دیگه بهتره بگیم شعارین نه سرگرم کننده و یا هنری الان یه عده بگن نه مردم هم مقصر هستند چون از این جور آثار حمایت کردن . نه مردم مطلقا چنین غلطی نکردن میگی نه یه نگاه به گزارش پایین بکن.
گزارش گلوبالز تایمز چین
گلوبال تایمزِ چین: هالیوود به فروپاشی هالیوود نزدیک است و صدای ارزش ستون هایش شنیده میشود، شکست های تجاری پیاپی نشان میدهد فیلمهایی با داستان تکراری و ارزشهای آمریکایی مخاطبین را در جهان خسته کرده است، هالیوود دارای تاریخ مصرف است، که بزودی به آن نزدیک میشویم.
طبق گزارشات درآمدزایی بزرگترین شرکت های سرگرمی دنیا مثل دیزنی ،وارنر و نتفلیکس تو 10 سال گذشته 90 درصد کاهش یافته و از 23.5 میلیارد دلار به 2.5 میلیارد رسیده است.
طبق این گزارش اکثر شرکت ها به جای سود دهی ضرر میدهند.
فارق از این دلقک بازیای سیاسی گزارش داره می گه مخاطب ها 90 درصد ریزش کردن .الان هم که نویسنده ها معترضن ولی وقتی که اکثر شما ساخت آشغال های سفارشی نتفلیکس و دیزنی و ... قبول کردید یعنی قبول کردید ارزش کارتون هم مثل امثال شی هالک و .... آشغاله. نوشتن چنین آشغالی که نه هدف و نه هنر ونه سرگرم کننده است برای هوش مصنوعی مطلقا سخت نیست. خلاصه که خودشون با قبول کردن ساخت همچین آثاری این بلا رو سر خودشون آوردن.