Movie Center

برادر تام کروز گفتن که امیدوارن در دهه 80 ام زندگیشون (80 سالگی :D) هم کمکان به بازی در Mission Impossible ادامه بدن.
دمش گرم واقعا !
تاریخ ریلیز نسخه بلوری رو کسی میدونه ؟

البته زندگی تو سن 80 سالگی خودش ی پا Mission Impossible عه واقعا ! :)) :lol: :lol:

ایشون کیه؟ کسی میدونه لطفا بگه
چرا نوشته افسوس حالا. 93 سالشه خب. کارنامه ش هم یکی از خفن ترین هاست. گذر زندگی و پیر شدن افسوس نداره به نظرم وقتی طرف تا این سن رسیده و موفق هم بوده

کم نیستن شخصیت های تاریخی مهمی که تا به حال یه فیلم درست و درمون با بودجه بالا در موردشون ساخته نشده.
شخصا سالها بود منتظر یه همچین فیلمی بودم.امیدوارم ریدلی اسکات بترکونه.

View attachment Napoleon.mp4

کم نیستن شخصیت های تاریخی مهمی که تا به حال یه فیلم درست و درمون با بودجه بالا در موردشون ساخته نشده.
شخصا سالها بود منتظر یه همچین فیلمی بودم.امیدوارم ریدلی اسکات بترکونه.

View attachment 300431
من فقط دلم میخواد یک فیلم از زندگی نادرشاه ببینم قبل مرگم

شخصیت قحطه یکی از بدترین پادشاهان تاریخ ایران و جهان به گواه تاریخ....
جان؟ آخرین فاتح شرق و ازبین برنده اشغال ایران توسط افغانی ها و قطع کننده دست عثمانی و روس بد بوده لابد احمد قاجار رو باید بسازن

جان؟ آخرین فاتح شرق و ازبین برنده اشغال ایران توسط افغانی ها و قطع کننده دست عثمانی و روس بد بوده لابد احمد قاجار رو باید بسازن
متاسفم از اینکه تاریخ اینقدر سطحی میخونی مورخای حکومتی همیشه از خوبیاشون میگن از بدیاشون نمیگن... خوش باش...ضمنا از هالیوود چپگرا انتظار نداشته باش هنوز برا پدران بنیان گذار خودشون یکار درست نساختن چه برسه به ما گند فیلم 300 درشخصیت پردازی کوروش لشکر ایران هنوز پابرجاس :-j

آخرین ویرایش:
متاسفم از اینکه تاریخ اینقدر سطحی میخونی مورخای حکومتی همیشه از خوبیاشون میگن از بدیاشون نمیگن... خوش باش...ضمنا از هالیوود چپگرا انتظار نداشته باش هنوز برا پدران بنیان گذار خودشون یکار درست نساختن چه برسه به ما گند فیلم 300 درشخصیت پردازی کوروش لشکر ایران هنوز پابرجاس :-j
اقا جان چرا ذهنت اینقدر کوچیکه سریع حکومتی و غیر حکومتی میکنی. این چیزاییه که تو اینترنت و اینا خوندیم اگه منبع داری بگو ما هم بریم بخونیم . در برابر فهمیدن که مقاومت نداریم.
مگه همین نادر نگفته باید هر اخوند رو دوبار دار زد؟ و اتفاقا اخوندا هم از نادر بدشون میاد و میگن طاغوته فکر کنم شما باهاشون همنظر باشید

آخرین ویرایش:
چرا نوشته افسوس حالا. 93 سالشه خب. کارنامه ش هم یکی از خفن ترین هاست. گذر زندگی و پیر شدن افسوس نداره به نظرم وقتی طرف تا این سن رسیده و موفق هم بوده
Clint Eastwood یک اسطوره ست :love:
درد و بلاش بخوره تو سر داریوش ترکمند :)) :))

نقد یکی از منتقدان فرانسوی که Oppenheimer رو دیده زودتر از موعد منتشر شده و راجبش گفته که از نظر فنی و تصویربرداری و تدوین بی عیب و نقص و از موسیقی متن و تیم بازیگری هم حسابی تعریف داده و درکل گفته فیلم کاملی هستش ولی شاهکار نیست و ایرادات جزیی هم داشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or