Movie Center

من فقط دلم میخواد یک فیلم از زندگی نادرشاه ببینم قبل مرگم
تو این دوره دل نبند به این چیزا چون anti ایران هستن(فکت) . ما حتی یه کار فرهنگی کوچک از تاریخ این کشور برای مدح این کشور نداریم بعد شما میگی بیان از " نادرشاه " فیلم بسازن.

این فیلم ترنسفورمز چی بود واقعا من دیدم از مگان فاکس و روزی هانتیگتون و اون یکی اسمش یادم نمیاد رسیدن واقعااا به این؟!؟!؟!چی بگم واقعا کلا سری ربیوت کردن که مثلا بازیگر اصلیش بشه مکزیکی و سیاه پوست و داستانشم معلوم نیست واقعا بچه مچه نوشته این چه اشغالی بود واقعا والا من با همون فرنچایز قدیمی مایکل بی اوکی ترم با این پس فردا یهو دلفین و مگ و لاکپشت میکنن ترنفسورمرز اسمشم میزارن قیام ربات هایوحشی دریایی
خیلی ناامید کننده بودچی بگم...

• Smile
Reactions: MMDMO
این فیلم ترنسفورمز چی بود واقعا من دیدم از مگان فاکس و روزی هانتیگتون و اون یکی اسمش یادم نمیاد رسیدن واقعااا به این؟!؟!؟!چی بگم واقعا کلا سری ربیوت کردن که مثلا بازیگر اصلیش بشه مکزیکی و سیاه پوست و داستانشم معلوم نیست واقعا بچه مچه نوشته این چه اشغالی بود واقعا والا من با همون فرنچایز قدیمی مایکل بی اوکی ترم با این پس فردا یهو دلفین و مگ و لاکپشت میکنن ترنفسورمرز اسمشم میزارن قیام ربات هایوحشی دریایی
خیلی ناامید کننده بودچی بگم...
سری ریبوت نشده، داستان دو فیلم آخر منتشر شده میشه از نظر زمانی قبل از فیلم های مایکل بی.
ماکسیمال ها هم جزی از دنیایی ترنسفورمر ها هستن و چیز جدیدی به لور از این نظر اضافه نشده که.
فیلم در حال حاضر هم در مجموع فروش بالای 400 میلیون دلاری داشته بعد از یک ماه از انتشارش و میشه گفت تو فروش موفق بوده.
در هر صورت برای یک فیلم پاپ کورنی اکیه به نظرم، شاید از خیلی فیلم ها سوپر هیرویی سال 2023 بهتر باشه تا الان.

زیر ۳ تا اسکر فیلم ارزش دیدن نداره ٬ دیدم که میگم.
اتفاقا من خودم‌ کژوال بینم مثل شما متخصص سینما نیستم که همه رو بشناسم! فیلم پاپ کورنیم کلا شده توجیه برای یسریا کلا دیگه فیلم به اب بسته شده باشه اخرشم پاپ کورنیه دیگه اضافه میکنن تموم. فرنچایزی که قسمتای اولش بقول شما پاپ کورنی بود نه اینا من که اصلا حال نکردم اخرش انگار داشتی ایرون من میدیدی یجوری بود.

اعتصاب اتحادیه بازیگران: عوامل پروژه‌های «گلادیاتور ۲» (Gladiator 2) و «مورتال کامبت ۲» (Mortal Kombat 2) آماده توقف فیلمبرداری شده‌اند!

پ.ن: گل بود به سبزه نیز آراسته شد... برای نسخه بعدی یک فیلم یا فصل بعدی یک سریال باید یک عمر صبر کنی!

آخر هفته دیگه توی Box Office خون و خون ریزی Barbie و Openheimer که بهشون می گن Barbieheimer اه :D
----
در وصف این اعتصاب اتحادیه ها, یک خبری دیروز اومده بود که کمپانی های بزرگ تصمیم گرفتن هیچ کاری نکنن چرا که اعتقادشون بر اینه که بالاخره اینا زیر اجاره خونه و زندگی روزمرشون می مونن مجبورن برگردن سر کارشون.

آخر هفته دیگه توی Box Office خون و خون ریزی Barbie و Openheimer که بهشون می گن Barbieheimer اه :D
----
در وصف این اعتصاب اتحادیه ها, یک خبری دیروز اومده بود که کمپانی های بزرگ تصمیم گرفتن هیچ کاری نکنن چرا که اعتقادشون بر اینه که بالاخره اینا زیر اجاره خونه و زندگی روزمرشون می مونن مجبورن برگردن سر کارشون.
حقیقتا...
472b3c - Copy.jpg

اگه شرق آسیا بخواد یه ریبوت از سری فیلمای سریع و خشن بسازه احتمالا یه چنین چیزی دربیاد :

Untitled.png Untitled.jpg
Untitled.jpg Untitled.jpg
Untitled.jpg Untitled.jpg

ژانر : درام
مدت زمان : 2:35:00 (بدون تیتراژ)
تو 7 دقیقه اول دو تا ماشین بهم میخورن که ادای دینی باشه به ژانر اکشن نسخه آمریکایی
2 ساعت 28 دقیقه بعدی صرف پرداختن به مشکلات و گرفتاری های هریکی از شخصیت های دخیل تو این تصادف میشه.

----
فقط من موندم این سایتای خبری و اکتیویسم ها که وقتی یکی به اقشار خاص (تازه ترند شده) می گه بالا چشمت ابرو عه غرش عدالت خواهیشون به آسمان می ره و در شبکه های اجتماعی فرمان جهاد می دن ولی الان همشون خفه خون گرفتن. چرا مبارزان عدالت ساکتن !!! حالا به قول خودشون وایتای کثیف به درک :D خیلی از نویسنده ها و بازیگرا آفریقایی و رنگین و آسیایی و .... هستند. چرا مثل همیشه زر نمی زنید و فرمان جهاد نمی دید اونم وقتی که به زر زدناتون بیش تر از همیشه نیاز هست.

Iger criticized SAG-AFTRA and the WGA for their “unrealistic” demands in their labor fights with the AMPTP, with the resulting strikes doing damage to the economy

بعد همین آقا حقوق ۲۵ میلیون دلاری از دیزنی گرفته و قراردادش هم تا ۲۰۲۶ تمدید کرده و از طرفی دیگه هم، درآمدش تو قرارداد جدید ۵ برابر میشه، اما میاد میگه خواسته های بازیگران نویسندگان واقع گرایانه نیست!

دیزنی، نتفلیکس و وارنر بدجور رفتن رو دنده لج و لجبازی!

View attachment ksadyqwpwofvheduqsnzojktqrlmwzqatkdpptpplrqsqdjeewzcnxbkfnzqtcxo.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or