یادش بخیر...
بالاخره بعد دوسال
تاریخ اکران 13 December
یادش بخیر...
تو این دوره دل نبند به این چیزا چون anti ایران هستن(فکت) . ما حتی یه کار فرهنگی کوچک از تاریخ این کشور برای مدح این کشور نداریم بعد شما میگی بیان از " نادرشاه " فیلم بسازن.من فقط دلم میخواد یک فیلم از زندگی نادرشاه ببینم قبل مرگم
سری ریبوت نشده، داستان دو فیلم آخر منتشر شده میشه از نظر زمانی قبل از فیلم های مایکل بی.این فیلم ترنسفورمز چی بود واقعا من دیدم از مگان فاکس و روزی هانتیگتون و اون یکی اسمش یادم نمیاد رسیدن واقعااا به این؟!؟!؟!چی بگم واقعا کلا سری ربیوت کردن که مثلا بازیگر اصلیش بشه مکزیکی و سیاه پوست و داستانشم معلوم نیست واقعا بچه مچه نوشته این چه اشغالی بود واقعا والا من با همون فرنچایز قدیمی مایکل بی اوکی ترم با این پس فردا یهو دلفین و مگ و لاکپشت میکنن ترنفسورمرز اسمشم میزارن قیام ربات هایوحشی دریایی
خیلی ناامید کننده بودچی بگم...
زیر ۳ تا اسکر فیلم ارزش دیدن نداره ٬ دیدم که میگم.در هر صورت برای یک فیلم پاپ کورنی اکیه به نظرم، شاید از خیلی فیلم ها سوپر هیرویی سال 2023 بهتر باشه تا الان.
اتفاقا من خودم کژوال بینم مثل شما متخصص سینما نیستم که همه رو بشناسم! فیلم پاپ کورنیم کلا شده توجیه برای یسریا کلا دیگه فیلم به اب بسته شده باشه اخرشم پاپ کورنیه دیگه اضافه میکنن تموم. فرنچایزی که قسمتای اولش بقول شما پاپ کورنی بود نه اینا من که اصلا حال نکردم اخرش انگار داشتی ایرون من میدیدی یجوری بود.زیر ۳ تا اسکر فیلم ارزش دیدن نداره ٬ دیدم که میگم.
حقیقتا...آخر هفته دیگه توی Box Office خون و خون ریزی Barbie و Openheimer که بهشون می گن Barbieheimer اه
----
در وصف این اعتصاب اتحادیه ها, یک خبری دیروز اومده بود که کمپانی های بزرگ تصمیم گرفتن هیچ کاری نکنن چرا که اعتقادشون بر اینه که بالاخره اینا زیر اجاره خونه و زندگی روزمرشون می مونن مجبورن برگردن سر کارشون.
این به پای کل یو اس ای ننویس آمیریکای بایدن گندزدخ به همه چیز حتی به هم حذبیاش و همین هالیوودحقیقتا...
View attachment 300817
فقط من موندم این سایتای خبری و اکتیویسم ها که وقتی یکی به اقشار خاص (تازه ترند شده) می گه بالا چشمت ابرو عه غرش عدالت خواهیشون به آسمان می ره و در شبکه های اجتماعی فرمان جهاد می دن ولی الان همشون خفه خون گرفتن. چرا مبارزان عدالت ساکتن !!! حالا به قول خودشون وایتای کثیف به درک خیلی از نویسنده ها و بازیگرا آفریقایی و رنگین و آسیایی و .... هستند. چرا مثل همیشه زر نمی زنید و فرمان جهاد نمی دید اونم وقتی که به زر زدناتون بیش تر از همیشه نیاز هست.آخر هفته دیگه توی Box Office خون و خون ریزی Barbie و Openheimer که بهشون می گن Barbieheimer اه
----
در وصف این اعتصاب اتحادیه ها, یک خبری دیروز اومده بود که کمپانی های بزرگ تصمیم گرفتن هیچ کاری نکنن چرا که اعتقادشون بر اینه که بالاخره اینا زیر اجاره خونه و زندگی روزمرشون می مونن مجبورن برگردن سر کارشون.