Movie Center

ونگلیس (که البته توی ایران بیشتر بهش میگیم ونجلیس) از دنیا رفت.

t896823_.jpg

واقعاً آهنگساز درجه یکی بود و توی صنعت سینما هم کارهای بزرگی کرد. آشنایی من با اسم ایشون برمی‌گرده به دهه ۷۰ و زمانی که اوایل کار سی‌دی توی ایران بود. یه پخش‌کننده سی‌دی سونی خریده بودیم که اون زمان چیز خفنی هم بود و پسرخاله‌م برای امتحانش رفت یه سی‌دی از آهنگ‌های ونگلیس خرید و... فوق‌العاده بود! انقدر اون زمان به این آهنگ‌ها گوش می‌کردم که هنوز بعضی‌هاشون رو بعد از حدود ۲۵ سال فراموش نکردم.
صدا و سیما هم چون از قدیم اهل دزدیدن آهنگ‌های بقیه بوده، یه زمانی قبل از اخبار این آهنگ رو پخش می‌کرد که برای ونگلیس بود:

آخرین ویرایش:
حاج خانم مارگو رابی، بانو مکرمه و کراش کل دنیا این روزها سر مبارکشان را بشدت شلوغ کردند :D؛ نسخه جدید Ocean’s Eleven در دست توسعه است و این عنوان پیش درآمد در دهه ۶۰ میلادی اتفاق می افتد.

t896823_.jpg

واقعاً آهنگساز درجه یکی بود و توی صنعت سینما هم کارهای بزرگی کرد. آشنایی من با ایشون برمی‌گرده به دهه ۷۰ و زمانی که اوایل کار سی‌دی توی ایران بود. یه پخش‌کننده سی‌دی سونی خریده بودیم که اون زمان چیز خفنی هم بود و پسرخاله‌م برای امتحانش رفت یه سی‌دی از آهنگ‌های ونگلیس خرید و... فوق‌العاده بود! انقدر اون زمان به این آهنگ‌ها گوش می‌کردم که هنوز بعضی‌هاشون رو بعد از حدود ۲۵ سال فراموش نکردم.
صدا و سیما هم چون از قدیم اهل دزدیدن آهنگ‌های بقیه بوده، یه زمانی قبل از اخبار این آهنگ رو پخش می‌کرد که برای ونگلیس بود:

من عاشق کارهاش بودم بینظیر بود ایشون واقعا ناراحت شدم.
بهترین اثرش هم از نظر من این بود:

t896823_.jpg

واقعاً آهنگساز درجه یکی بود و توی صنعت سینما هم کارهای بزرگی کرد. آشنایی من با اسم ایشون برمی‌گرده به دهه ۷۰ و زمانی که اوایل کار سی‌دی توی ایران بود. یه پخش‌کننده سی‌دی سونی خریده بودیم که اون زمان چیز خفنی هم بود و پسرخاله‌م برای امتحانش رفت یه سی‌دی از آهنگ‌های ونگلیس خرید و... فوق‌العاده بود! انقدر اون زمان به این آهنگ‌ها گوش می‌کردم که هنوز بعضی‌هاشون رو بعد از حدود ۲۵ سال فراموش نکردم.

من با آهنگهاش زندگی کردم...
روحش شاد

t896823_.jpg

View attachment Blade Runner Speech 'Tears In Rain' 1982.mp4

t896823_.jpg

باور کنید یا نه با شنیدن خبر مرگ ونجلیس در شوک غریبی فرو رفته ام.می خواهم یه چیزی بنویسم اما نمی دانم چه بنویسم.

خداحافظ خاطرات کودکی
آرام بخواب
در دستان باد یا در پهنای آب
هر جا می روی
تو ای یار همیشگی
نیک بدان
زلال خواهی بود.
از شاعری اسپانیایی هویت نامشخص

در آخر باید بگم: ای کاش امکانش بود که بمانی.

این everything everywhere all at once خیلی عالی بود. جزو بهترین فیلمایی مولتی ورسی هست که میتونید ببینید. چه از لحاظ محتوای R و یا محتوای کمدی و طنز به نظر من هیچی کم نداشت.
زیر سر و صدای فیلم northman کمتر بهش توجه شد ولی به شدت توصیه میکنم در اولین فرصت ببینیدش. تا حدی پروپاگاندا و ترند روز قاطیش کردن که بنظرم بخشیش تا حدی خوب جا داده شده بود و تو ذوق نمیزد.

آخرین ویرایش:
این everything everywhere all at once خیلی عالی بود. جزو بهترین فیلمایی مولتی ورسی هست که میتونید ببینید. چه از لحاظ محتوای R و یا محتوای کمدی و طنز به نظر من هیچی کم نداشت.
زیر سر و صدای فیلم northman کمتر بهتر توجه شد ولی به شدت توصیه میکنم در اولین فرصت ببینیدش. تا حدی پروپاگاندا و ترند روز قاطیش کردن که بنظرم بخشیش تا حدی خوب جا داده شده بود و تو ذوق نمیزد.
من اینو تو سینما دیدم همون موقع گفتم اینو از دست ندید :D
کلا Doctor Strange MoM مقابل این شوخیه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or