من عاشق کارهاش بودم بینظیر بود ایشون واقعا ناراحت شدم.ونگلیس (که البته توی ایران بیشتر بهش میگیم ونجلیس) از دنیا رفت.
واقعاً آهنگساز درجه یکی بود و توی صنعت سینما هم کارهای بزرگی کرد. آشنایی من با ایشون برمیگرده به دهه ۷۰ و زمانی که اوایل کار سیدی توی ایران بود. یه پخشکننده سیدی سونی خریده بودیم که اون زمان چیز خفنی هم بود و پسرخالهم برای امتحانش رفت یه سیدی از آهنگهای ونگلیس خرید و... فوقالعاده بود! انقدر اون زمان به این آهنگها گوش میکردم که هنوز بعضیهاشون رو بعد از حدود ۲۵ سال فراموش نکردم.
صدا و سیما هم چون از قدیم اهل دزدیدن آهنگهای بقیه بوده، یه زمانی قبل از اخبار این آهنگ رو پخش میکرد که برای ونگلیس بود:
من با آهنگهاش زندگی کردم...ونگلیس (که البته توی ایران بیشتر بهش میگیم ونجلیس) از دنیا رفت.
واقعاً آهنگساز درجه یکی بود و توی صنعت سینما هم کارهای بزرگی کرد. آشنایی من با اسم ایشون برمیگرده به دهه ۷۰ و زمانی که اوایل کار سیدی توی ایران بود. یه پخشکننده سیدی سونی خریده بودیم که اون زمان چیز خفنی هم بود و پسرخالهم برای امتحانش رفت یه سیدی از آهنگهای ونگلیس خرید و... فوقالعاده بود! انقدر اون زمان به این آهنگها گوش میکردم که هنوز بعضیهاشون رو بعد از حدود ۲۵ سال فراموش نکردم.
صدا و سیما هم چون از قدیم اهل دزدیدن آهنگهای بقیه بوده، یه زمانی قبل از اخبار این آهنگ رو پخش میکرد که برای ونگلیس بود:
ونگلیس (که البته توی ایران بیشتر بهش میگیم ونجلیس) از دنیا رفت.
واقعاً آهنگساز درجه یکی بود و توی صنعت سینما هم کارهای بزرگی کرد. آشنایی من با اسم ایشون برمیگرده به دهه ۷۰ و زمانی که اوایل کار سیدی توی ایران بود. یه پخشکننده سیدی سونی خریده بودیم که اون زمان چیز خفنی هم بود و پسرخالهم برای امتحانش رفت یه سیدی از آهنگهای ونگلیس خرید و... فوقالعاده بود! انقدر اون زمان به این آهنگها گوش میکردم که هنوز بعضیهاشون رو بعد از حدود ۲۵ سال فراموش نکردم.
ونگلیس (که البته توی ایران بیشتر بهش میگیم ونجلیس) از دنیا رفت.
من اینو تو سینما دیدم همون موقع گفتم اینو از دست ندیداین everything everywhere all at once خیلی عالی بود. جزو بهترین فیلمایی مولتی ورسی هست که میتونید ببینید. چه از لحاظ محتوای R و یا محتوای کمدی و طنز به نظر من هیچی کم نداشت.
زیر سر و صدای فیلم northman کمتر بهتر توجه شد ولی به شدت توصیه میکنم در اولین فرصت ببینیدش. تا حدی پروپاگاندا و ترند روز قاطیش کردن که بنظرم بخشیش تا حدی خوب جا داده شده بود و تو ذوق نمیزد.