بحث Northman چقدر طولانی شد
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
اخرین بار یادم نیست کی سر یه فیلم انقدر بحث ایجاد شد و در از این بحث های ایجاد شده و اختلاف نظر به شدت استقبال میشه
اول در مورد مقایسه Northman و lighthouse، برای منم لایت هوس یه سر و گردن از northman بالاتر هست، از معدود فیلم هایی که به نظرم خیلی خیلی کم میشه بهش ایراد گرفت و به قولی به شدت پولیش شده هست.
حالا دلایل بهتر بودنش هم بماند ولی وسعت خیلی کوچیکتر فیلم + وجود فقط 2 بازیگر که هر دوتاشونم به شدت کاربلد بودن تاثیر زیادی داشتن.
در مورد مشکلات northman، من همون دفعه اولم که فیلم رو دیدم اومدم گفتم از مشکلات فیلم یه سری از کات های عجیب بود + مدت زمان فیلم، انگار فیلم میخواست موارد خیلی زیادی رو نشون بده (مخصوصا توی 1/3 ابتدایی فیلم) ولی به دلایلی فیلم رو کوتاه تر کردن.
حالا شاید یکم این چیزی که میگم شبیه تئوری توطئه و .... باشه
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
ولی به نظر میاد استدیو نقش زیادی توی تدوین و احتمالا مدت زمان فیلم و ... داشته و دست کارگردان این دفعه به اندازه قبل باز نبوده. (کربلایی اگرز یه مصاحبه طولانی در این مورد با new yorker داشته)
در کل اگه فیلم مقدرای طولانی تر بود و به یه سری از مسائل بیشتر پرداخته میشد این مشکلات هم حل میشد ولی خوب اگه از داستان کلی خوشتون نیومده باشه این مورد کمکی به فیلم نمیکنه.
ولی با وجود مشکلاتش همچنان فیلم خیلی خوبی بود و در کل فیلم وایکنیگی به این وسعت و با انقدر توجه به جزئیات نداشتیم تا حالا
+
باز اشاره شد به فیلم green knight که بنده خدا خیلی کم دیده شد
از نظر داستان پردازی و روند داستانی از northman بهتر هست (و هر دو تاشون هم داستان های به شدت ساده ای دارن)
از نظر وجود موارد عجیب غریب هم میشه گرین نایت و نورثمن رو با هم مقایسه کرد.
من زیاد نمیخوام مقایشون کنم چون هر دو فیلم رو خیلی دوست دارم و هردوتشاون نقاط مثبت خودشون رو دارن ولی اون حس و حال تنهایی + نامطئمن بودن از اینده که توی Green knight هست رو کمتر میشه توی فیلم ها دید.
خلاصه اینکه این فیلم هم به شدت پیشنهاد میشه هرچند احتمالش هست که دوباره فحش بخوریم بخاطر پیشنهاد دادنش
Dev patel هم توی نقشش عالی بود و از بهترین مثال های استفاده از یه بازیگر رنگین پوست برای یه نقش تاریخی ( که انتظار میره سفید پوست باشه) بود
View attachment 255044
View attachment 255048 View attachment 255049