Movie Center

مشخص نیست نسخه با کیفیتش کی میاد،؟

هنوز مشخص نیست، ولی فکر کنم نزدیک به ۶۰ روز بعد از اکران، میفرستنش رو پارامونت پلاس!

تام کروز و پارامونت مشکل زیاد باهم دارن تو نحو انتشار فیلمهاش!

مثلا برا ماموریت غیرممکن پارامونت میخواد فیلمو ۴۵ روز در انحصار سینماها نگه داره، ولی تام کروز راضی نشده!

واقعا این جور سبک فیلما که یک نفر با یه گله آدم میجنگه رو درک نمیکنم
آخه چقدر هندی , طرف با یه کلت همرو پیاده میشه میکشه بعد ما تو بازی R6 که فرضا ریسپان داشت راند بعد 1VS5 میشدیم دست پامون میلرزید.
حداقل اکشن میسازید یه فیلم طبیعی بسازید . اینجور فیلم ها شاید برای افراد بزرگسال باشه ولی بیشتر مناسب بچه های دبستانیه که ببیننو برن تو حیاط مدرسه بیفتن دنبال هم اون بگه "دیش دیش دیش" اون یکی بگه "دررررررررررررر"​
تابحال فیلم اکشنی ندیدم که آدم بدای فیلم توی مبارزات 1 به چند نفر، نوبت دعوا رو رعایت نکنند!
قهرمان فیلم اون وسط ایستاده و آدم بدا خیلی مودب و با رعایت نوبت یکی یکی میان کتک میخورن و نقش برزمین میشن! اسلحه هاشونم متاسفه از راه دور کار نمی کنه و نیاز داره تا در فاصله 5 سانتی متری هدف قرار بگیره تا شلیک کنه :D

اهم...

من یه بار دیگه Northman رو دیدم و دفعه دوم فیلم بهم بیشتر چسبید :-" این دفعه دوم یجورایی مسائل مثل موسیقی، صداگزاری، طراحی عالی لباس ها و در کل جزئیات کوچیک خیلی بیشتر به چشمم اومدن و واقعا افرین به کربلایی اگرز (استاد @جیل ولنتاین این کلمه کربلایی رو بدجور انداخته توی دهنمون :-") که با اینکه ازش انتظار فیلم بزرگ و بلاک باستری داشتن (استدیو و ...) ولی بازم تا حد زیادی همون سبک کاری خودش رو اجرا کرده و همین مورد فیلم رو خیلی موندگار تر میکنه.

همچنان معتقدم فیلم باید یه مقداری طولانی تر میبود، هرچند دیدم به مدت زمان فیلم ایراد گرفته میشه و گفته میشه روند جلو رفتن داستان کند هست.

اسپویل خاصی نیست فقط یک اسکرین شات از یکی از صحنه ها و بهترین سکانس های فیلم:

کلا صداگزاری و موسیقی فیلم به شدت عالی کار شدن و یه نمونشم توی این صحنه جدا از موسیقی، افکت های صوتی و ... لامصب به ادم کلی استرس میدن و اون حال و هوای بوجود اومده توی فیلم رو خیلی خوب به بیننده منتقل میکنن.

واقعا حیف که فیلم اونطور که باید توی گیشه ها موفق ظاهر نشد و این باعث میشه همچین پروژه هایی که رو خیلی کمتر ببینیم :(

+

1652487140023.png 1652487171483.png

تابحال فیلم اکشنی ندیدم که آدم بدای فیلم توی مبارزات 1 به چند نفر، نوبت دعوا رو رعایت نکنند!
قهرمان فیلم اون وسط ایستاده و آدم بدا خیلی مودب و با رعایت نوبت یکی یکی میان کتک میخورن و نقش برزمین میشن!

Who Am I 1998 - Jackie Chan

واقعا باید فاتحه سینما رو خوند...
فیلمی مثل NWH میاد اونقدر فروش میکنه، بعد فیلمی مثل The Northman بودجه ش رو بر نمی گردونه. حالا این از اون فیلم درپیت کودکستانی چی کم داره، باید از مردم خوش اون ور آب پرسید!!
به نظرم مارول به آموزش پرورش کفار پول میده که بچه ها رو اردو ببرن سینما :D
The Northman به نظرم خیلی افتضاح بود
من ماه ها منتظرش بودم اما در حد یوزارسیف شبکه 2 برام ظاهر شد

داستان ابکی و کلیشه ای ، صحنه های اکشن کاملا معمولی ... توی تاپیک امتیاز دهی نقدر کوچیکی کردم

عالی بود The Northman! از اتمسفر درجه یک و بازی‌های خفن تا قاب‌ها و تصاویر ناب و...
من با دو تا فیلم قبلی رابرت اگرز به شدت حال کرده بودم (The Witch و The Lighthouse)، ولی این یکی با اینکه تریلر خفنی داشت، یه اندک ترسی داشتم که به اندازه دو تا فیلم قبلی جالب نباشه و به خاطر جذب مخاطب بیشتر، از اون حس و حال فیلم‌های قبلی فاصله بگیره. ولی دمش گرم! با اینکه سوژه جوری بود که می‌تونست خیلی بازاری‌تر از این بسازه، باز هم سبک خاص خودش رو ول نکرد و یه چیز درجه یک تدارک دید.
یه موضوعی که برام جالب بود هم شباهت داستان فیلم به ماجراهای هملت و چیزهای دیگه‌ای که از هملت الهام گرفتن، مثل The Lion King بود. بعد داشتم توی ویکی‌پدیای فیلم می‌گشتم و صفحه مربوط به کاراکتر اصلی یعنی Amleth رو باز کردم و دیدم نوشته که اصلاً خود شخصیت هملت شکسپیر، براساس همین افسانه اَملت شکل گرفته و تازه دوزاری‌م افتاد که چرا انقدر اسم‌های هملت و اَملت به همدیگه شباهت دارن! :D
امیدوارم فیلم جدید اری استر یعنی Disappointment Blvd هم چیز باحالی باشه. کلاً این اری استر و رابرت اگرز برای من یه جایگاه خاصی بین کارگردان‌های نسل جدید دارن و تا این لحظه از هر سه تا فیلم اگرز به شدت خوشم اومده و استر هم با اینکه اولین فیلمش Hereditary برام زیاد جالب نبود، ولی دومیش یعنی Midsommar رو به طرز فجیعی دوست داشتم و منتظرم ببینم با سومی چیکار می‌کنه که آقامون واکین فینیکس هم توش هست. :D

میشه بیاین بگین چیه northman خوب بود ؟ بازیگری که افتضاح و مصنوعی
داستان کلیشه ای کامل و همش از اول فیلم یارو میگفت revenge revenge
آخر فیلمم که از شدت هندی بودن و یهو بعد از داد زدن شد کینگ کنگ !
و هزاران ایراد دیگه اگه کسی خواست با هم بحث کنیم در خدمتم

البته پستهای دوستانی که گفتن عالی بود رو در رابطه با فیلم سرچ کردم داخل سایت

جشنواره فیلم فجر رو کامل میبینن و به فیلم های ایرانی امکتیاز 10 میدن
و یکی دیگه هم که به شاهکار هایی مثل Godfather و امثالش نمره 2 رو داده بود : دی

آخرین ویرایش:
موافقم به شدت معمولی بود
داستان معمولی
روند کند و مدت طولانی
بازی ها نه خوب بود نه بد

البته پستهای دوستانی که گفتن عالی بود رو در رابطه با فیلم سرچ کردم داخل سایت

جشنواره فیلم فجر رو کامل میبینن و به فیلم های ایرانی امکتیاز 10 میدن
و یکی دیگه هم که به شاهکار هایی مثل Godfather و امثالش نمره 2 رو داده بود : دی
ایشون کلا توی دسته ای از فیلم ها قرار میگیره که عامه پسند نیست و یا باهاش خیلی حال میکنید یا اینکه برعکس :-" و دلیل نمیشه چون مثلا من از فیلم خوشم اومد حتما بقیه هم باید از فیلم خوششون بیاد.
(دقیقا مثل فیلم های قبلی کارگردان)

اول در مورد داستان، اتفاقا کلا هدف کارگردان و فیلم همین بوده که یه داستان خیلی کلیشه ای و حتی ساده رو بگیرن و بزارنش توی محیط وایکینگی (بالاتر دوستمون @آریا دایناسور هم اشاره کرد که کلا داستان فیلم همون منبع هملت شکسپیر هست و انتقام)
یعنی داستان کلی این وسط مهم نیست و داستانیه که از همون اول میشه پایانش رو حدس زد، ولی این وسط نحوه نمایش دادن داستان و اتفاقاتی که توی راه میوفته تمرکز اصلی فیلم هستن که ما رو میرسونه به هدف اصلی فیلم: نشون دادن زندگی، عقاید و نحوه زندگی وایکینگی اون زمان.
آخر فیلم هم از نقاط قوتش بود، فکر کنم همه افرادی که فیلم رو دیده باشن از اول میدونستن که اون صحنه پایانی بالاخره میرسه و نحوه نشون دادنش عالی بود:
نه دیالوگی وجود داره و نه صحنه های اضافی، قهرمان داستان بالاخره میرسه به دشمنش و هر دو مستقیم میرنسر اصل کار و فیلم رو تموم میکنن :-"

بازی بازیگر ها که به نظر من واقعا خوب بود و تنها گله خود من انگلیسی حرف زدنشون بود، چند صحنه که به زبان Old norse صحبت میشد یا شعر خونده میشد عالی بودن. alexander skarsgård هم سنگ تموم گذاشته بود برای نقشش.
از نظر مسائلی مثل فیلم برداری و موسیقی هم واقعا بی انصافیه به فیلم ایراد گرفت، هم فیلم برداری و شات ها عالی بودن و هم موسیقی و ....

در کل اینکه سخت نگیرید، سلیقه ها متفاوت هست و ادم نمیتونه از 100% همه فیلم ها، کتاب ها، بازی ها و ... که ساخته میشن لذت ببره.

+

رفت کنار the Green Knight

ا الان یادم افتاد داستان ساده northman رو خیلی میشه با Green knight مقایسه کرد :-" و توی این مورد خیلی شبیه به همن

+

امیدوارم فیلم جدید اری استر یعنی Disappointment Blvd هم چیز باحالی باشه. کلاً این اری استر و رابرت اگرز برای من یه جایگاه خاصی بین کارگردان‌های نسل جدید دارن و تا این لحظه از هر سه تا فیلم اگرز به شدت خوشم اومده و استر هم با اینکه اولین فیلمش Hereditary برام زیاد جالب نبود، ولی دومیش یعنی Midsommar رو به طرز فجیعی دوست داشتم و منتظرم ببینم با سومی چیکار می‌کنه که آقامون واکین فینیکس هم توش هست.
من از الان زنبیل گذاشتم برای فیلم بعدی خود استاد اگرز و امیدوارم پروژه Nosferatuـش واقعا کلید بخوره 8->
حتی تصورش هم سخته چه فیلم مریضی از نوسفراتو میخواد درست کنه :-"

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or