این جریان فروش بالای فیلمای مارول و سوپرهیرویی و مقصر دونستنشون سر اینکه دارن گند میزنن به سینما یا رنجش خاطر مخاطب دغدغه مند که فقط درام سیاه سفید از استاد X میبینه و هر روز میره توی کافه سیگار برگ میکشه و کافکا میخونه تا رنج بشریت رو درک کنه همونقدر خنده داره که چند وقت پیش بازیای آنلاین و بتل رویال رو مقصر میدونستن که ویدیوگیم رو دارن میبرن به قهقرا توسط بچه های 14 ساله (و بی مغز!). خیلی طبیعیه که طرف وقتی میتونه چند صد یا چند هزار ساعت با یه گیمی که نیاز به دونستن بک استوری خاصی نداره و همش اکشنه خالصه سرگرم شه چرا باید بشینه پای یه گیم سینگل پلیر که 20 ساعتم نیست.
مخاطب دنبال خوشی لحظه ایه، چیزی که بتونه سریع، راحت و انقلابی دوپامینشو افزایش بده. این قضیه نه فقط توی ویدیوگیم و سینما بلکه توی موزیکم هست، الان شما خودتون چند نفر رو میشناسین که بشینه به صورت روزمره باخ گوش بده؟ حالا هی برو بهش بگو نه این خیلی توی موزیک زحمت کشیده و فاخره و فلان، تهش میره دریل و ترپ گوش میده و هد میزنه به یه ورش هم نیست ابی و هایده کین
اصلا بنظرم دلیل کاهش سرانه مطالعه و کتاب خوندن هم بر میگرده به همین، دیگه کسی حوصله نداره با وجود این همه سرگرمی و طیف گستردشون بشینه 1000-1500 صفحه رمان بخونه که داستان فلان کتاب رو متوجه شه. این اصلا چیز بدی نیست و شرایط جامعه و نوع لایف استایل بشر در حال حاضر این رویه رو میطلبه
برای هر دو قشر هم به اندازه کافی محتوا هست که بتونن بدون اینکه مزاحم اونطرفی بشن، ازش لذت ببرن. هیچوقت هم این 2 تا ساید از بین نمیرن (حالا چون نورثمن ضرر کرده دلیل نمیشه بگیم سینمای فاخر تموم شد و مرد و فلان
)
خلاصه که بگردید بر اساس سلیقتون هر چی که باهاش مچه رو پیدا کنین و ازش لذت ببرید(قاعدتا باید واسه یه سری چیزا بیشتر بگردید
)
زیادم روی سلایقمون دُگم نباشیم و چیزای جدید رو امتحان کنیم شاید خوشمون اومد
--------------------------------------
خود من خیلی وقتا دنبال این بودم بشینم 2 ساعت فیلم کلاسیک ببینم و از آرامش و سادگی ای که داره لذت ببرم، خیلی وقتا دنبال هیجان بودم و نشستم فیلمای مارول (به طور مثال) دیدم و حسابی لذت بردم از اینکه نفهمیدم تایم چطور گذشته، خیلی وقتا دنبال رومنس بودم خیلی وقتا فکر کردن و ... واسه همشون هم اونقدر فیلم و ویدیو و گیم و پادکست و کتاب هست که به هیچ وجه کمبودی حس نکردم(اگر هم نتونستم یه موقع چیزی پیدا کنم مشکل از خودم بوده که درست دنبالش نگشتم)
و کلی مثال دیگه که خودتون بهتر میدونین دیگه