رابرت ایگرز با فانوس دریایی به من نشون داد یکی از نخبه ترین کارگردان های دنیاست دست رو چه سوژه هایی گذاشته کاراهش عالی دراومده پروژه بعدیش نوسفراتو است احتمالا . که از همین الان میشه با این توانایی بالای این اقا در دارک فانتزی پیرزویش رو قطعی دونست.نسخه سک/سی یا همان دیجیتالی The Northman به کارگردانی کربلایی، حاج محمود رابرت ایگرز کبیر ۱۳ ماه می (همین جمعه) منتشر خواهد شد!![]()
چی چی ببازه برندست.ینی اگه ببازه هم برندست
قبلا تاثیر گزاشته رو کارش ولی وقتی این دادگاه فیلماش پخش شد دید عمومی تغییر کرد. الان دیگه چرا نباید کمپانی یا تهیه کننده ای جانی دپ رو به کار بگیره؟اگر بازنده بشه یه یک دلاری هم دیگه نمی تونه در بیاره به کنار.
الان نگاه کردم، ایشون 50 ملیون دلار فروخته تا الان و بودجه خود فیلم هم دوروبر 90 ملیون بودهنسخه سک/سی یا همان دیجیتالی The Northman به کارگردانی کربلایی، حاج محمود رابرت ایگرز کبیر ۱۳ ماه می (همین جمعه) منتشر خواهد شد!![]()
شما تا وقتی MCU و DC رو داری دیگه چه نیازی به این فیلمای بلاک باستری تاریخ گذشته داری ؟ ایشالا MCU روز به روز تو گیشه گنده تر بشه و مونوپولیش رو سینمای بلاک باستر و به طور کلی سینما بیشتر و ریشه هرچی فیلم بلاک باستری غیر سوپر هیرویی خشک بشهالان نگاه کردم، ایشون 50 ملیون دلار فروخته تا الان و بودجه خود فیلم هم دوروبر 90 ملیون بوده
خلاصه اینکه سوددهی که هیچی، نمیدونم اصلا میتونه اون پول بودجه رو برگردونه یا نه. (یه ویدیویی در مورد فیلم بود، طرف میگفت با توجه به هزینه تبلیغات و ...، فیلم باید +200 ملیون بفروشه تا به سوددهی برسه)
خلاصه اینکه با اینکه پیش بینی میشد نتونه خیلی موفق ظاهر بشه (توی باکس افیس) ولی خوب من خودم شخصا انتظار داشتم بیشتر بفروشه.