Thonkeyes
کاربر سایت
اینجا و تاپیک امتیازات رو نگاه می کنم مثل این که فقط منم که از TSS خوشم نیومده
آخرین ویرایش:
هم کلا جداست و هم جدا نیست تو همون یونیورسه ولی اپسیلونی به هم مربوط نیستن فقط در این حد که 3-4 تا کاراکتر مشترک داره من جمله هارلی کویین، ریک فلگ، بومرنگ و آماندا والر.دوستان این فیلم سوئساید اسکوئاد رو میخوام ببینم
چیزی قبلش باید بدونم؟
اون فیلم SS قبلی چی بود اونو باید ببینم ؟
یا کلا جداست
Perfect strangers ظاهرا 3تا نسخه داره
یه کره ای و دوتا ایتالیایی
کدوم بهتره واسه دیدن؟!
منم کلا اونجرز رو ندیدم بجز اولیش و کلا سوپر هیرویی نمیبینمچهل و پنج دقیقه از این فیلم جدیده رو به خاطر گل روی خانوم مارگو رابی دیدم! دیگه مطمئن شدم هیچ رقمه به سلیقهام نمیخورن این فیلمای سریع و شلوغ و پلوغ. فقط هم بحث «سوپرهیرویی» بودن نیست. یعنی واقعا دوست داشتم به خاطر رابی کلش رو ببینم، ولی ریتم و کارگردانی و تدوین و سینماتوگرافی و فیلمبرداری و فلان و بهمان این مدل فیلما اصلا برام قابل تحمل نیست. میگم به سوپرهیرویی بودن لزوما مربوط نمیشه، چون تو فیلمی مثل فیلم آخر نولان (حداقل تو اون ده دقیقهی ابتدایی فیلم که تونستم تحملش کنم) هم این مشکلات رو داشتم. برای من حکم این ساندویچای شیش کیلویی رو دارن که با هر گازش هفت هشتا غذای مجزا میره تو حلقومت و آخرشم متوجه نمیشی چی خوردی!
بجاش سعی کن فیلم Suspiria 1977 از کارگردان ایتالیایی Dario Argento رو ببینی. https://ptpimg.me/y16c23.jpg
گمون کنم توی نظرسنجی های ابراهیم @Jill-Valntine هم نبود ولی فیلمش نسبتا خوبه. https://imgpile.com/images/NLehsE.jpg
از چیزی که فکر میکردم کیفیت بالاتری داشت و واقعا لذت بردم.
یه قسمت از فیلم یه کتاب فارسی نشون میده که صفحه اولش اسم کتاب به فارسی نوشته حروف چینی و نوشتار کاملا غلط احتمالا تو فرمت نوشتار انگلیسی اسم فارسی کپی پیست کردن و اسم کتاب مثل زبان انگلیسی کاملا برعکس و از چپ به راست قابل خوندنه
خلاصه پیج اینستاگرام کارگردان فیلم پیدا کردم پیام دادم و فکر نمیکردم جوابم بده ولی داد؛
چهل و پنج دقیقه از این فیلم جدیده رو به خاطر گل روی خانوم مارگو رابی دیدم! دیگه مطمئن شدم هیچ رقمه به سلیقهام نمیخورن این فیلمای سریع و شلوغ و پلوغ. فقط هم بحث «سوپرهیرویی» بودن نیست. یعنی واقعا دوست داشتم به خاطر رابی کلش رو ببینم، ولی ریتم و کارگردانی و تدوین و سینماتوگرافی و فیلمبرداری و فلان و بهمان این مدل فیلما اصلا برام قابل تحمل نیست. میگم به سوپرهیرویی بودن لزوما مربوط نمیشه، چون تو فیلمی مثل فیلم آخر نولان (حداقل تو اون ده دقیقهی ابتدایی فیلم که تونستم تحملش کنم) هم این مشکلات رو داشتم. برای من حکم این ساندویچای شیش کیلویی رو دارن که با هر گازش هفت هشتا غذای مجزا میره تو حلقومت و آخرشم متوجه نمیشی چی خوردی!
فیلم های زیادی وجود داره که من وارد نظر سنجی نکردمشون و این فیلم هم جز هموناست، چرا؟!
چون من پست های دوستان عزیز تایپک رو می بینم و می بینم که همین فیلم های رو که تو نظر سنجی هم هست رو ندیدن!
من از همون اولش تا جایی که میتونستم فیلم های رو تو نظرسنجی آوردم که مطمئن بودم که دوستان عزیز تایپک لااقل اسمشون رو شنیده ان یا کم کمش خلاصه داستانشون رو خونده باشن.
چرا خبری از فیلم دیوید لینچ نیست!؟
چون مطمئن بودم تعداد افراد کمی تو این تایپک وجود دارند که فیلم های این کارگردان رو دیده باشن.
پس به احترام همین دوستان و بخاطر اینکه تعدادی زیادی تو نظر سنجی شرکت کنن، تصمیم گرفتم این فیلم ها رو وارد نظر سنجی نکنم.
و گرنه منم دوست دارم Suspiria رو تو نظرسنجی ببینم، اما این فقط من نیستم که تو نظرسنجی شرکت میکنم!
حتی هنوز هم برا نسخه بازسازیش دودل هستم که واردش کنم یا نه!
ولی کلا فیلم های ترسناک اروپایی و آسیایی زیادی هست و درک میکنم که اولویت با شهرت و عام بودن فیلم ها بوده.
ولی در کل متوجه حرفات شدم و خواستی فیلم هایی بزاری که تقریبا اکثر بچه ها دیده باشن.