Movie Center

دوستان این فیلم سوئساید اسکوئاد رو میخوام ببینم
چیزی قبلش باید بدونم؟
اون فیلم SS قبلی چی بود اونو باید ببینم ؟
یا کلا جداست
هم کلا جداست و هم جدا نیست :دی تو همون یونیورسه ولی اپسیلونی به هم مربوط نیستن :دی فقط در این حد که 3-4 تا کاراکتر مشترک داره من جمله هارلی کویین، ریک فلگ، بومرنگ و آماندا والر.

لازم نیست ببینی اونو. همینو ببین اوکیه

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اهم... :-"
در مورد شخصیت های suicide squad.
دلم برای polka dot man خیلی سوخت :( با اینکه یجورایی معلوم بود میمیره ولی دوست داشتم زنده بمونه و توی فیلم های بعدی هم باشه.
کلا صحنه هایی که توش حظور داشت خیلی خوب بودن، مخصوصا اون صحنه رقص توی بار که همزمان خیلی عجیب، یجورایی ترسناک و خنده دار بود :| در کل با اینکه یه شخصیت فرعی بود و زیاد هم اسکرین تایم نداشت توی فیلم (نسبت به هارلی کویین، بلاد اسپورت، رت کچر و...) ولی توی همون صحنه های کوتاه به اندازه کافی در مورد شخصیتش به بیننده اطلاعات داده میشد جوری که ادم سریع میفهمه چرا این بدبخت دیوونه شده :-"

بلاداسپورت با بازی ادریس البا هم عالی بود و نسبت به ددشات ویل اسمیث خیلی خیلی بهتر بود :-"

بقیه هم البته خوب بودن و به نظرم کلا کسی روی اعصاب یا اضافه نبود واقعا.

آخرین ویرایش:
Perfect strangers ظاهرا 3تا نسخه داره

یه کره ای و دوتا ایتالیایی

کدوم بهتره واسه دیدن؟!

نمیدونم اینا ربطی به هم داره یا نه
فک کنم معروف ترینش اون ایتالیایی سال ۲۰۱۶ باشه که من دیدم خوب بود.
دوتای دیگه رو ندیدم
ویرایش: الان چک کردم ورژن اصلی همون ایتالیا هست، بعد ده پونزده تا کشور دیگه فیلمو بازسازی کردن با همون داستان ولی تو کشور خودشون.

دوستان که میگن نسخه دیوید آیر رو نبینید، اشتباه می کنن. حتما نسخه اول رو ببینید و سپس مقایسه کنید با فیلم جیمزگان. از دید من، فیلم آیر در چند جنبه ریز بهتر بود ولی درکل فیلم گان متفاوت بود.

پ.ن: پیرامون این قیاس توضیح خواهم داد.

چهل و پنج دقیقه از این فیلم جدیده رو به خاطر گل روی خانوم مارگو رابی دیدم! :D دیگه مطمئن شدم هیچ رقمه به سلیقه‌ام نمی‌خورن این فیلمای سریع و شلوغ و پلوغ. فقط هم بحث «سوپرهیرویی» بودن نیست. یعنی واقعا دوست داشتم به خاطر رابی کلش رو ببینم، ولی ریتم و کارگردانی و تدوین و سینماتوگرافی و فیلمبرداری و فلان و بهمان این مدل فیلما اصلا برام قابل تحمل نیست. می‌گم به سوپرهیرویی بودن لزوما مربوط نمی‌شه، چون تو فیلمی مثل فیلم آخر نولان (حداقل تو اون ده دقیقه‌ی ابتدایی فیلم که تونستم تحملش کنم) هم این مشکلات رو داشتم. برای من حکم این ساندویچای شیش کیلویی رو دارن که با هر گازش هفت هشتا غذای مجزا می‌ره تو حلقومت و آخرشم متوجه نمی‌شی چی خوردی! :D

آخرین ویرایش:
چهل و پنج دقیقه از این فیلم جدیده رو به خاطر گل روی خانوم مارگو رابی دیدم! :D دیگه مطمئن شدم هیچ رقمه به سلیقه‌ام نمی‌خورن این فیلمای سریع و شلوغ و پلوغ. فقط هم بحث «سوپرهیرویی» بودن نیست. یعنی واقعا دوست داشتم به خاطر رابی کلش رو ببینم، ولی ریتم و کارگردانی و تدوین و سینماتوگرافی و فیلمبرداری و فلان و بهمان این مدل فیلما اصلا برام قابل تحمل نیست. می‌گم به سوپرهیرویی بودن لزوما مربوط نمی‌شه، چون تو فیلمی مثل فیلم آخر نولان (حداقل تو اون ده دقیقه‌ی ابتدایی فیلم که تونستم تحملش کنم) هم این مشکلات رو داشتم. برای من حکم این ساندویچای شیش کیلویی رو دارن که با هر گازش هفت هشتا غذای مجزا می‌ره تو حلقومت و آخرشم متوجه نمی‌شی چی خوردی! :D
منم کلا اونجرز رو ندیدم بجز اولیش و کلا سوپر هیرویی نمیبینم
ولی اینو انقد تعریفش کردن رفتم 4K دانلود کردم که یه تجربه متفاوتی داشته باشم
به دارک نایت نولان هفت دادم ببینم این چند میگیره >:) :D

پ.ن: البته دارک نایت رو بعد از دو سه بار دیدن و انتظارات فوق العاده بالا این نمره رو دادم، اینو که اونقدرا سخت نمیگیرم طبیعتا.

MV5BNWNjMzIxNzgtZWNlMS00MzUwLTk1NDEtODQ0ODNkMTMyZTVkXkEyXkFqcGdeQXVyMjk1NzAxNg@@._V1_.jpg
Based on true events
Screenshot_2021-08-07-15-54-29-735_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg
Screenshot_2021-08-07-15-54-33-017_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg
Screenshot_2021-08-07-15-54-34-758_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg
از چیزی که فکر میکردم کیفیت بالاتری داشت و واقعا لذت بردم.
یه قسمت از فیلم یه کتاب فارسی نشون میده که صفحه اولش اسم کتاب به فارسی نوشته Screenshot_2021-08-07-15-00-47-311_com.mxtech.videoplayer.ad.jpg حروف چینی و نوشتار کاملا غلط احتمالا تو فرمت نوشتار انگلیسی اسم فارسی کپی پیست کردن و اسم کتاب مثل زبان انگلیسی کاملا برعکس و از چپ به راست قابل خوندنه

خلاصه پیج اینستاگرام کارگردان فیلم پیدا کردم پیام دادم و‌ فکر نمی‌کردم جوابم بده ولی داد؛
IMG_20210808_103220.jpg

بجاش سعی کن فیلم Suspiria 1977 از کارگردان ایتالیایی Dario Argento رو ببینی. https://ptpimg.me/y16c23.jpg
گمون کنم توی نظرسنجی های ابراهیم @Jill-Valntine هم نبود ولی فیلمش نسبتا خوبه. https://imgpile.com/images/NLehsE.jpg

فیلم های زیادی وجود داره که من وارد نظر سنجی نکردمشون و این فیلم هم جز هموناست، چرا؟! :D

چون من پست های دوستان عزیز تایپک رو می بینم و می بینم که همین فیلم های رو که تو نظر سنجی هم هست رو ندیدن!:D

من از همون اولش تا جایی که میتونستم فیلم های رو تو نظرسنجی آوردم که مطمئن بودم که دوستان عزیز تایپک لااقل اسمشون رو شنیده ان یا کم کمش خلاصه داستانشون رو خونده باشن.

چرا خبری از فیلم دیوید لینچ نیست!؟

چون مطمئن بودم تعداد افراد کمی تو این تایپک وجود دارند که فیلم های این کارگردان رو دیده باشن.

پس به احترام همین دوستان و بخاطر اینکه تعدادی زیادی تو نظر سنجی شرکت کنن، تصمیم گرفتم این فیلم ها رو وارد نظر سنجی نکنم.

و گرنه منم دوست دارم Suspiria رو تو نظرسنجی ببینم، اما این فقط من نیستم که تو نظرسنجی شرکت میکنم!

حتی هنوز هم برا نسخه بازسازیش دودل هستم که واردش کنم یا نه!

از چیزی که فکر میکردم کیفیت بالاتری داشت و واقعا لذت بردم.
یه قسمت از فیلم یه کتاب فارسی نشون میده که صفحه اولش اسم کتاب به فارسی نوشته حروف چینی و نوشتار کاملا غلط احتمالا تو فرمت نوشتار انگلیسی اسم فارسی کپی پیست کردن و اسم کتاب مثل زبان انگلیسی کاملا برعکس و از چپ به راست قابل خوندنه

خلاصه پیج اینستاگرام کارگردان فیلم پیدا کردم پیام دادم و‌ فکر نمی‌کردم جوابم بده ولی داد؛

آخه نکته مهم اینجاست که :
عنوان فیلم Persian Lessons است و Lesson در زبان پارسی "درس" و "عبرت" معنی میده که ترجمه عنوان فیلم میشه "درس های پارسی" و یا "عبرت های پارسی"

"داستان ها" در انگلیسی میشه "Tales" و "Stories"

فیلم با ریتم آروم ولی در عین حال میخکوب کننده میخوای؟ https://ptpimg.me/e6iq53.jpg

فیلم "زیر آسمان برلین" محصول 1987 رو ببین. https://imgpile.com/images/NOAzXc.jpg
اسم دوم فیلمش "بال های شهوت" است.
فیلم City of Angels 1998 رو از روی همین فیلم ساختن.

فیلم های زیادی وجود داره که من وارد نظر سنجی نکردمشون و این فیلم هم جز هموناست، چرا؟! :D

چون من پست های دوستان عزیز تایپک رو می بینم و می بینم که همین فیلم های رو که تو نظر سنجی هم هست رو ندیدن!:D

من از همون اولش تا جایی که میتونستم فیلم های رو تو نظرسنجی آوردم که مطمئن بودم که دوستان عزیز تایپک لااقل اسمشون رو شنیده ان یا کم کمش خلاصه داستانشون رو خونده باشن.

چرا خبری از فیلم دیوید لینچ نیست!؟

چون مطمئن بودم تعداد افراد کمی تو این تایپک وجود دارند که فیلم های این کارگردان رو دیده باشن.

پس به احترام همین دوستان و بخاطر اینکه تعدادی زیادی تو نظر سنجی شرکت کنن، تصمیم گرفتم این فیلم ها رو وارد نظر سنجی نکنم.

و گرنه منم دوست دارم Suspiria رو تو نظرسنجی ببینم، اما این فقط من نیستم که تو نظرسنجی شرکت میکنم!

حتی هنوز هم برا نسخه بازسازیش دودل هستم که واردش کنم یا نه!

دیگه خیلی محتاطی. نسخه بازسازیشو مطمئنم همه دیدن :D

ولی در کل متوجه حرفات شدم و خواستی فیلم هایی بزاری که تقریبا اکثر بچه ها دیده باشن.
اما نمیشه به نبودن دهه 60 میلادی در نظرسنجی اشاره نکرد که هم باعث حذف فیلم زیبای Psycho 1960 شد. https://ptpimg.me/zxjm38.jpg
و هم باعث حذف فیلم ژاپنی Kaidan 1964 شد که این مورد دومی رو قدیما حتی صدا و سیما (البته با مقداری سانسور) پخش کرده بود. https://ptpimg.me/2bzjj8.jpg
که خیلی خوش ساخته و مطمئنم @m.a.t هم از این فیلم خوشش میاد :D

در مورد فیلم های دیوید لینچ هم میخواستم بگم که خوب شد شفاف توضیح دادی به چه دلیلی نیستن. مرسی 👍
از Dario Argento چند فیلم ترسناک معروف دیگه هم هست که چون Suspira رو توضیح دادی دیگه به بقیشون اشاره نمیکنم.

ولی کلا فیلم های ترسناک اروپایی و آسیایی زیادی هست و درک میکنم که اولویت با شهرت و عام بودن فیلم ها بوده.

ولی کلا فیلم های ترسناک اروپایی و آسیایی زیادی هست و درک میکنم که اولویت با شهرت و عام بودن فیلم ها بوده.

درست میگی.

من به شخصه خودم یکی از طرفداران آثار ترسناک اروپایی مخصوصا فرانسوی هستم و خیلی دلم میخواد فیلمی به اسم Martyrs ۲۰۰۸ هم تو نظرسنجی بیارم، اما بنظرت چقدر دوستان اینجا این فیلمو دیدن! :D :|

ولی در کل متوجه حرفات شدم و خواستی فیلم هایی بزاری که تقریبا اکثر بچه ها دیده باشن.

اگر برخی از دوستان اینجا من ترور نکنن:D، به نظر من فیلم «دیگران» نیکول کیدمن یکی اورریت ترین فیلم های ترسناک ۲۵ سال گذشته است:D و منم به خاطر محبوبیتی که این تایپک داره، اسمشو تو نظرسنجی آوردم و گرنه دوست داشتم فیلمی به غیر از این بجاش می آوردم!:D:-SSO:-)

View attachment mp4.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or