Movie Center

برخلاف دیگر فیلم های که رو سرویس اچ بی او مکس منتشر میشد، اینبار قرار است کمی زودتر فیلمهاش رو منتشر کنه و طبق اطلاعات منتشر شده، فیلم The Suicide Squad فردا بامداد ساعت ۳:۳۰ دقیقه بر روی این سرویس منتشر میشه و نهایتش ما پایرت بازا میتونم تا قبل از ساعت ۸ بزنیمش به بدن! :D:x:-bd\m/

View attachment 219711

بدون زیرنویس امیر طهماسبی؟ عمراااا

این Suicide Squad جدید ریمیک هست یا Sequel؟! یا هر دو؟!! زحمت کشیدن یه The گذاشتن اولش :-?
چون توی ویکیپدیا نوشته Standalone Sequel، تا حالا این مدلی ندیده بودم خداییش

نیمه ریبوته!

بدون زیرنویس امیر طهماسبی؟ عمراااا

امیر طهماسبی و حسین غریبی اینقدر سرعت عملشون کم شده که اصلا ارزش انتظار رو ندارن.

در حالی که تیم بیا تو مووی کمتر از ۱۵ ساعت یه فیلم رو به بهترین نحو ممکن زیرنویس و ترجمه میکنن.

این Suicide Squad جدید ریمیک هست یا Sequel؟! یا هر دو؟!! زحمت کشیدن یه The گذاشتن اولش :-?
چون توی ویکیپدیا نوشته Standalone Sequel، تا حالا این مدلی ندیده بودم خداییش
این DCEU به قدری خر تو خر شده واقعاً هیچ‌کس نمی‌دونه کی به کیه، کدوم داستان قبل یا بعد کدومه، در بعضی موارد حتی تناقض هم دارن فیلم ها با هم، به نظرم فقط نگاه کن بره :D

The Suicide Squad 2021 یه نسخه کامله.
Standalone Sequel برای این ساخته شد تا کسی که میخواد نسخه 2021 فیلم رو ببینه مجبور نباشه بره نسخه 2016 اونو هم ببینه تا بخواد داستان رو متوجه بشه و در عین حال که ادامه ماجرا رو هم میبینه.
دیروز در این صفحه به سوال شما پاسخ داده شده:
‘Suicide Squad’ vs ‘The Suicide Squad’: Is The 2021 Movie A Sequel?

فیلم Promising Young Woman رو با مسئولیت کامل خودتون ببینید، میترسم بگم قشنگه بعد یقمو بگیرن بگن قشنگ نبود :D
اولش بنظر میاد داستان تکراری و کلیشه ای هست ولی بعدش تغییر میکنه...

• Like
Reactions: dizzy
دوستان عزیز این سری فیلم های kenshin رو با چه ترتیبی بهتره ببینیم؟ با ترتیب داستانی بهتره یا بر اساس سال انتشار؟

این ترتیب داستانیه. میتونی هم بر اساس سال انتشار ببینی. من خودم هنوز 2 نسخه آخر رو ندیدم ولی خب قاعدتا فرقی هم نمیکنه بر اساس سال انتشار ببینی یا داستانی.

آقا یه فیلم بود دهه 90 میلادی دیدم
یه مرده بود انگار تو یه جزیره بود
بعد شیرجه میزد وسط اقیانوس
پشت گوشاش مثه آبشوش ماهی بود
میرفت زیر آب تا کلی بالا نمیومد

۲۰ فیلم، تا به امروز ۲۰ فیلم در نبرد خونین نظرسنجی ترسناکترین فیلمها معرفی شدند که از این فیلم ۲۰ فیلم، فقط ۴ تای آنها به نبرد خونین نهایی راه پیدا کردند. :D

همانند ۴ راند قبلی و قبل از شروع راند جدید، اول باید کارنامه سیاهتون رو ببیند:D:

1.jpg

۲۰ فیلم، تا به امروز ۲۰ فیلم در نبرد خونین نظرسنجی ترسناکترین فیلمها معرفی شده است که از این فیلم ۲۰ فیلم، فقط ۴ تای آنها به نبرد خونین نهایی راه پیدا کردند. :D

همانند ۴ راند قبلی و قبل از شروع راند جدید، اول باید کارنامه سیاهتون رو ببیند:D:

به به فیلم چهارم هم مشخص شد😍. انتخاب ها داره سخت تر میشه :D
Top-Movies-2.jpg

لینک های دانلود The Suicide Squad هم اومد ، منتهی فعلا یه حجم بالا هست ازش فقط (8.3 گیگ). :(

لینک های دانلود The Suicide Squad هم اومد ، منتهی فعلا یه حجم بالا هست ازش فقط (8.3 گیگ). :(
اما واقعیتش اینه که سری رو الآن بابت همین اکشن‌های خلاف فیزیکش نگاه می‌کنن:دی

اما مشکل قسمت آخر ذات این اکشن‌های توهمی نیست. مشکلش بی‌معنی بودن داستان و خارج از منطق خود سری بودنه (فکر کنم نمی‌تونم منظور رو برسونم)

چقدر Suicide Squad خوب بود :دی یعنی ترکیب بسیار مناسب و به اندازه ای از طنز، قهرمان بازی، هیجان، دیوانگی و ... بود. و مهم تر از همه، فیلم و داستان واقعا روح داشت :دی

اولا که کینگ شارک = بهترین DC کاراکتر EVER!!
دوما رت کچر هرچند واقعا پرداختش خوب بود ولی یکمی اغراق آمیز میشد رفتار هاش. ولی باز قطعا این شخص واقعا توی تزریق روح به داستان فیلم نقش بسزایی داشت. پسندیدیم بسیار :دی
سوما فاک یو جان سینا :دی چقدر حال بهم زن و دوشـبگ بود :دی و چقدر خوشحال شدم که مرد... هرچند تهش باز خورد تو پرم با زنده شدنش :|
چهارما، That X-RAY Fatality!! :D
پنجما جالبه که هارلی کلا ساید بود تو این فیلم :دی هرچند اصلا بد نبود ولی خب به نسبت بقیه ساید بود و خوبه. :دی 2 فیلم نقش اصلی بود و باعث شد بقیه اصلا دیده نشن اینجا خوب به بقیه اسکرین تایم دادن :D
اون استارو هم با خودم میگفتم عجب قول بی شاخ و دمیه چجوری میخوان اینو شکست بدن :دی ولی خیلی EZ GG Welldone شد آخرش :D
پولکا دات من هم واقعا پتانسیل اینو داشت یک تنه بیاد کل استارو رو نابود کنه (صحنه های مامانش واقعا معرکه بود =)) =)) ). حیف مرد :(
بلاداسپورت هم کاراکتر خیلی جالبی بود. خوشم اومد ازش :D
اها اون تیکه ای که ماهیای رنگی حمله میکنن به کینگ شارک و زخمی میکننش، واقعا قلبم درد گرفت =(( خیلی گناه داشت کینگ شارک :((

راستی جالبه بدونین جیمز گان گفته بود وارنر حق کشتن تمااام کاراکتر هارو من جمله هارلی رو داده بود بهشون :دی و از فیلم اول همه رو کشتن بجز خود هارلی :)) رسما میخوان همه چیز اون فیلم پاک شه =)) و البته خوبی این قضیه این بود که نیومدن چند جا خیلی دیوانوار مسخره طور بزنن کاراکترارو بکشن. بلکه حساب شده و خوب بود :دی
در کل آقا خیلی حل کردم با این فیلم :D
نیزه هم بنظر باید سلاح اصلی هارلی شه :دی و اون تیکه last wish جولین و دادن نیزش به هارلی، واقعاااا معرکه بود =)) =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or