Movie Center

جایی که Rec هست، بقیه شوخین:D جدی چقدر این فیلم اضطراب آور و ناجور بود. البته من Quarantine رو دیدم و بعدش رفتم سراغ Rec (قرنطینه رو بیشتر ترجیح میدم) ولی به طور کلی حتی تصور گیر افتادن توی اون شرایط هم وحشتناکه:D
خیلی خوب بود Rec. در کنار فیلم‌هایی مثل Night of the Living Dead و 28Days/Weeks Later، جزو بهترین فیلم‌های زامبولی بوده که دیدم. مدل فیلمبرداری و لوکیشنش هم یه جوری بود که آدم بیشتر از هر فیلم زامبی‌محور دیگه‌ای احساس گیر افتادن بهش دست میده.
اون Quarantine رو هم یادمه یه سال بعد از Rec براساس همین فیلم توی آمریکا ساخته شد، ولی هرچی به مغزم فشار میارم یادم نمیاد دیدمش یا نه! :|
ولی کل Rec یه طرف و آخرش که اون زامبیه (فکر کنم اولین مورد توی ساختمون بود) با اون شکل و شمایل عجیب میاد و تصویر حالت Night Vision داره یه طرف. خیلی صحنه فجیعی بود!
الآن رفتم دیدم بعدش سه تا نسخه دیگه هم از Rec اومده. گویا کیفیت‌شون در حد فیلم اول نیست و فیلم‌های سوم و چهارم هم که حداقل پوسترهاشون خیلی تفاوت داره با اتمسفر Rec، ولی بدم نمیاد یه سری بهشون بزنم.

دوستان در The Suicide Squad یه جا بود یه اهنگ پخش میشد la la la فقط میخوند تقریبا وسطاش. هرچی گشتم پیدا نکردم.کسی میدونه چیه اسمش؟

فیلم رو پخش کن و بعد اپ شزم رو فعال کن تا بتونه توی اون لحظه پخش آهنگ، ترک رو پیدا کنه.

• Like
Reactions: Anakin
جایی که Rec هست، بقیه شوخین:D جدی چقدر این فیلم اضطراب آور و ناجور بود. البته من Quarantine رو دیدم و بعدش رفتم سراغ Rec (قرنطینه رو بیشتر ترجیح میدم) ولی به طور کلی حتی تصور گیر افتادن توی اون شرایط هم وحشتناکه:D
Quarantine دقیقا نسخه آمریکاییه REC ـه درسته؟

الآن رفتم دیدم بعدش سه تا نسخه دیگه هم از Rec اومده. گویا کیفیت‌شون در حد فیلم اول نیست و فیلم‌های سوم و چهارم هم که حداقل پوسترهاشون خیلی تفاوت داره با اتمسفر Rec، ولی بدم نمیاد یه سری بهشون بزنم.
نبین بذار تصورت ازش خراب نشه! :دی قسمت اولش واقعا خوب بود‌.

دوستان این فیلم سوئساید اسکوئاد رو میخوام ببینم
چیزی قبلش باید بدونم؟
اون فیلم SS قبلی چی بود اونو باید ببینم ؟
یا کلا جداست
Movie Center

آریا جان فقط قسمت اولش خوش ساخت و عالی بوده.
قسمت دوم متوسط بوده.
قسمت های سوم و چهارم ارزش دیدن ندارن.

بجاش سعی کن فیلم Suspiria 1977 از کارگردان ایتالیایی Dario Argento رو ببینی. https://ptpimg.me/y16c23.jpg
گمون کنم توی نظرسنجی های ابراهیم @Jill-Valntine هم نبود ولی فیلمش نسبتا خوبه. https://imgpile.com/images/NLehsE.jpg

دوستان این فیلم سوئساید اسکوئاد رو میخوام ببینم
چیزی قبلش باید بدونم؟
اون فیلم SS قبلی چی بود اونو باید ببینم ؟
یا کلا جداست
هم کلا جداست و هم جدا نیست :دی تو همون یونیورسه ولی اپسیلونی به هم مربوط نیستن :دی فقط در این حد که 3-4 تا کاراکتر مشترک داره من جمله هارلی کویین، ریک فلگ، بومرنگ و آماندا والر.

لازم نیست ببینی اونو. همینو ببین اوکیه

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اهم... :-"
در مورد شخصیت های suicide squad.
دلم برای polka dot man خیلی سوخت :( با اینکه یجورایی معلوم بود میمیره ولی دوست داشتم زنده بمونه و توی فیلم های بعدی هم باشه.
کلا صحنه هایی که توش حظور داشت خیلی خوب بودن، مخصوصا اون صحنه رقص توی بار که همزمان خیلی عجیب، یجورایی ترسناک و خنده دار بود :| در کل با اینکه یه شخصیت فرعی بود و زیاد هم اسکرین تایم نداشت توی فیلم (نسبت به هارلی کویین، بلاد اسپورت، رت کچر و...) ولی توی همون صحنه های کوتاه به اندازه کافی در مورد شخصیتش به بیننده اطلاعات داده میشد جوری که ادم سریع میفهمه چرا این بدبخت دیوونه شده :-"

بلاداسپورت با بازی ادریس البا هم عالی بود و نسبت به ددشات ویل اسمیث خیلی خیلی بهتر بود :-"

بقیه هم البته خوب بودن و به نظرم کلا کسی روی اعصاب یا اضافه نبود واقعا.

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or