Movie Center

تنها عاملی که می تونه از تولید خزعبلاتی امثال F9 جلوگیری کنه، شکست در گیشه اس که متاسفانه ذائقه مخاطب عام سینما رو طی 10 سال اخیر با یه سری فیلمایی انقدر تنزل دادن که دیگه هیچ چیز جلودارش نیست (بیش از 600 میلیون فروش این فیلم تا الان در مقابل 200 میلیون هزینه ساخت)
نصف بیشتر فروش فیلم هم مجموعا در چین و آمریکا بوده (حقیقا زرشک به سلیقه سینمایی مردمان این دو کشور =D>)
با این روند ازین بدترم در آینده تولید خواهد شد (این تازه اولشه!)

این F9 اصلا چیز عجیبی بود. تا الان به نگاه فان میدیدمشون ولی این یکی قشنگ حس میکردم بهم توهین شده. بخدا من بی‌سواد می‌تونستم بهتر فیلم‌نامه بنویسم. یعنی در حد فیلم‌های پارودی بود.
بعد نمیدونم واقعا اینقدر بازیگر‌هاش اشغالن یا کارگردان خیلی اشغاله که حتی یه ثانیه نمی‌تونه بازی بگیره از اینا. تک تک حرکاتشون و حالاتشون واسم عذاب اور بود.
واقعا حتی خنده‌دار هم نبود فیلمش.

فقط اونجا که با لباس غواصی رفتن فضا و بعدشم رفتن تو ایستگاه فضایی :)) یعنی اصلا خیلی دیگه دارن چرت و پرت درست میکنن :))
من این 3 4 تای اخری ff رو ندیدم. ولی خوب cast ش رو که میبینم فقط حیف بانو شارلیز ترون تو این فیلم بازی کرده.

من این 3 4 تای اخری ff رو ندیدم. ولی خوب cast ش رو که میبینم فقط حیف بانو شارلیز ترون تو این فیلم بازی کرده.
اخه مثلا همینش واسم عجیبه. اوکی تمام بازیگر‌ها اشغال. دیگه شارلیز ترون بازیگریه که سرش به تنش میارزه. اصلا هر کلمه که از دهن این بشر میزد بیرون من عق میزدم و یه کوچولو بالا میاوردم.

به یاد دارم چند سال پیش کتابی خوندم در مورد آل پاچینو که نشر چکاوک منتشر کرده بود.
در بخشی از این کتاب؛ آل پاچینو توضیح می‌داد که هیچ وقت از گریم و مدل موی مایکل کورلئونه در پدر خوانده۳ راضی نبوده
ولی اصرار فرانسیس فورد کاپولا باعث میشه همون گریم بمونه...
به صورت اتفاقی گریمی رو پیدا کردم که پاچینو دوست داشته،
چقدر خوب میشد اگر این گریم انتخاب میشد...
Bt44iEDCAAAneKG.jpeg

سلام این فیلم رو هر کی ندیده نگاه کنه
1627818278496.png

Rurouni Kenshin: Final Chapter Part II - The Beginning
محصول 2021

بعدش برید نسخه سال 2012 که ادامه این رو هست ببینید.

ژاپنیها اول فیلم اصلی رو میسازن بعدش تازه پیش درامد داستان اصلی رو میسازن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or