sendo
کاربر سایت
فقط اونجا که با لباس غواصی رفتن فضا و بعدشم رفتن تو ایستگاه فضایی
یعنی اصلا خیلی دیگه دارن چرت و پرت درست میکنن 

من این 3 4 تای اخری ff رو ندیدم. ولی خوب cast ش رو که میبینم فقط حیف بانو شارلیز ترون تو این فیلم بازی کرده.فقط اونجا که با لباس غواصی رفتن فضا و بعدشم رفتن تو ایستگاه فضایییعنی اصلا خیلی دیگه دارن چرت و پرت درست میکنن
زدی تو خال آقاسلام
والا 8 تای قبلیش هم چرت و پرت و مذخرف بود!
من هنوز نتونستم یه قسمت از این مجموعه رو کامل از اول تا آخر ببینم!!
اخه مثلا همینش واسم عجیبه. اوکی تمام بازیگرها اشغال. دیگه شارلیز ترون بازیگریه که سرش به تنش میارزه. اصلا هر کلمه که از دهن این بشر میزد بیرون من عق میزدم و یه کوچولو بالا میاوردم.من این 3 4 تای اخری ff رو ندیدم. ولی خوب cast ش رو که میبینم فقط حیف بانو شارلیز ترون تو این فیلم بازی کرده.
آره مثل Star Warsسلام این فیلم رو هر کی ندیده نگاه کنه
View attachment 219370
Rurouni Kenshin: Final Chapter Part II - The Beginning
محصول 2021
بعدش برید نسخه سال 2012 که ادامه این رو هست ببینید.
ژاپنیها اول فیلم اصلی رو میسازن بعدش تازه پیش درامد داستان اصلی رو میسازن!!
خود فیلم چیز دیگه هست حالا بر اساس هر چی نمیخواد ساخته شده باشهآره مثل Star Wars
ولی خلاصه بگم، منبع اصلیه داستان مانگا هست که Xسال پیش اومده، بعدش انیمه شده، بعدش آرک محبوبش بازسازی شده(باز انیمه) ، و بعد فیلم لایو اکشن
خلاصه اینکه اهل فن داستان رو زدن تو گوشش رفتهاینا نقش دسر و این ها رو داره
![]()
فیلمهای فرهادی رو ببینیم شما راضی میشین ؟تنها عاملی که می تونه از تولید خزعبلاتی امثال F9 جلوگیری کنه، شکست در گیشه اس که متاسفانه ذائقه مخاطب عام سینما رو طی 10 سال اخیر با یه سری فیلمایی انقدر تنزل دادن که دیگه هیچ چیز جلودارش نیست (بیش از 600 میلیون فروش این فیلم تا الان در مقابل 200 میلیون هزینه ساخت)
نصف بیشتر فروش فیلم هم مجموعا در چین و آمریکا بوده (حقیقا زرشک به سلیقه سینمایی مردمان این دو کشور)
با این روند ازین بدترم در آینده تولید خواهد شد (این تازه اولشه!)
درجه سنی فیلم Rـه؟! چون تو تریلر که چیزی مشخص نبود.