Thonkeyes
کاربر سایت
جیمزگان به داد DCEU رسید
نبینی بهتر , به شکل غیرقابل تحملی فاجعه بود داستانش .من نسخه 2016 SS رو ندیدم، برای دیدن این یکی باید قبلی رو دیده باشی ؟
The Suicide Squad's James Gunn Has Spoken With DC For A New Projectاگر وارنر و سران دی سی یه ذره عقل داشته باشند که بعید میدونم، سریع برا فیلم بعدی باید باهاش قرار داد ببندند!
The Suicide Squad's James Gunn Has Spoken With DC For A New Project
سریال Peacemaker هم که ایده خود جیمز گان بوده و وارنر سریعا قبول کرده.
از اون طرف چندین بار از آزادی عملش تو وارنر تعریف کرده و گفته GotG vol.3 هم احتمالا آخرین همکاریش با دیزنی هست. بعد از قضایای اخراج و استخدام دوباره اش توسط دیزنی به نظر میرسه علاقه ای برای همکاری مجدد باهاشون نداره.
GotG 3 کلا آخرین فیلم سری GotG هم هست.The Suicide Squad's James Gunn Has Spoken With DC For A New Project
سریال Peacemaker هم که ایده خود جیمز گان بوده و وارنر سریعا قبول کرده.
از اون طرف چندین بار از آزادی عملش تو وارنر تعریف کرده و گفته GotG vol.3 هم احتمالا آخرین همکاریش با دیزنی هست. بعد از قضایای اخراج و استخدام دوباره اش توسط دیزنی به نظر میرسه علاقه ای برای همکاری مجدد باهاشون نداره.
The Meyerowitz Storiesاقایون یه چندتا درام خوب اسم میبرید لطفا.فکرم قد نمیده چیزی پیدا کنم و الان احتیاج دارم چندتا درام ببینم.ممنون میشم.
خیلی ممنونم ازتThe Meyerowitz Stories
Detachment
Hero 2002
The Boxer
The Verdict 1982
Beautiful Boy
بنظرم اشتباه کرد، بلند مدت با دیزنی رابطه اش رو حفظ میکرد خیلی به نفع اش بود.اسکارلت جوهانسون، کراش بعضی از دوستان این تایپک از دیزنی شکایت کرد!
طبق گزارش های منتشر شده توسط وال استریت جورنال، این بازیگر معروف سری بلک ویدو یا همان بیوه سیاه، اخیرا به خاطر نقص قرارداد توسط کمپانی دیزنی در دادگاه عالی لس آنجلس از این کمپانی شکایت کرده است و دلیل شکایت این بازیگر این بود که بخاطر انتشار همزمان این فیلم در سرویس استریم دیزنی پلاس و در کنار اکران آن در سینماها، درصد زیادی از دستمزد این بازیگر قرار بود از طریق فروش فیلم در سینماها - رویه ای که بسیار از بازیگران انتخاب میکند - به او تعلق گیرد و حالا به بخاطر انتشار همزمان این فیلم در دیزنی پلاس، باعث شده است که بالای ۵۰ میلیون دلار به این بازیگر ضرر وارد شود.
بنظرم اشتباه کرد، بلند مدت با دیزنی رابطه اش رو حفظ میکرد خیلی به نفع اش بود.
الان کرکترش رو خیلی بعیده برگردونند.:/
داره خودش رو برای پول میکشه پس معلومه داره.اگر اشتباه نکنم، همین اواخر بود که گفت دیگه علاقه ای به بازی در این نقش نداره؛ یه همچین چیزی فکر کنم گفت!