Kurt117
کاربر سایت
فقط اون یه تیکهنمیشه گفت خیلی ولی:
متن بالا لزوماً چیزی رو از داستان رمان تلماسه اسپویل نمیکنه. اما اگر حساسیت بیمارگونهای به اسپویل شدن دارید، باز نکنید.توی ترجمه فارسی جهاد شده کروساد
.
فقط اون یه تیکهنمیشه گفت خیلی ولی:
متن بالا لزوماً چیزی رو از داستان رمان تلماسه اسپویل نمیکنه. اما اگر حساسیت بیمارگونهای به اسپویل شدن دارید، باز نکنید.توی ترجمه فارسی جهاد شده کروساد
.
ورژن انگلیسی نبود؟ چون خودم نخوندم ولی قبلا شنیده بودم این کلمه توی فیلم اینطور شده.فقط اون یه تیکه
الزاماً نمیشه گفت رفرنسها اسلامیه. در واقع رفرنسها از فرهنگ اعراب بیابانگرد برداشته شده. مثلاً اسم لباسهای توی داستان عبا و دشداشه و ... است.ورژن انگلیسی نبود؟ چون خودم نخوندم ولی قبلا شنیده بودم این کلمه توی فیلم اینطور شده.
کلا بنظر میاد رفرنس های مربوط به اسلام رو حذف کردن. احتمالا برای اینکه یک موقع به کسی بر نخوره!
یک نفر ادعا کرده که فیلم DUNE کامل دیده و به Hollywood Reporter گفته: DUNE بهترین فیلمیه که Denis Villeneuve تا الان ساخته است
View attachment 218318
View attachment 218319
فیلم نیست. یکی از فصلهای Banshee باید باشه اگه اشتباه نکنم.دوستان یه فیلمی رو فکر میکنم سال گذشته دیدم الان یادم نیست اسمشو (قدیمی نیست) ... فقط میدونم دو تا برادر بودن که برادر کوچیکه عشق این نازی ها و هیلتر داشت رو بدنش پر از خالکوبی صلیب شکسته و ... بود و برادر بزرگه از این راه فاصله گرفته بود. داداش کوچیکه پدر زنش از زندان آزاد شد دوباره زدن تو کار خلاف... یه صحنه ش رو حتی استوری کردم که الان پیدا نمیشه! همین برادر کوچیکه میره سر کار تو شرکت یهو تصور میکنه داره رئیس رو کتک میزنه جلوی همه خون و خون ریزی میشه!
حالا از دیروز رفته تو مخم یادم نیست فیلم چی بود یا اصلا بازیگراش کی بودن!
آها راست میگی منم خیلی با خودم کلنجار رفتم ک این یه قسمت از بانشیه ولی هی خودمو متقاعد میکردم که نه این فیلمه ممنونم ازتفیلم نیست. یکی از فصلهای Banshee باید باشه اگه اشتباه نکنم.
مطمئن نیستم ولی اینطور که فهمیدم، 4DX از اینایی هست که صندلی تکون میخوره و ذرات آب و مه و اینا پخش میشه و از این جور چیزهای اضافه داره. مثل همین سینماهای ۶ بعدی و ۷ بعدی و... که توی ایران داریم!سلام
یکی از رفقای ما که الان ترکیه است، فردا میخواد بره سینما، این سریع و خشن جدید رو ببینه.
اما فرق این بلیطا رو نمبدونه چیه.
خودمم نمیدونم!
کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟
View attachment 218408
4DX همونطور که آریا جان گفت افکت های محیطی داره که شاید برای افرادی که اولین بار تجربه اش میکنن لذت بخش باشه. ولی برای دفعات بعد لذتش کمتر میشه و حتی در بعضی مواقع آدم رو اذیت میکنه ولی بهترین تجربه سینمایی به نظرم IMAX هست اگه اون تیکت رو داره بره تجربه کنه و لذتش رو ببرهسلام
یکی از رفقای ما که الان ترکیه است، فردا میخواد بره سینما، این سریع و خشن جدید رو ببینه.
اما فرق این بلیطا رو نمبدونه چیه.
خودمم نمیدونم!
کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا؟
View attachment 218408