نسخه سک/سی یا همان نسخه دیجیتالی پرفروشترین فیلم هندی هالیوود، قسمت نهم سریع و خشن روز جمعه منتشر خواهد شد. 
فقط این صحنه توی The Others:
![]()
من فیلم رو ۱۷،۱۸ سال پیش توی سینما فرهنگ دیدم و این صحنه رسماً شهیدم کرد!
یکی از خوبیهای اون دوران این بود که در حد الآن در جریان داستان فیلمها قرار نمیگرفتیم. البته تریلر اون موقع هم بود (با کیفیت 360p و این جور چیزا!) ولی این طوری نبود که آدم قبل از دیدن فیلم و تجربه بازی، در جریان همهچیز قرار گرفته باشه و اون تجربه مواجه شدن با یه چیز کاملاً جدید رو از دست بده. مثلاً همین The Others رو من رسماً هیچی ازش نمیدونستم، به جز اینکه ترسناکه! ولی الآن اگه همچین فیلمی اکران بشه، احتمالاً قبل از دیدنش کلی اطلاعات ازش پیدا میکنیم و اون حس و حالی که ۲۰ سال پیش با فیلمها داشتیم رو نمیتونیم تجربه کنیم.
از اون طرف هم یادش بخیر، چه دورانی بود شبهای سینما فرهنگ توی اون سالها. درسته که فیلمها سانســور میشدن، ولی خیلی حال میداد که چیزهایی مثل Kill Bill، Gangs of New York، Grudge و... رو با کیفیت خیلی خوب (در مقایسه با استانداردهای تصویری سینمای ایران توی اون سالها) روی پرده بزرگ ببینیم. یا The Passion of the Christ که بنده توی دوران نوجوانی توی سینما دیدمش و تقریباً دو ساعت در حال اشک ریختن بودم!نمیدونم الآن با وضعیت فعلی ببینمش، هنوز روم تأثیری داره یا اون موقع به خاطر فضای عرفانی(!) که داشتم و تو جَو این جور چیزها بودم انقدر منقلب شدم!
در بی نظیر بودن twin peaks شکی نیست؛ ولی ترسناک نیست آخه اصلا حتی برای منی که به شدت ترسو ام@Jill-Valntine
امیدوارم Twin Peaks: Fire Walk With Me در آینده در فهرست گزینه ها حضور داشته باشد و گرنه نظرسنجی اعتباری برای طرفداران سینمای لینچ نخواهد داشت.
در بی نظیر بودن twin peaks شکی نیست؛ ولی ترسناک نیست آخه اصلا حتی برای منی که به شدت ترسو ام
بیشتر یه حالت رازآلود فوق العاده ای داره
فیلم هایی که در یک لوکیشن بسته باشد اگه منظورته:نوشته شده توسط master_hate:
سلام دوستان اگه میتونید ، یک فیلمی شبیه phone booth که هم هیجان داشته باشه و هم مختصر و مفید باشه ، معرفی کنید![]()
جیمزگان به داد DCEU رسید![]()
نبینی بهتر , به شکل غیرقابل تحملی فاجعه بود داستانشمن نسخه 2016 SS رو ندیدم، برای دیدن این یکی باید قبلی رو دیده باشی ؟