فکر نمیکنم، این کار همون تیم MK Legends هست.برگشتن به آرت استایل سابق؟
Long Halloween کاملا آرت استایل متفاوتی داشت.
فکر نمیکنم، این کار همون تیم MK Legends هست.برگشتن به آرت استایل سابق؟
داداش چه زوایاییه؟ بگو مام دوباره ببینیملتو برا نقش پرنسس های دیزنی مناسبه از این سفید برفی جدید خوشگلتره یا حداکثر نقش شخصیت ترنسهمون اسکار رو برا همچین نقشی گرفت.
دیدم اینو ولی اینجا از زوایای جدیدی دیدم که خوشم اومد![]()
بین این 4 تا بود:داداش چه زوایاییه؟ بگو مام دوباره ببینیم![]()
البته من از قبل این فیلم رو بانو کراش داشتم
قشنگ همونطور که فکر میکردم بین اون 4 تا بدترین انتخاب رو کردن! خاک بر سر این احمقای WB
Arima Kishou اون سه نفر دیگه برای نقش batgirl کیا بودن؟
دختر اولیه و دومی خوب بودن . اینم معلومه چرا انتخاب شده
پسرش چقدر شبیه به خودشه... انگار دوقلو هستن
نمیشه گفت خیلی ولی:آدم نمیدونه اومده تاپیک فیلم یا تاپیک فانتزیهای سایت مرحوم شهوانی.
----------------
من کتاب این Dune رو نخوندم ولی مثکه خیلی نکات راجع به اسلام و خاورمیانه این حرفا داشته که تو این فیلمه به کل عوض کردن.کسی خونده بیاد روشنمون کنه؟
فقط اون یه تیکهنمیشه گفت خیلی ولی:
متن بالا لزوماً چیزی رو از داستان رمان تلماسه اسپویل نمیکنه. اما اگر حساسیت بیمارگونهای به اسپویل شدن دارید، باز نکنید.توی ترجمه فارسی جهاد شده کروساد
.![]()
ورژن انگلیسی نبود؟ چون خودم نخوندم ولی قبلا شنیده بودم این کلمه توی فیلم اینطور شده.فقط اون یه تیکه![]()
![]()
![]()
الزاماً نمیشه گفت رفرنسها اسلامیه. در واقع رفرنسها از فرهنگ اعراب بیابانگرد برداشته شده. مثلاً اسم لباسهای توی داستان عبا و دشداشه و ... است.ورژن انگلیسی نبود؟ چون خودم نخوندم ولی قبلا شنیده بودم این کلمه توی فیلم اینطور شده.
کلا بنظر میاد رفرنس های مربوط به اسلام رو حذف کردن. احتمالا برای اینکه یک موقع به کسی بر نخوره!