Movie Center

[ 23 ]

فیلم The Interpreter محصول سال 2005 ، فیلم مترجم شاید داستان خیلی پیچیده و خیلی خاصی نداشته باشه اما یک فیلم زیبا از لحاظ نوع داستان نویسی هست که با بازی خوب و خاص بازیگرانی چون آقای پن و خانم کیدمن و حس عجیب بینشون باعث میشه دنبال کردن فیلم لذت بخش باشد .

Sean Penn.jpg Nicole Kidman.jpg

تصاویری از اواسط و اواخر فیلم
Ti 1.jpg

وقتی که زخم میخوری

فقط یه آغوش ، خالی از هر حسی میخوای

Ti 2.jpg

وقتی که درد میـکشی

فقط یه آغوش خالی ، از هر حسی میخوای

سلام
اسم فیلم چیه؟:D
درود
اگر قصد دارین تا قبل اومدن این اخری، سه گانه ی فیلم هاشو تماشا کنید با نام رورونی کنشین سرچش کنید:دی
Rurouni Kenshin
Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno
Rurouni Kenshin: The Legend Ends

ولی خب خیلی سال قبل از اینکه فیلم هاشو بسازن اول انیمه اشو ساخته بودن که اگر از سه گانه خوشتون اومد میتونید بعدا سراغ اوناهم برید:دی

من و این همه خوشبختی محاله?:Excited:
هیموررررررررا فاک**ین باتوووسااای>:D<
@Akiba :p:p

اکیبا اصلا لایو اکشن نگاه نمیکنه، بشدتم متنفره! باید خلیل رو تگ میکردی.:D
خودم لایو اکشن کنشین رو قبول دارم، فکرم نکنم لایو اکشن خوب به اندازه انگشت های یک دست برسن.
شاید Edge Of Tomorrow بهترین چیزیه که از مانگا هالیوود اقتباس کرده، بقیه از دم آشغالن!

خودم لایو اکشن کنشین رو قبول دارم، فکرم نکنم لایو اکشن خوب به اندازه انگشت های یک دست برسن.
شاید Edge Of Tomorrow بهترین چیزیه که از مانگا هالیوود اقتباس کرده، بقیه از دم آشغالن!
اخه داستان داره این تگ:D
از قبل انتشار گوست سوشیما رفته بودم رو مخش که بلاخره از خر سیطون پیاده شه و این سه گانه رو دان کنه بشینه عین ادم ببینه:D
خیلی مقاومت میکرد ولی اون اواخر نرم شده بود دیگه >:)
تلگراممو که پاک کردم دیگه نشد امارشو بگیرم که به کجا رسید

من و این همه خوشبختی محاله?:Excited:
هیموررررررررا فاک**ین باتوووسااای>:D<
@Akiba :p:p

همینطور که گفته شد، من کلا از لایو اکشن بر اساس بازی/انیمه/انیمیشن مشکل دارم:-" (شاید تخفیف بدم و MK ببینم:-":)) )

حتی اگر پرفکت باشن...بازم برای من نیستن...چون هم طراحی شخصیت ها فرق میکنه و هم صداهاشون...دقیقا دیگه چی موند از اون کاراکتر؟ :-"

فعلا زور بزن من همون OVAها رو ببینم:))
همونم ندیدم و فقط سری اصلی رو دیدم:-"

نع!
حیف اون پایان نبود زدن تو فیلم نابودش کردن...؟ :|
مخالفم کلا :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or