اینو سرچ بزن تو گوگلدوستان سایت دیجی موویز تعطیل شد؟
لطف میکنید چند تا سایت مجانی بدون سانسور بگید
ممنون
اینو سرچ بزن تو گوگل
valamovie
سایتهای والامووی و فیلموژن در سامانهی وزارت فرهنگ و ارشاد ثبت رسمی شدن. یعنی فیلموسریالهاشون از اینجا به بعد سانسور دارن
تازگی داخل چنل تلگرامشون یک پست موقت گذاشتن با این موضوع که اصلا سانسور ندارن.خودم تازه خبردار شدم
تازگی داخل چنل تلگرامشون یک پست موقت گذاشتن با این موضوع که اصلا سانسور ندارن.
سایت خوبین ولی سرورهاشون خیلی بالا پایین میشه...
اره من خودم توی چنل تلگرامشون هستم خبراشونو میخونم.عارف والا مووی سانسور نمیکنه؛ اینو بهتون قول میدم.
درضمن، برا مشترکان معمولی و اونایی که VIP نیستن، سرعت دانلودش کمتره!
حالا دقیقا منم امروز چند سری تست زدم بالا نمیومداره من خودم توی چنل تلگرامشون هستم خبراشونو میخونم.
راجب سروراشونم خیلی بالا پایین میشه. مثلا از عصر صد بار میزنم برا دانلود server internal error میزنه. یا یک دفعه سرعت میاد پایین یا ...
در کل سروراشون خیلی عالی نیست ولی خب بازم مسئله لنگه کفش و بیابون
بالاخره بعد مدت ها این woman in the window تاریخ رلیز گرفت... هرچند بعد ریشوت ها و ری اکشن های بدش امیدی ندارم خیلی خوب باشه
حالا دقیقا منم امروز چند سری تست زدم بالا نمیومد
خواستم واس قسمت 9 وانداویژن یه نگاه بندازم!!
چند شنبه قسمت نهاییش میاد؟
می تونه هم بیاد تو کلیپ های ساسی مانکن که یه سکو پرتابی بشه براشاین کلا تو صنعت اشتباهی داره فعالیت میکنه و حروم میشه. باید تو یه فضای کاملا متفاوت به بازیگری بپردازه این وسط فقط جانی دپ بیخود و بیجهت کریرش به باد رفت و دیگه دلیلی برای دیدن کارائیب و فنتستیک بیست وجود نداره.
اگر به کارهای یوبی گفته میشه دانگرید... به این باید چی گفت؟
البته Boy که نیست، ولی به هر حال!
این تغییر طراحی Lola Bunny توی Space Jam خیلی سر و صدا به پا کرده و یه جماعتی دست به شورش زدن! یادش بخیر ایشون یکی از اولین کراشهای بنده بودن و توی نسخه اول Space Jam واقعاً کمالات خاصی داشتن، ولی توی نسخه دوم برای منحرف نشدن نسل جدید، به راه راست هدایتش کردن!
این شوخی ملت هم باحال بود:
خدا به راه راست هدایتشون کنه. هیچ وقت برخورد درستی با زیستشناسی نداشتن
البته Boy که نیست، ولی به هر حال!
این تغییر طراحی Lola Bunny توی Space Jam خیلی سر و صدا به پا کرده و یه جماعتی دست به شورش زدن! یادش بخیر ایشون یکی از اولین کراشهای بنده بودن و توی نسخه اول Space Jam واقعاً کمالات خاصی داشتن، ولی توی نسخه دوم برای منحرف نشدن نسل جدید، به راه راست هدایتش کردن!
این شوخی ملت هم باحال بود: