Movie Center

196436

واقعا چرا و چطور تا الان این فیلم رو ندیده بودم؟ این همه بزرگ به رهبری آل پاچینو یک جا جمع شدن و تازه امشب دیدمش؟ به کجا داریم میریم؟ :D یک ساعت و چهل دقیقه میخکوب شده بودم پای فیلم. اینقدر پرفکت و گیرا بازی میکردن و دیالوگ میگفتن یا حتی زمانی که دیالوگی هم نداشتن، باعث میشدن از شدت هیجان دیوانه بشی! واقعا هنره فیلمی که محدود به ۲ ۳تا لوکیشن میشه و داستان کاملا ساده‌ای داره اینطور جذبت کنه. آل پاچینو که نیازی به تعریف نیست واقعا. همه میدونن این آدم وقتی شروع به حرف زدن میکنه فقط دعا میکنی تموم نشه حرف زدنش :D تک‌تکشون عالی بودن. حتی Alec Baldwin که فقط یه سکانس حضور داشت اما wow! کوین اسپیسی هم که هزاران حیف دیگه نمیبینیمش! با اون صورت سرد و جدیش. از Irishman تا الان اینقدر هیجان زده نشده بودم. اون لعنتیم ۳ ساعت و نیم قفل شدم رو فیلم.
خلاصه اینکه اگر همچنان ندیدید این فیلم رو، الان بهترین فرصته برای دیدنش

من وقتی بچه بودم یک فیلمی بود که نزدیک هزار بار دیدمش اما اونموقع اسمش رو کسی بهم نگفت واسه همین الان اسمش رو نمیدونم

شخصیت اصلی فیلم یک سیاه پوست بود که استاد تکواندو بجه کوچیک ها بود، اول فیلم داخل یک کوچه باریک یک ماشین دنبالش میکنه و گیرش میندازن و میگیرن حسابی کتکش میزنن (فکر کنم بدهی داشته) تا بیهوش میشه و میندازنش پیش کیسه های زباله و صبح بهوش میاد
بعدش یادمه میخواد وارد مسابقات بوکس بشه واسه همین یک استاد پیرمرد پیدا میکنه و کلی تمرین میکنه حتی یه تیکه از فیلم یادمه تو ساحل دریا میدوید و بدنش رو قوی میکرد
کل مسابقات رو برنده میشه آخر فیلم با قایق میره تو یک جزیره ای وارد یک ساختمونی میشه میخواد یک چیزی رو از اونجا برداره باید از یک در فلزی نرده دار سریع رد شه مگرنه نرده ها میوفتن روش از زیر اونم رد میشه

کسی اگه متوجه شد چه فیلمی رو میگم لطفا کمکم کنه من الان 22 سالمه وقتی 3 یا 4 سالم بود این فیلم رو میدیدم فیلم باید مال 1990 تا 2000 باشه احتمالا

• Smile
Reactions: IMANOKA
View attachment 196436

واقعا چرا و چطور تا الان این فیلم رو ندیده بودم؟ این همه بزرگ به رهبری آل پاچینو یک جا جمع شدن و تازه امشب دیدمش؟ به کجا داریم میریم؟ :D یک ساعت و چهل دقیقه میخکوب شده بودم پای فیلم. اینقدر پرفکت و گیرا بازی میکردن و دیالوگ میگفتن یا حتی زمانی که دیالوگی هم نداشتن، باعث میشدن از شدت هیجان دیوانه بشی! واقعا هنره فیلمی که محدود به ۲ ۳تا لوکیشن میشه و داستان کاملا ساده‌ای داره اینطور جذبت کنه. آل پاچینو که نیازی به تعریف نیست واقعا. همه میدونن این آدم وقتی شروع به حرف زدن میکنه فقط دعا میکنی تموم نشه حرف زدنش :D تک‌تکشون عالی بودن. حتی Alec Baldwin که فقط یه سکانس حضور داشت اما wow! کوین اسپیسی هم که هزاران حیف دیگه نمیبینیمش! با اون صورت سرد و جدیش. از Irishman تا الان اینقدر هیجان زده نشده بودم. اون لعنتیم ۳ ساعت و نیم قفل شدم رو فیلم.
خلاصه اینکه اگر همچنان ندیدید این فیلم رو، الان بهترین فرصته برای دیدنش

ستاره فیلم جک لمون هست و بس! نمیدونم دوبله فیلم رو از زبان اصلیش بیشتر دوست داشتم!

• Smile
Reactions: IMANOKA
من وقتی بچه بودم یک فیلمی بود که نزدیک هزار بار دیدمش اما اونموقع اسمش رو کسی بهم نگفت واسه همین الان اسمش رو نمیدونم

شخصیت اصلی فیلم یک سیاه پوست بود که استاد تکواندو بجه کوچیک ها بود، اول فیلم داخل یک کوچه باریک یک ماشین دنبالش میکنه و گیرش میندازن و میگیرن حسابی کتکش میزنن (فکر کنم بدهی داشته) تا بیهوش میشه و میندازنش پیش کیسه های زباله و صبح بهوش میاد
بعدش یادمه میخواد وارد مسابقات بوکس بشه واسه همین یک استاد پیرمرد پیدا میکنه و کلی تمرین میکنه حتی یه تیکه از فیلم یادمه تو ساحل دریا میدوید و بدنش رو قوی میکرد
کل مسابقات رو برنده میشه آخر فیلم با قایق میره تو یک جزیره ای وارد یک ساختمونی میشه میخواد یک چیزی رو از اونجا برداره باید از یک در فلزی نرده دار سریع رد شه مگرنه نرده ها میوفتن روش از زیر اونم رد میشه

کسی اگه متوجه شد چه فیلمی رو میگم لطفا کمکم کنه من الان 22 سالمه وقتی 3 یا 4 سالم بود این فیلم رو میدیدم فیلم باید مال 1990 تا 2000 باشه احتمالا

شاید این فیلم باشه

The Karate Kid 1984

• Like
Reactions: mrhdir
balance of power 1996

View attachment 196463
آقا واقعا ممنونم لطف خیلی بزرگی در حق من کردی من در به در دنبال اسم آین فیلم بودم گوگل و ویکیپدیا رو زیز و رو کردم چیزی پیدا نکردم کل خاطرات بچگیم با این فیلمه نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم

شما هم این فیلم رو دیده بودین؟

آقا واقعا ممنونم لطف خیلی بزرگی در حق من کردی من در به در دنبال اسم آین فیلم بودم گوگل و ویکیپدیا رو زیز و رو کردم چیزی پیدا نکردم کل خاطرات بچگیم با این فیلمه نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم
شما هم این فیلم رو دیده بودین؟
خواهش میکنم، خیر...ندیدم، با گوگل پیداش کردم. با سرچ عبارت karate movies 90s
بعد بین فیلم های پیشنهادی گشتم دیدم کدوم یکی شخصیت سیاهپوست داره تا اینکه پیداش کردم.
جالبه که تو یوتیوب فیلم کاملش هست...

آخرین ویرایش:
دنبال زیرنویس فارسی یا انگلیسی یک فیلم هستم اصلا ییدا نمیشه
لینک دوبله شده اش رو هم هیچ جا پیدا نمیکنم
کسی اگه لینکی تونست بهم بده ممنون میشم
balance of power 1996
از یک سایت ایرانی گرفتمش زبانش اسپانیایی بود

آخرین ویرایش:
طبق شایعات منتشر شده و به نقل از منابع غیر رسمی، بنظر میرسد که بانو وحشی و دوست داشتنی یعنی «امبر هرد»، :D از پروژه قسمت دوم فیلم «آکوامن» به کارگردانی جیمز وان اخراج شده است!

طبق گفته های منابع ناشناس، به نظر میرسد که کمپانی «برادران وارنر» او را به دلیل نقض قرارداد اخراج کرده‌اند؛ هرچند که دلیل اصلی اخراج هنوز مشخص نیست!

کانال یوتیوب «پاپ‌کورن پلنت» گفته است که پروسه اخراج «امبر هرد» از پروژه تولید «آکوامن ۲» به پایان رسیده است، اما از طرفی دیگر، گزارشگر معتبر صنعت فیلمسازی یعنی «دنیل ریکتمن» اعلام کرده است که کمپانی «برادران وارنر» تمایل دارند که به همکاری خود با« امبر هرد» ادامه دهند.

بسیاری از طرفداران، خواهان جایگزینی بانوی همیشه خندان سینما «امیلیا کلارک»، به جای بانو وحشی «امبر هرد» هستند.:D

بیانیه تازه منتشر شده از طرف طرفداران بانو وحشی:

«نامردا!!!»:((

:D

این کلا تو صنعت اشتباهی داره فعالیت میکنه و حروم میشه. باید تو یه فضای کاملا متفاوت به بازیگری بپردازه :D این وسط فقط جانی دپ بیخود و بی‌جهت کریرش به باد رفت و دیگه دلیلی برای دیدن کارائیب و فنتستیک بیست وجود نداره.

• Like
  • Smile
Reactions: shayan7 and IMANOKA
این کلا تو صنعت اشتباهی داره فعالیت میکنه و حروم میشه. باید تو یه فضای کاملا متفاوت به بازیگری بپردازه :D این وسط فقط جانی دپ بیخود و بی‌جهت کریرش به باد رفت و دیگه دلیلی برای دیدن کارائیب و فنتستیک بیست وجود نداره.
در توانایی جانی دپ و دوست داشتنی بودنش شکی نیست . وی این هم درسته که ریکست و جایگزینی یک بازیگر با یکی دیگه وسط یک فرنچایز محبوب کار درستی نیست مگر در شرایط خاص که بازیگر مرده باشه یا دیگه وضع حاشیه هاش خیلی خراب باشه . اما من به فنتستیک بیست امیدوارم. چون مدس میکلسن بازیگر تواناییه و خوراک نقش منفیه . به نظرم از پس نقش گریندل بر میاد و شاید چه بسا بهتر هم این نقش رو بازی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or