اون جریان مارتا کم بود، پیشنهاد رومنس بین بتمن و لوئیس لین هم داده بوده. هرچی میگذره از رفتن اش بیشتر خوشحال میشم، بعید نیست این ورژن جدید JL اشم یک فاجعه بشری دیگه باشه.
نمی گم حتما فیلم خوبی هست ولی قطعا از اون شلم شوربایی که جاس ویدن به اسم Justice League بهمون تحویل داد بهتره!بعید نیست این ورژن جدید JL اشم یک فاجعه بشری دیگه باشه.
حالا تو کمیک هاشو نمی دونم ولی یک سری به انیمیشن world's finest که کراس آور سری انیمیشنی سوپرمن و بتمن بود بزنید اون جا یک نیمچه حسی بین لوئیس و بروس بود و اتفاقا جذابیت بخشیده بود به داستان مشکل ناجوری نیست که بخواهیم نگران باشیم کل یونیورس رو زیر سوال میبره . دیگه از تغییر گرایش جنسی و رنگ پوست کاراکتر ها که بدتر نیست که این چند ساله دی سی به خصوص در آثار سی دبلیو داریم می بینیم انجام می دن . و اگه همون انیمیشن سینمایی رو مو به مو فیلم می کرد قطعا از بتمن علیه سوپرمن بهتر می شداون جریان مارتا کم بود، پیشنهاد رومنس بین بتمن و لوئیس لین هم داده بوده. هرچی میگذره از رفتن اش بیشتر خوشحال میشم، بعید نیست این ورژن جدید JL اشم یک فاجعه بشری دیگه باشه.
خیلی فرق هست بین دوتا فیلم. شخصیت های دوفیلم بسیار متفاوتن از هم. صرفا به خاطر اختلاف سنی که نمیشه شباهت گذاشت اسمش رو. جرد لتو هم با کوین اسپیسی تشابهی نداره، شاید همون سکانس اخر حدودی. حتی روند دوفیلم هم از همدیگه متفاوت هست.
گفتن نقش اول رو داره.بیشتر به کست departed میخوره
دنیرو جای جک نیکلسون
جسی پلمونس جای مت دیمون یا مارک والبرگ
این پلیر هم عالیه مخصوصا motion خیلی خوبی دارهMirillis Splash
View attachment 195871
من که بعد بریکینگ بد هنوز دلم با این یارو صاف نشده. حتی باعث شده از مت دیمون هم بدم بیادView attachment 195865View attachment 195866
دو هفته پیش فیلم Judas and the Black Messiah منتشر شد.
جسی پلمونس تو این فیلم نقش مامور FBI رو بازی میکنه.
هفته پیش هم خبر اومد پلمونس قراره نقش اول فیلم جدید اسکورسیزی رو بازی کنه که اون هم از قرار معلوم درباره یه پرونده FBI و... است.
مطمئنم اسکورسیزی فیلم رو دیده و گفته اینو برای نقش اول میخوام!
حدس من اینه پلمونسی نقش یک مامور FBI رو داره و دنیرو نقش مامور مافوقش؛ و دیکاپریو هم نقش منفی فیلم؛ یه جورایی شبیه هفت فینچر.
The viewership for New Line’s red band trailer of Mortal Kombat has clocked 116M views in its first week, becoming the biggest red band trailer of all-time, besting the 4-day mark of Logan and Deadpool 2 and continuing to do so.
واقعا بخش سینمایی DC رو میمونها اداره میکننریبوت «سوپرمن» با تهیه کنندگی «جی جی آبرامز» و نویسندگی «تا-نهیسی کوتس» در دست ساخت است.