Alkazar
کاربر سایت
ان پوستر و عکس، مطمئنم از خود فیلم، چیز بهتریه!
آرهامکانش هست یه فیلم توی دوتا پلیر کیفیتش کمی فرق کنه؟ مثلا بین Pot Player و KM Player
pot رنگ ها رو خیلی غلیظ نشون میده باید تو قسمت تنظیمات کمی تغییر بدی که سرچ کنی راهنماهاش هست.امکانش هست یه فیلم توی دوتا پلیر کیفیتش کمی فرق کنه؟ مثلا بین Pot Player و KM Player
توی این سایت های خارجی که میگشتم از CNX تعریف میکردن. VLC هم همینطور. Mpv player هم میگفتن خوبهpot رنگ ها رو خیلی غلیظ نشون میده باید تو قسمت تنظیمات کمی تغییر بدی که سرچ کنی راهنماهاش هست.
km نسخه 32 بیتی مثل pot باید تنظیماتش رو تغییر بدی ولی نسخه 64بیتی تنظیمات پیش فرضش خوبه
درنهایت بالاترین کیفیت رو با powerdvd میتونی داشته باشی خصوصا وقتی گزینه true theater رو فعال کنی
قطعا که بقیه پلیرها درستتر هستن، با توجه به این عکسی که گذاشتین، Power DVD یه کنتراست بالای الکی داره.متاسفانه من توی کیفیت تصویر کمی وسواس دارم. برای همین اسکرین شات از پلیرها گرفتم. VLC و مدیا پلیر کلاسیک و KM توی رنگها تقریبا یکی هستند اما POWER DVD فرق داره. حالا اینکه کدوم واقعی تره رو نمیدونم
کدوم سایتای نیم بها هستن که سانسور هم نکنن؟
من خودم از km player نسخه 64 بیتی استفاده میکنم در مقایسه با بقیه عالیه (چون سبک تر از powerdvd هم هست)متاسفانه من توی کیفیت تصویر کمی وسواس دارم. برای همین اسکرین شات از پلیرها گرفتم. VLC و مدیا پلیر کلاسیک و KM توی رنگها تقریبا یکی هستند اما POWER DVD فرق داره. حالا اینکه کدوم واقعی تره رو نمیدونم
تقریبا محاله سایت نیم بها فیلمی بدون 3انسور داشته باشه، چندتا پست اول این صفحه رو ببین بعلاوه این سایتکسی میدونه اصلا داریم همچین سایتایی؟
چون اونایی که من ازشون معمولا دانلود میکنم ازینان که هی آدرس تغییر میدن و بعید میدونم سرور نیم بها حساب بشن.
اکثر فیلمها رو X265 میگیرم. اون عکسی هم که دادم روی همون حالت TRUE THEATRE بود.من خودم از km player نسخه 64 بیتی استفاده میکنم در مقایسه با بقیه عالیه (چون سبک تر از powerdvd هم هست)
ولی برای امتحان powerdvd ورژن جدید نصب کن و true theater رو فعال کن خودش یه گزینه داره که صفحه رو دو قسمت میکنه تا بتونی مقایسه کنی تنظیمات دستی هم میشه انجام داد، فقط اینم بگم برای کدک h265 از این گزینه استفاده نکن چون عمق رنگ سیاه بیش از حد زیاد میشه
درکل خیلی حساس نشو وقتی غرق داستان بشی کیفیت کمی کمتر یا بیشتر مهم نیست ولی درهرصورت برای اینکه اثر پلیر روی خروجی کمتر بشه سعی کن 1080p h264 دانلود کنی
View attachment 195690
View attachment 195691
خوب کاری کردی منم یه مدت رفیقم گولم زد از pot استفاده میکردماکثر فیلمها رو X265 میگیرم. اون عکسی هم که دادم روی همون حالت TRUE THEATRE بود.
خودم خیلی سال بود از Potplayer استفاده میکردم ولی فعلا کوچ کردم به VLC دیگه