Movie Center

روز قبل چنگیز جلیلوند دوبلور مشهور و یکی از بزرگان این هنر بر اثر کرونا درگذشت. هنر و صنعت نیمه جان دوبله رو تا حد زیادی زنده نگه داشته بود . مرحوم استاد تیپ سازی و هنرمندی در صداگذاری به جای کاراکتر ها بود به طوری که شخصا خیلی از نقش هارو با صدای ایشون بیشتر از صدای بازیگر اصلی دوست داشتم . روحش شاد و یادش گرامی
من با حرف زدنش جای بروس ویلیس تو مجموعه جان سخت خاطره دارم.
اگرچه بروس ویلیس رو گاهی زنده یاد بهرام زند هم میگفت، حالا دوتاشون هم از دست رفتن.:-<

من با حرف زدنش جای بروس ویلیس تو مجموعه جان سخت خاطره دارم.
اگرچه بروس ویلیس رو گاهی زنده یاد بهرام زند هم میگفت، حالا دوتاشون هم از دست رفتن.:-<
کلا یک نوع رقابت که نمیشد گفت بیشتر یک مورد عجیب و تصادفی بود که تعداد زیادی از بازیگران مشهور توسط این دو بزرگوار در فیلم های مختلف صدا گذاری شده بودن ولی به نظر می رسید انگار یک رقابته . رابرت دنیرو-مل گیبسون-رابرت داونی جونیور - بروس ویلیس-کرت راسل -کوین کاستنر -راک -دانیل کریگ - شون کانری - راسل کرو -لیام نیسون برخی از این موارد هستن که این دو بزرگوار تجربه صحبت به جایشان رو داشتند . تقریبا جز یک مورد هم این دو متاسفانه در سال های آخر فعالیتشون در کنار هم قرار نگرفتن . به خاطر جبه گیری شدن دوبله . هرکدوم به پرچم دار یک شرکت رقیب در دوبله تبدیل شدن . یادی از ایشون شد . یکی از آخرین فعالیت های ایشون در دوبله در کنار مرحوم عرفانی در هشت نفرت انگیز بود که انصافا هم دوبله فوق العاده ای بود . جای استاد جلیلوند خالی بود . دوبله اش هم کار سایت خدا بیامرز تاینی بود

یک چیزی کشف شده پشم ریزون :دی

وسط بیابان‌های ایالت یوتا این تکه فلز پیدا شده که هنوز معلوم نیست کی آن‌جا نصبش کرده.

زیست‌شناسان حیات وحش یوتای آمریکا، وقتی سوار هلیکوپتر بودند متوجه چیز عجیبی شدند:

یک ستون فلزی یکپارچه براق در نزدیکی یک تخته‌سنگ در این منطقه دور از دسترس قرار داشت. ارتفاع آن ۳ تا ۳.۵ متر تخمین زده می‌شود.

منطقه هم یک جای دور افتاده است

تصاویر ماهواره‌ای از ۲۰۱۵ هم بررسی کردند اونجا بوده

ملت دارند این تکه فلز پیداشده در بیابان یوتا را با صحنه‌هایی از اودیسه فضایی ٢٠٠١ کوبریک مقایسه می کنند

Attachments

• IMG_20201124_234200_658.jpg
    IMG_20201124_234200_658.jpg
    22.6 KB · مشاهده: 44
  • IMG_20201124_234157_098.jpg
    IMG_20201124_234157_098.jpg
    32.7 KB · مشاهده: 54
  • IMG_20201124_234150_457.jpg
    IMG_20201124_234150_457.jpg
    106.3 KB · مشاهده: 59
  • Screenshot_2020-11-24-23-40-16-121_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2020-11-24-23-40-16-121_org.telegram.messenger.jpg
    132.4 KB · مشاهده: 53
یک چیزی کشف شده پشم ریزون :D
یک ستون فلزی یکپارچه براق در نزدیکی یک تخته‌سنگ در این منطقه دور از دسترس قرار داشت. ارتفاع آن ۳ تا ۳.۵ متر تخمین زده می‌شود.

ملت دارند این تکه فلز پیداشده در بیابان یوتا را با صحنه‌هایی از اودیسه فضایی ٢٠٠١ کوبریک مقایسه می کنند
والا باور کردنش سخته چون آمریکاییا کارای عجیب غریب برای عشق و سرکار گذاشتن ملت مخصوصا اجسام بیگانه می کنن و بیش از حد برای واقعی نشون دادنش پلن می چینن :D بعید نیست طرف بخاطر عشق به همین فیلم چنین حرکتی تو ناکجا آباد زده بی دلیل یا با دلیل.
عکسات کیفیت نداره، ولی می شه جای پیچ ها رو دید، ورقه هم فلزی بنظر می رسه، تصاویر ماهواره ای هم می گن از 2015 سروکلش پیدا شده، در نگاه اول شاید بخاطر مکان قرار گرفتنش عجیب باشه ولی به عنوان تئوری یک جسم آسمانی که اونجا کاشته شده! خیلی معمولی بنظر میاد :D

داستان داریم باز با این :D
182823

آخرین ویرایش:
والا باور کردنش سخته چون آمریکاییا کارای عجیب غریب برای عشق و سرکار گذاشتن ملت مخصوصا اجسام بیگانه می کنن و بیش از حد برای واقعی نشون دادنش پلن می چینن :D بعید نیست طرف بخاطر عشق به همین فیلم چنین حرکتی تو ناکجا آباد زده بی دلیل یا با دلیل.
عکسات کیفیت نداره، ولی می شه جای پیچ ها رو دید، ورقه هم فلزی بنظر می رسه، تصاویر ماهواره ای هم می گن از 2015 سروکلش پیدا شده، در نگاه اول شاید بخاطر مکان قرار گرفتنش عجیب باشه ولی به عنوان تئوری یک جسم آسمانی که اونجا کاشته شده! خیلی معمولی بنظر میاد :D

فکر کنم اوایل تابستون بود که پنتاگون گفت میخواد ۴ ماه دیگه برای اولین بار اخباری در مورد موجودات فضایی بگه
و بعد از سال‌ها بالاخره اون فیلمی که هواپیماهای جنگی امریکا از یک شی بیگانه ضبط کرده بودند رو تایید کردند. عکس مربوطه
۴ ماه تموم شد، خبر جدیدی نشده؟ :D
اون تایم منم جوگیر شده بودم و می رفتم در مورد منطقه۵۱ میخوندم و یه مستند هم دیدم به اسم باب لازار: منطقه ۵۱ که حقیقتا مستند جالبی بود...

• Like
Reactions: saeed_sg
یک چیزی کشف شده پشم ریزون :D

وسط بیابان‌های ایالت یوتا این تکه فلز پیدا شده که هنوز معلوم نیست کی آن‌جا نصبش کرده.

زیست‌شناسان حیات وحش یوتای آمریکا، وقتی سوار هلیکوپتر بودند متوجه چیز عجیبی شدند:

فکر کنم اوایل تابستون بود که پنتاگون گفت میخواد ۴ ماه دیگه برای اولین بار اخباری در مورد موجودات فضایی بگه
و بعد از سال‌ها بالاخره اون فیلمی که هواپیماهای جنگی امریکا از یک شی بیگانه ضبط کرده بودند رو تایید کردند. عکس مربوطه
۴ ماه تموم شد، خبر جدیدی نشده؟ :D
اون تایم منم جوگیر شده بودم و می رفتم در مورد منطقه۵۱ میخوندم و یه مستند هم دیدم به اسم باب لازار: منطقه ۵۱ که حقیقتا مستند جالبی بود...

آف تاپیکه ولی به تاپیک هم یه طورایی مربوطه، مشخص شد اونجا مکان ضبط برنامه های تلویزیونی یا سینمایی بوده و هالیوود هم مکان ضبطش بوده. خلاصه خوب ملتو سرکار گذاشتن :D
Was it aliens or artists? Yesterday, the internet was enthralled by the discovery of an unexplained metallic monolith in the middle of nowhere by officers for Utah’s Department of Public Safety. Roughly 24 hours later, we have a lot more answers, all thanks to amateur sleuths online. And given the area’s long history with Hollywood, it’s probably safe to say the monolith was either a movie prop or was placed there as a joke by someone working on a TV show or movie​

آخرین ویرایش:
آف تاپیکه ولی به تاپیک هم یه طورایی مربوطه، مشخص شد اونجا مکان ضبط برنامه های تلویزیونی یا سینمایی بوده و هالیوود هم مکان ضبطش بوده. خلاصه خوب ملتو سرکار گذاشتن :D
Was it aliens or artists? Yesterday, the internet was enthralled by the discovery of an unexplained metallic monolith in the middle of nowhere by officers for Utah’s Department of Public Safety. Roughly 24 hours later, we have a lot more answers, all thanks to amateur sleuths online. And given the area’s long history with Hollywood, it’s probably safe to say the monolith was either a movie prop or was placed there as a joke by someone working on a TV show or movie​
حیف شد. تازه پلازما کاترامون رو درآورده بودیم :D
182901

اینا همش مال همون مریضیه بیکاری امریکاییه
یه عده شون نمیدونن چیکار کنن افتادن دنبال فضایی ها و زمین تخت و SJW و این مزخرفات. یکه نیست بگه چرا همه این مسخره بازیا فقط تو امریکا اتفاق می افته؟
رفاه خیلی زیاد هم انگار تاثیر خیلی خوبی نداره تو بعضی جوامع

اینا همش مال همون مریضیه بیکاری امریکاییه
یه عده شون نمیدونن چیکار کنن افتادن دنبال فضایی ها و زمین تخت و SJW و این مزخرفات. یکه نیست بگه چرا همه این مسخره بازیا فقط تو امریکا اتفاق می افته؟
رفاه خیلی زیاد هم انگار تاثیر خیلی خوبی نداره تو بعضی جوامع
استاد خواهشاً بیشتر از دیدگاه جامعه‌شناختی جامعه غرب رو برامون بشکافید استفاده ببریم.

---

این فیلم Run بطور عجیبی خوب از آب درومده؛ اگر از سبک Thriller لذت می‌برید توصیه میکنم ببینید

استاد خواهشاً بیشتر از دیدگاه جامعه‌شناختی جامعه غرب رو برامون بشکافید استفاده ببریم.

---

این فیلم Run بطور عجیبی خوب از آب درومده؛ اگر از سبک Thriller لذت می‌برید توصیه میکنم ببینید
شاگرد عزیز پیشنهاد میکنم شما وارد این موضوع نشوید و بیشتر به همان موضوع حمایت اپل از محیط زیست بپردازید.

دوستان یه سایت که خودتون دانلود می کنید و مطمئنید که سانسور نمیکنه رو میشه معرفی کنید؟

یه فیلم 2 مدیا رو بوکمارک کرده بودم که یه قرنی میشه آپدیت نشده، مستر مووی هم پریده ظاهرا!

دوستان یه سایت که خودتون دانلود می کنید و مطمئنید که سانسور نمیکنه رو میشه معرفی کنید؟

یه فیلم 2 مدیا رو بوکمارک کرده بودم که یه قرنی میشه آپدیت نشده، مستر مووی هم پریده ظاهرا!
سایت هایی که نیاز به اشتراک دارید سراغ دارم..به نظرم اشراکی دانلود کنید حداقل خیالتون راحته..لینک نتونستم بفرستم برات توی pv
4nightmovie
30nama
غیر اشتراکی شنیدم فیلم تو مدیا سانسور نداره...ولی خودم تا حالا امتحان نکردم:D

• Love
Reactions: Hamid Payne

آدرس جدید مسترمووی

mrmovie1.xyz

Alfred Molina rumoured to return as Doctor Octopus in Spider-Man 3

9mnp_doc-ock2.jpg

[-o<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or