من خودم فیلم دیدن و عشقم به سینما رو با پدرخوانده شروع کردم. از cd و dvd های مختلف بگیرکسی به این اشاره نکرد...
THE GODFATHER CODA: THE DEATH OF MICHAEL CORLEONE
هرچی میخوایم از برابری نژادی صحبت کنیم، هرچی میخوایم بگیم بابا اینا هم انسانن مثل ماBlack actress Jodie Turner-Smith to play Queen Anne Boleyn, Wife of King Henry VIII
View attachment 182489View attachment 182491
از طنز ماجرا هرچی بگم کم میشه
از دوست عزیزمون هم که احتمالا همه میشناسنش و الان میخواد بهمون حمله کنه همینجا عذرخواهی میکنم٬ شما مارو ببخش ما نفهمیم کلا
دیجی موویزعزیزان یک سوال
امکانش هست چندتا سایت رایگان دانلود فیلم و سریال که بروز باشه بهم معرفی بکنید؟
نمیدونم مشکل از سرویس ارائه دهندهی منه یا مشکل از سرورهای سایتی که ازش دانلود میکردم، سرعتم برای دانلود فیلم و سریال ازش به ۵۰ کیلوبایت هم نمیرسه!
مرحمت میکنید اگه یکی، دو سایت رایگان در همین جا یا بصورت پیام خصوصی معرفی بکنید
مرسی
عزیزان یک سوال
نمیدونم مشکل از سرویس ارائه دهندهی منه یا مشکل از سرورهای سایتی که ازش دانلود میکردم، سرعتم برای دانلود فیلم و سریال ازش به ۵۰ کیلوبایت هم نمیرسه!
مرسی
با هدفتون موافقم. اما خب مدتیه که نه فیلم میتونم ببینم و نه سریال.درسته وضعیت اقتصادی خیلی خوب نیست ولی به نظرم از سایت های اشتراکی اکانت بگیرید به اون بندگان خدا هم یک کمکی بشه.
مخصوصا شاهکار این مرحوم تو دوبله Inglorious Bastards که بجای کریستوف والتز حرف زده بود همیشه یادم میمونه و بهترین دوبله چنگیز جلیلوند هست که من تا حالا دیدم. حرفتون رو کلا قبول دارم که بعضی دوبله ها واقعا بهتر از صدای بازیگر اصلی درمیان، حداقل برای من. مثالها تو این مورد زیاده مثلا شاهکار ناصر طهماسب بجای جک نیکلسون تو شاینینگ یا بجای کوین اسپیسی تو se7en و مظنونین همیشگی، حسین عرفانی بجای گاندالف تو ارباب حلقه ها یا ساموئل جکسون تو پالپ فیکشن، خسروشاهی بجای دنزل واشنگتن تو مالکوم ایکس. خیلی خیلی مثال دیگه میشه زد. واقعا دوبله بعضی فیلما شاهکار درمیان و منم واقعا دوست دارم فیلما رو دوبله ببینم برخلاف خیلیاروز قبل چنگیز جلیلوند دوبلور مشهور و یکی از بزرگان این هنر بر اثر کرونا درگذشت. هنر و صنعت نیمه جان دوبله رو تا حد زیادی زنده نگه داشته بود . مرحوم استاد تیپ سازی و هنرمندی در صداگذاری به جای کاراکتر ها بود به طوری که شخصا خیلی از نقش هارو با صدای ایشون بیشتر از صدای بازیگر اصلی دوست داشتم . روحش شاد و یادش گرامی
بله صدای استاد به جای کریستف والتز هم در لعنتی های بی آبرو هم در جنگو فوق العاده بود . یکی دیگر از هنرنمایی های فوق العاده ایشون به جای استالونه در سری فیلم های راکیه . اخیرا هم بار دیگر داشتم سری هری پاتر رو میدیدم و وسوسه شدم که دوبله اش رو ببینم چون دوبله ای که من یادمه در دوران کودکی و نوجوانی صدا سیما بود که بد بود . واقعا تیپ سازی ایشون در نقش وولدمورت هنرمندانه بود . جای خالی اشون حس خواهد شد . مرحوم عرفانی نیز یکی از بزرگواران بود که فوت اش قلب من رو به درد آورد روحشون شادمخصوصا شاهکار این مرحوم تو دوبله Inglorious Bastards که بجای کریستوف والتز حرف زده بود همیشه یادم میمونه و بهترین دوبله چنگیز جلیلوند هست که من تا حالا دیدم. حرفتون رو کلا قبول دارم که بعضی دوبله ها واقعا بهتر از صدای بازیگر اصلی درمیان، حداقل برای من. مثالها تو این مورد زیاده مثلا شاهکار ناصر طهماسب بجای جک نیکلسون تو شاینینگ یا بجای کوین اسپیسی تو se7en و مظنونین همیشگی، حسین عرفانی بجای گاندالف تو ارباب حلقه ها یا ساموئل جکسون تو پالپ فیکشن، خسروشاهی بجای دنزل واشنگتن تو مالکوم ایکس. خیلی خیلی مثال دیگه میشه زد. واقعا دوبله بعضی فیلما شاهکار درمیان و منم واقعا دوست دارم فیلما رو دوبله ببینم برخلاف خیلیا
Psaripsعزیزان یک سوال
مرسی