Movie Center

روز قبل چنگیز جلیلوند دوبلور مشهور و یکی از بزرگان این هنر بر اثر کرونا درگذشت. هنر و صنعت نیمه جان دوبله رو تا حد زیادی زنده نگه داشته بود . مرحوم استاد تیپ سازی و هنرمندی در صداگذاری به جای کاراکتر ها بود به طوری که شخصا خیلی از نقش هارو با صدای ایشون بیشتر از صدای بازیگر اصلی دوست داشتم . روحش شاد و یادش گرامی

کسی به این اشاره نکرد...
THE GODFATHER CODA: THE DEATH OF MICHAEL CORLEONE
من خودم فیلم دیدن و عشقم به سینما رو با پدرخوانده شروع کردم. از cd و dvd های مختلف بگیر
تا انواع ریلیزها و چند وقت پیش هم تونستم دیسک بلوریشون رو گیر بیارم و ببینم(هرچند اورجینال نیستند)
با دیدن هرباره‌ی این سه فیلم همون شوق و ذوق اولیه رو دارم.
چند روز پیش یکی از دوستام تریلر رو فرستاد، در جواب بهش گفتم من دیگه نمی‌بینم!
اما گویا پدرخوانده دست از سرم بر نمی‌داره. پست شما باعث شد دوباره مثل همون موقع‌که ۱۲ سالم بود به شوق بیام و منتظر باشم زودتر ریلیز بشه.
من دیگه می‌خواستم خارج بشم و پدرخوانده نبینم، اما شما باز منو برگردوندید!:D
...Just when I thought that I was out, they pull me back in

Black actress Jodie Turner-Smith to play Queen Anne Boleyn, Wife of King Henry VIII

View attachment 182489View attachment 182491

از طنز ماجرا هرچی بگم کم میشه :|:|:):)
از دوست عزیزمون هم که احتمالا همه میشناسنش و الان میخواد بهمون حمله کنه همینجا عذرخواهی میکنم٬ شما مارو ببخش ما نفهمیم کلا
هرچی می‌خوایم از برابری نژادی صحبت کنیم، هرچی می‌خوایم بگیم بابا اینا هم انسانن مثل ما
هرچی می‌خوایم بگیم سیاه‌ پوستا هم استعداد‌های بی نظیری بینشون پیدا میشه اما مگه این زاخار بازیای هالیوود میزاره کار به جایی برسه؟
براندو سال‌ها پیش خوب گفت که هالیوود قبرستان تمدن‌هاست. هالیوود اتفاقا با این کاراش در چند سال آینده متوجه خواهد شد که اهدافش نتیجه‌ی عکس داده!
بزارید نماینده‌ی سیاه پوست‌ها این ریچ کیدز‌ها و کارداشیان‌ها و فیفتی‌ سنتی‌ها باشن،
روزی می‌رسه که همین سیاه پوستا بالاخره به زبون میان و از وضعیتی که براشون پیش اومده شاکی میشن...
فعلا نمی‌دونن این جهان سرمایه چه کلاهی داره سرشون میزاره!
هالیوود نه هارلم رو دیده و نه فقر رو و نه گرسنگان آفریقا رو و نه چیزی از برابری نژادی می‌دونه!
نمی‌دونم باید خوش حال باشم یا تاسف بخورم که دنیا باز داره عقب گرد می‌‌‌زنه! البته این بار به شکلی دیگه...
تف به این روز و روزگارِ پلشت...

آخرین ویرایش:
عزیزان یک سوال
امکانش هست چندتا سایت رایگان دانلود فیلم و سریال که بروز باشه بهم معرفی بکنید؟
نمی‌دونم مشکل از سرویس ارائه دهنده‌ی منه یا مشکل از سرورهای سایتی که ازش دانلود می‌کردم، سرعتم برای دانلود فیلم و سریال ازش به ۵۰ کیلوبایت هم نمی‌رسه!
مرحمت می‌کنید اگه یکی، دو سایت رایگان در همین جا یا بصورت پیام خصوصی معرفی بکنید
مرسی:x

عزیزان یک سوال
نمی‌دونم مشکل از سرویس ارائه دهنده‌ی منه یا مشکل از سرورهای سایتی که ازش دانلود می‌کردم، سرعتم برای دانلود فیلم و سریال ازش به ۵۰ کیلوبایت هم نمی‌رسه!
مرحمت می‌کنید اگه یکی، دو سایت رایگان در همین جا یا بصورت پیام خصوصی معرفی بکنید
دیجی موویز
پرشین دانلود
هایلی موویز
والا مووی
دیما مووی
مستر مووی
زر فیلم
تاپ موویز
موبو مووی
اکسپرس مووی
فیلم2مدیا

عزیزان یک سوال

بهترین منبع که تقریباً هیچ وقت هم از دسترس خارج نمیشه و مشکل حذف و سانسور هم نداره، تورنته.

• Like
Reactions: TheGodfather
درسته وضعیت اقتصادی خیلی خوب نیست ولی به نظرم از سایت های اشتراکی اکانت بگیرید به اون بندگان خدا هم یک کمکی بشه.
با هدفتون موافقم. اما خب مدتیه که نه فیلم می‌تونم ببینم و نه سریال.
درخواستی هم که بالا داشتم فقط برای دانلود یک قسمت از سریال Fargo بود.
وگرنه همیشه برای دانلود فیلم و سریال، اللخصوص زمانی که وقت داشتم و روزانه تماشام می‌کردم از ۳۰نما استفاده می‌کردم...
خوشحالم که در این شرایط بعضی‌ها به فکر این عزیزان هستند و پولشون رو خرج سایت‌های وابسته نمی‌کنن...

روز قبل چنگیز جلیلوند دوبلور مشهور و یکی از بزرگان این هنر بر اثر کرونا درگذشت. هنر و صنعت نیمه جان دوبله رو تا حد زیادی زنده نگه داشته بود . مرحوم استاد تیپ سازی و هنرمندی در صداگذاری به جای کاراکتر ها بود به طوری که شخصا خیلی از نقش هارو با صدای ایشون بیشتر از صدای بازیگر اصلی دوست داشتم . روحش شاد و یادش گرامی
مخصوصا شاهکار این مرحوم تو دوبله Inglorious Bastards که بجای کریستوف والتز حرف زده بود همیشه یادم میمونه و بهترین دوبله چنگیز جلیلوند هست که من تا حالا دیدم. حرفتون رو کلا قبول دارم که بعضی دوبله ها واقعا بهتر از صدای بازیگر اصلی درمیان، حداقل برای من. مثالها تو این مورد زیاده مثلا شاهکار ناصر طهماسب بجای جک نیکلسون تو شاینینگ یا بجای کوین اسپیسی تو se7en و مظنونین همیشگی، حسین عرفانی بجای گاندالف تو ارباب حلقه ها یا ساموئل جکسون تو پالپ فیکشن، خسروشاهی بجای دنزل واشنگتن تو مالکوم ایکس. خیلی خیلی مثال دیگه میشه زد. واقعا دوبله بعضی فیلما شاهکار درمیان و منم واقعا دوست دارم فیلما رو دوبله ببینم برخلاف خیلیا

مخصوصا شاهکار این مرحوم تو دوبله Inglorious Bastards که بجای کریستوف والتز حرف زده بود همیشه یادم میمونه و بهترین دوبله چنگیز جلیلوند هست که من تا حالا دیدم. حرفتون رو کلا قبول دارم که بعضی دوبله ها واقعا بهتر از صدای بازیگر اصلی درمیان، حداقل برای من. مثالها تو این مورد زیاده مثلا شاهکار ناصر طهماسب بجای جک نیکلسون تو شاینینگ یا بجای کوین اسپیسی تو se7en و مظنونین همیشگی، حسین عرفانی بجای گاندالف تو ارباب حلقه ها یا ساموئل جکسون تو پالپ فیکشن، خسروشاهی بجای دنزل واشنگتن تو مالکوم ایکس. خیلی خیلی مثال دیگه میشه زد. واقعا دوبله بعضی فیلما شاهکار درمیان و منم واقعا دوست دارم فیلما رو دوبله ببینم برخلاف خیلیا
بله صدای استاد به جای کریستف والتز هم در لعنتی های بی آبرو هم در جنگو فوق العاده بود . یکی دیگر از هنرنمایی های فوق العاده ایشون به جای استالونه در سری فیلم های راکیه . اخیرا هم بار دیگر داشتم سری هری پاتر رو میدیدم و وسوسه شدم که دوبله اش رو ببینم چون دوبله ای که من یادمه در دوران کودکی و نوجوانی صدا سیما بود که بد بود . واقعا تیپ سازی ایشون در نقش وولدمورت هنرمندانه بود . جای خالی اشون حس خواهد شد . مرحوم عرفانی نیز یکی از بزرگواران بود که فوت اش قلب من رو به درد آورد روحشون شاد

آخرین ویرایش:
عزیزان یک سوال
Psarips
هم لینک تورنت میده و هم مستقیم
فقط بدیش این هست از کلی صفحات تبلیغات بگذری به لینک برسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or