Movie Center

بالاخره تکلیف Wonder Woman 1984 هم مشخص شد.

View attachment 181248
این از خود گذشتگی وارنر برای اکران فیلم هاش تو سینما واقعا تحسین برانگیزه ، هرچند که مثل تزریق مسکن برای درد سرطان میمونه
نمی‌دونیم درآمد وارنر از نمایش این فیلم تو شبکه خونگی چقدر میشه اما قطعا سود این فیلم برای وارنر کمتر از سودش برای واندر قبلیه که خب بعد از سودآور نبودن تنت تنها کاری بود که میتونست بکنه
چه بخوایم چه نخوایم سینماها دیگه مثل دوران قبل از کرونا نمیشن حتی با وجود واکسن احتمالی کاملا موفقی که سال دیگه هرجایی پیدا بشه ، ذائقه مردم به اجبار یا عوض شده یا میشه تا اون موقع و به سمت استفاده از شبکه های خونگی میره
اون روز که مردم بگن یادش بخیر یه جایی بود می‌رفتیم فیلم می‌دیدیم زیاد دور نیست ، هرچند برای ما که تو این دنیا زندگی نمیکنیم فرقی نداره

آخرین ویرایش:
سه گانه سلاح عریان
The Nak3d Gun Trilogy

View attachment 181493

نسخه اول 1988 : 7/10
نسخه دوم 1991 : 5/10
نسخه سوم 1994 : 3/10

خیلی شبیه سریال Angie Tribeca هست ... این مدل کمدی اسم خاصی داره؟ آیا دیوید زاکر از فیلم airplane این نوع کمدی رو ابداع کرده؟

تا جایی که میدونم به این مدل فیلم‌ها میگن Parody یا spoof comedy
معمولا هم با یه فیلم مشخص و معروفی یا یک شوخی میکنند.

A parody film or spoof film is a subgenre of comedy film that parodies other film genres or films as pastiches, works created by imitation of the style of many different films reassembled together.

اگه از این سبک خوشت میاد a touch of cloth هم سریال خوبیه(6 اپیزوده کلا)

آقا من گرفتم این فیلم Run رو یمقداری ویرایش کردم واسه پخش تو محیط خونواده.
اولش نیت ـم پخش واسه دو تا از داداشم بود، ولی باقی اعضا هم وقتی یمقدار نشستن پاش دیگه نتونستن بلندشن :D
حتی مامانم که نزدیک 70 سال سنشه نشسته بود به دیدن...با اینکه زبان اصلی بود و اصلن فکر نمیکردم اینطوری جذب فیلم بشه :D
خودمم بار اول که تنهایی دیدم اصلا قابل مقایسه نبود با دیدن کنار 5 شیش نفر.
یجوری هم احساس غرور میکردم این فیلمو گذاشتم که انگاری خودم کارگردانش بودم:D:D(شماهم اینجوری هستین یا من فقط اینطوریم؟)

احیانا سریال after-life منظورت نی ؟
نه منظورش یه فیلمه که سه تا داستان رو روایت میکنه. یکیش هم یه داستان عاشقانه غیر متعارف در زمان فروپاشی اقتصادی یونان هست. به نظر فیلم قشنگی میاد ولی متاسفانه بنا به دلایلی زیرنویس نداره.

اطلاعات جدید از Sonic 2:

اسم رمز فیلم Emerald Hill (اولین مرحله بازیه sonic 2) هست.

ساخت فیلم از تاریخ March 15, 2021 شروع میشه و در تاریخ April 8, 2022 اکران البته همچنان ممکنه تاریخش تغییر کنه.

عوامل فیلم همونان ولی کارگردان وظیفه ساخت فیلم پلنگ صورتی هم رو دوششه

بودجه فیلم مثل اینکه 20 میلیون هست (قسمت اول 80 تا 90 بود چرا انقدر کم؟!)

Sonic the Hedgehog 2 details revealed: Working title, start date - Dexerto

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or