Movie Center

درورد دوستان عزیز
لطفا چند تا فیلم ترسناک مثل The Shining (1980) معرفی کنید
ببیند من فیلم ترسناکی نمیخوام که توش خون و خون ریزی الکی باشه، فیلم های ترسناک مثل همین The Shining (1980) میخوام، مثل ترس از درون، ترس کیهانی، فیلم هایی که جن و موجودات زشت توش نشون میدن نتنها برام ترسناک نیست بلکه بشدت برام خنده دار هستن:| مثلا فیلم It یک و دو رو دیدم، ن اینقدر بهشون خندیدم که نای واسم نموند، ولی از فیلم پرومتوس بشدت ترسیدم، چون ترس گم شدن، ترس مواجه شدن با موجودات بیگانه داشت، من همچین فیلم های ترسناکی میخوام.

ضمن این که 3 قسمت اول هری پاتر رو دیدم، فیلم های بشدت خوبی بودن، ولی واقعا خسته کننده بودن و دیر موضوعات رو پیش میبرند، و این که همین 5 دقیقه اول رو میبنی میتونی تا اخر فیلم رو پیش بینی کنی، همش هم هری پاتر رو طوری درست کردند، که هیچ کس نمیتونه باهاش رقابت کنه، هیچ کس زورش بهش نمیرسه، خوب معلوم میشه همیشه هم تو مسابقات برنده میشه، تو نبرد ها پیروز میشه، درسته کلیت فیلم ها این طوری هستن ولی دیگه این فیلم ها طوری درست شدن خالی از هیجان :/ البته این نظر من و ممکنه با نظر دوستان فرق کنه که خوش حال میشم اگر اشتباه میکننم بگن و بقیه قسمت ها رو هم ببینم.
Jacob's Ladder رو دیدی؟ از منابع الهام اصلی سایلنت هیله، یکی از دوستان توی اینجا بهم معرفی کرد. واقعا کار توپیه:دی

درورد دوستان عزیز
لطفا چند تا فیلم ترسناک مثل The Shining (1980) معرفی کنید
ببیند من فیلم ترسناکی نمیخوام که توش خون و خون ریزی الکی باشه، فیلم های ترسناک مثل همین The Shining (1980) میخوام، مثل ترس از درون، ترس کیهانی، فیلم هایی که جن و موجودات زشت توش نشون میدن نتنها برام ترسناک نیست بلکه بشدت برام خنده دار هستن:| مثلا فیلم It یک و دو رو دیدم، ن اینقدر بهشون خندیدم که نای واسم نموند، ولی از فیلم پرومتوس بشدت ترسیدم، چون ترس گم شدن، ترس مواجه شدن با موجودات بیگانه داشت، من همچین فیلم های ترسناکی میخوام.

ضمن این که 3 قسمت اول هری پاتر رو دیدم، فیلم های بشدت خوبی بودن، ولی واقعا خسته کننده بودن و دیر موضوعات رو پیش میبرند، و این که همین 5 دقیقه اول رو میبنی میتونی تا اخر فیلم رو پیش بینی کنی، همش هم هری پاتر رو طوری درست کردند، که هیچ کس نمیتونه باهاش رقابت کنه، هیچ کس زورش بهش نمیرسه، خوب معلوم میشه همیشه هم تو مسابقات برنده میشه، تو نبرد ها پیروز میشه، درسته کلیت فیلم ها این طوری هستن ولی دیگه این فیلم ها طوری درست شدن خالی از هیجان :/ البته این نظر من و ممکنه با نظر دوستان فرق کنه که خوش حال میشم اگر اشتباه میکننم بگن و بقیه قسمت ها رو هم ببینم.
با سلام .من با توجه به توضیحات اتون حس کردم این چند فیلم براتون جذاب باشن . البته ترسناک نیستن ولی خب حس می کنم شما دنبال ترس و تشویش زیرپوستی هستین بیشتر تا اون ترس سطحی و لحظه ای که فیلم های ژانر القا می کنند .
یک سر به فیلم eden lake بزنید . فیلم بیشتر از این که ترسناک باشه جناییه ولی اون حسی که در پایان بهتون دست میده . اون خفقان تا حدی ترسناکه . و دو نسخه فیلم vanishing . البته یکی اش بازسازی هالیوودی همون قبلیه است . جز فیلم هاییه که بعدش ترس از بشریت در وجود آدم رخنه می کنه .
در کنارش دیدن دو قسمت اول کندی من رو بهتون پیشنهاد می کنم
البته بماند شما سراغ بد نمونه ای هم رفتین. موفقیت ایت بیشتر به خاطر این بود که المان های وحشت و داستان اصلی رو با چهارچوب و کلیشه های امروز سینمای هالیوود ترکیب کرده بود . کلا شما تو فیلم های این سال ها باید مسخره بازی و ته مایه کمیک ببینید. این فیلم هم اندازه شان مردگان کمدی /ترسناک بود .

سلا
Statistical "Which Character" Personality Quiz
این تست رو شرکت کنید.
خیلی باحاله!
میگه شبیه کدوم شخصیت فیلما و سریالا هستید! :D
مال من:
سر داووس، اوبی‌وان، مایکل اسکوفیلد، اندی دوفرین، جان اسنو، برین، آراگورن :x، مایک آرمنترات :x، ماکسیموس :x، بروس بنر، هاک‌آی!
همه دارای روحیه جنگجویی! :D

Attachments

• test pic 2.png
    test pic 2.png
    253.5 KB · مشاهده: 37
  • test pic 1.png
    test pic 1.png
    328.1 KB · مشاهده: 17
@last of amir
حالشو ببر:D
‏با Another Round جایزه‌ی اصلی فستیوال BFI لندن رو برد، از اون نقش های کاندید اسکاری:p
ای جان :x اتفاقا یه جا خوندم بازیش تو این فیلم یکی از بهترین‌ بازیگری‌هاییه که تا حالا ارائه دادهB-)

@last of amir
حالشو ببر:D
‏با Another Round جایزه‌ی اصلی فستیوال BFI لندن رو برد، از اون نقش های کاندید اسکاری:p
به به . به نظر میرسه ترکیب توماس وینتبرگ کارگردان و میکلسن بازیگر از اون ترکیب های موفق و طلاییه . بعد شکار دومین باره که ترکوندن. فیلم اش یکی از فیلم هاییه که برای دیدنش لحظه شماری می کنم.

یه فیلم قشنگ ????

MV5BMjI5NzY1MTU0Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwNDQ3NDA0NjM@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_.jpg

برای بار بیستم فک کنم، نشستم سگانه ارباب حلقه ها رو دیدم. این سری اصلا قدیمی نمیشه، انگار یه تیکه از یه دنیای دیگه ای هست، بارها و بارها دیدم، دوبار فقط نسخه های اکستندد رو دیدم و بازم وقتی می بینم سراسر مات و مبهوتم...

به این فکر می کردم که میشه تا زمانی که ما هستیم، دوباره یه همچین سری ای ساخته بشه، در این سطح، یه سگانه همه چیز تموم که تو هر سبکی حساب کنی هنوز بی نظیره.

پیتر جکسون سر هابیت کم کاری کرد، شرایط ساخت اون سری بدبختانه نظم نداشت، ای کاش در حد یه قسمت ارباب حلقه ها می بود... به این سریالی که دارن میسازن هم امیدی نیست...

چرا فینچر با نتفلیکس فیلم میسازه ? با کمپانی های بزرگ مثل وارنر نمیسازه
چون نزدیک 20 سال بود که میخواست بسازه ولی کسی با شرایطش موافقت نمیکرد.کلا درام های این مدلی از نظر اقتصادی دیگه تو اکران سینمایی امروز جایی ندارن.کسی سینما نمیره که سه ساعت و خورده ای چند تا گنسگستر پیر رو ببینه یا یه فیلم سیاه و سفید در مورد نویسنده همشهری کین(اصلا خود همشهری کین رو مگه چند نفر تو سینما دیدن؟).این فیلما یا برای تنوع دادن به کاتالوگ و کسب اعتبار سرویس های استریم ساخته میشن یا با کمک یه بچه پولداری مثل مگان الیسون که بازگشت مالی براش تو اولویت نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or