Movie Center

timothy اصلا ستاره سینما نیست
یه بازیگر معمولی حساب میشه تو سینما ، اما تو tv با justifiedش جزو تالار مشاهیره :D
اخه اسم تراویس فیمل اومد در مقایسه با اون منظورم بود :-??ستاره که قطعا نیس timothy قبلش تو Deadwood خوب خودشو نشون داده بود

دوستان مستندهای WW1 و WW2 که کمتر نسبت به بقیه تحریف داشته باشه و گیرا به تصویر بکشه وقایع رو ، کدوم رو دیدید و پیشنهاد میدید ؟

اگر عنوان خاصی هم در مورد انقلاب فرانسه مد نظرتون بود لطف کنید بگید .

ممنون .

دوستان مستندهای WW1 و WW2 که کمتر نسبت به بقیه تحریف داشته باشه و گیرا به تصویر بکشه وقایع رو ، کدوم رو دیدید و پیشنهاد میدید ؟

اگر عنوان خاصی هم در مورد انقلاب فرانسه مد نظرتون بود لطف کنید بگید .

ممنون .
They Shall Not Grow Old
این رو استاد پیتر جکسون، دو سال پیش ساخت. حاصل چند سال تهیه و تنظیم و رنگی کردن تصاویر ویدئوهای جنگ جهانی اوله.

y00y_img_20201014_080725.jpg

It's happening

=======

lqp9_img_20201014_071728.jpg

اخه اسم تراویس فیمل اومد در مقایسه با اون منظورم بود :-??ستاره که قطعا نیس timothy قبلش تو Deadwood خوب خودشو نشون داده بود

اسم تراویس فیمل به این علت در آن پست بلند بالا آوردم چون بازیگری بود که قصد داشت پا به عرصه سینما بزاره. مثل تیموتی که میگی تو هیتمن بازی میکرد (اگه منظورت هیتمن 2006 هست که من ندیدم و اون هیتمن 2015 که عمق فاجعه است!). فیلم هایپر وارکرفت شکست خورد، فیمل دیگه پیشنهاد بهش نرسید و بازگشت به همون قاب تلویزیون. تیموتی بعدش هم برگشت تو قاب و دید اونجا بیشتر بهش بها میدن تا سینما. از این زاویه من مسئله رو بررسی کردم. البته این مسئله علاوه بر پا پس کشیدن نرفتن بازیگر ستاره به فیلم B بازی های کامپیوتری، عدم موفقیت تعداد کثیری از بازیگران تلویزیون در سینما هم هست.

البته اولیفانت ستاره نبود . هنوزم نیست .بازیگر فوق العاده ایه ولی هیچ وقت به اون محبوبیت نرسید که بشه بهش گفت ستاره و نقل محافل باشه و حضورش فروش فیلم رو تضمین کنه .
بهترین مثال نقض که فراموش کردم بگم جیک جیلنهاله . که تازه بعد شکست نسبی فیلم ویدیو گیمی اش تصمیم گرفت برای جبرانش کریر اش رو حرفه ای کنه و رسما هم ترکوند

یادمه بارها مصاحبه هایی از او می خوندم که از بازی در فیلم شاهزاده ایرانی به شدت پشیمان است. میتونست اون فیلم آغاز سقوط او باشه. توی فیلم Love and Other Drug بیشتر جذابیت آن هاتاوی بود. فیلم Source Code در VOD تنها موفق بود. سال 2012 که هیچ و سال 2013 به لطف دنیس ویلنوو، بازگشت خوبی به سینما داشت. البته این حرفم مصداق این نیست که او بی استعداد است. یکی از بهترین های بازیگران دهه که بازی او در فیلم شبگرد یکی ا ز بهترین بازی های دهه است که متاسفانه نامزد اسکار نشد و این ینی خیانت! مارک والبرگ (جدا از فایتر که اونم سایه بیل روی فیلم اینقدر بالاست که کلا حضورش فید میشه) قابل قیاس با پیش از سال 2006 نیست. هیچ وقت هم برای من بازیگر دهن پرکنی نبوده. به نظرم هوشمندانه ترین حرکت رو سازنده بازی TLOU زد که رفت اقتباسش رو به تلویزیون و اونم به شبکه HBO بده. حرکت انتحاری که شبکه مذکور حتی در بدترین سریالش، بازیگران خوبی را انتخاب می کند.

دوستان چند تا سایت که فیلمارو بدون سانسور بذاره معرفی میکنید؟
خودم میشناسم یکی دو تا ولی مثلا dog day afternoon رو ندارن تو ارشیوشون.

سوال بعدی اینکه که کدوم فیلمای آلپاچینو رو توصیه میکنید؟ :D
گاد فادر، آیریش من، اسکارفیس و scent of a woman رو دیدم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or