Movie Center

zoe kravitz چقدر خوبه برای کت وومنه :D حالا تازه تو کاستوم ندیدیمش ولی بنظرم کلا کستینگ این فیلم فوق العاده بوده!
کالین فرل بازیگر خوبیه، شکی اصلا نیست ولی برای این نقش بخصوص از بُعد ظاهری بنظرم میتونست مت ریوز سراغ بازیگرای دیگه‌ای هم بره که مجبور نشن اینهمه میک آپ براش بکار ببرن :دی ولی در باقی موارد کست واقعا خوبه بخصوص گوردون.

سوال بعدی اینکه که کدوم فیلمای آلپاچینو رو توصیه میکنید؟ :D
گاد فادر، آیریش من، اسکارفیس و scent of a woman رو دیدم.
Serpico, Carlito's way, Heat, Insomnia
اینا واقعا خوبن ولی از نظر بهترین بازیاش، Dog Day Afternoon هم ببینی با اون چهارتایی که خودت دیدی تقریبا پرونده‌اش بسته میشه :دی اینایی که من گفتم واقعا خوبن ولی بهترین بازیای پاچینو همچن چهارتای خودت و DDA هستن. البته با این فرض که Godfather 2 هم دیدی دیگه :دی

• Like
Reactions: saeed_sg and abt
دوستان چند تا سایت که فیلمارو بدون سانسور بذاره معرفی میکنید؟
خودم میشناسم یکی دو تا ولی مثلا dog day afternoon رو ندارن تو ارشیوشون.

سوال بعدی اینکه که کدوم فیلمای آلپاچینو رو توصیه میکنید؟ :D
گاد فادر، آیریش من، اسکارفیس و scent of a woman رو دیدم.
اینا همشون عالین:
Scarecrow
Serpico
And Justice for All
Glengarry Glen Ross
Carlito's way
Heat
Donnie Brasco
The Insider
You Don't Know Jack

این پایینیا هم فیلمای خوبین:
The Panic in Needle Park
Sea of Love
Frankie and Johnny
Dick Tracy
The Devil's Advocate
Any Given Sunday
The Merchant of Venice
Danny Collins

کست فیلم جدید Adam McKay به نام DON'T LOOK UP :

View attachment 173420

:-t:-t

از این ترکیب های 3-4-2-1، تازگیا از سوی فیلمسازان مطرح و غیرمطرح دیده میشه. پس از فجایع Once a Upon، و Devil Allو Beauty Collateral و ... ، دیگه گول این جور هایپرهارو نمی خوریم!

نقل قول از mindphuk (یکی از لیدرهای گروه NTb که ریپ کننده و منتشر کننده بسیاری از فیلم سریال ها در بزرگترین ترکر حال حاضر دنیا یعنی HDBits هست) که 4 روز پیش ارسال شده:

In my recent chat with SHORTBREHD's fella, he said that Scene groups are rising to declare an All Out War againt The Media. It seems that even the older Kings and Queens are returning to scene to avenge their friends or so-called rivals. He also mentioned 'The Interview 2014' as a hint.
So i'm not defending The Scene nor do i pity them, but thats going to be interesting.

چیزی که من از این متن و دیگر پست های اون تاپیک فهمیدم:

بعد از دستگیری تعدادی از افراد دنیای Scene، حالا مثل اینکه تمام افراد سین جمع شدن دور هم و حتی مرد ها و زن های مُسن‌تر که سالهای قبل توی Scene فعالیت میکردن هم برگشتن تا رسانه های صوتی و تصویری و سرگرمی رو از پا دربیارن و انتقام دوستاشون رو بگیرن
همچنین کاربرا حدس زدن که اشاره به فیلم The Interview 2014 ممکنه سرنخی باشه به انتشار فیلم هایی که هنوز حتی روی پرده هم نرفتند.

پ.ن: فیلم The Interview 2014 توسط سونی ساخته شد اما به دلیل مسائل امنیتی نه اکران شد و نه حتی روی بلوری رایت شد، اما هکرها همون موقع نسخه کامل و باکیفیت فیلم روی دزدیدن و توی شبکه تورنت پخش کردن

آخرین ویرایش:
از این ترکیب های 3-4-2-1، تازگیا از سوی فیلمسازان مطرح و غیرمطرح دیده میشه. پس از فجایع Once a Upon، و Devil Allو Beauty Collateral و ... ، دیگه گول این جور هایپرهارو نمی خوریم!
فیلم تارانتینو؟ فاجعه؟!
بی‌خیال.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

اقا من دنبال یکی از فیلمای جکی چان میگردم وقتی بچه بودم حدودا 20 سال پیش تلویزیون وطنی پخشش میکرد ولی هر چی لیست فیلماش رو نگاه میکنم پیداش نمیکنم جکی چان انگار توش پلیس بود یه همکارم داشت که کچل بود و خیلی شوت میزد و لوده بازی در میاورد اخراش هم سوار یه ماشین اسپورت میشدن که یه عالمه اسلحه و جنگ افزار روش نصب بود و دشمناشون هم همچین ماشینی سوار بودن انگار دو شماره هم بود فیلمش کسی اسم فیلم یادشه کمکی کنه؟

Mindhunters 2004
Identity 2003
Saw Collection
The Killing Room 2009
Circle 2015
Clue 1985
Nine Dead 2011
فیلم خوبی بود و در عجبم چرا برچسب ژانر ترسناک بهش خورده در صورتی که اصلا ترسناک نبود!
فقط اون آخرش چرا اینجوری شد؟
کِلی که خودش دستی در مسائل قضایی داره چرا اسلحه رو انداخت و فرار کرد؟
اثر انگشتش که رو اسلحه بود، میتونست همونجا بمونه تا پلیس بیاد، هم دفاع از خود محسوب میشده و هم کس دیگه ای نمونده بود تا رازهای کِلی رو لو بده.
الان که فرار کرده و اثر انگشتش رو اسلحه بوده خودش مظنون حساب میشه!
...
الان باید یا کِلی رو در حال فرار بدونیم یا اینکه دستگیر شده باشه درسته؟

به هر حال همیشه این طور نیست. اگر مثل فیلم Big short بخواد این فیلم رو بسازه به نظر میرسه این بازیگرا همه مکمل همدیگر خواهند بود و نقش اصلی رو شاهد نباشیم.

کست فیلم جدید Adam McKay به نام DON'T LOOK UP :

View attachment 173420

:-t:-t
به به به نظر میاد مک کی بلاخره میخواد برگرده سراغ اون کمدی های آبدوغ خیاری اش . چون اصلا بهش نمی اومد فیلم درام و داستانی بسازه . البته خب نتیجه ی ساخت اون فیلم ها مثبت بود . از ساختن فیلم با بازیگرای بند تنبونی مثل ویل فرل رسید به گردهمایی جمعی از بازیگرای مطرح . امیدوارم که استفاده از بازیگرای طراز اول و جدی سینما باعث نشه که جو بگیرتش و حالا که برگشته به ژانری که توش تبحر داره خودش رو جدی نگیره و درام کمدی بخواد تحویل بده که نه درامش بگیره نه کمدی اش
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بخش انیمیشن دی سی چشم خورد :D . اخرین انیمیشن اشون با اسم بتمن مرگ در خانواده فاجعه بود . البته خب گفته میشه اصل این انیمیشن یک انیمیشن تعاملیه . حالا بماند انمیشن تعاملی از دنیای بتمن دقیقا چه فرقی با بازی تل تیل می کنه و ساختش غیر عقلانی بود . نسخه سینمایی پخش شده دارای 4 تا خرده داستانه که یکی اشون درباره بتمنه . و سوال اینجاست چه اصراری بود به اسم بتمن عرضه بشه . همون داستان بتمن اش هم انگار یک خلاصه است که دارن از انیمیشن آندر د رد هود پخش می کنند . دی سی بهتر بود اسم انیمیشن رو می گذاشت قصه هایی از یونیورس . مثل فیلم سین سیتی که یک اسم کلی داشت و درونش خرده داستان هایی روایت می شد که به صورت کلی ربطی بهم نداشتن . در کل بهتر بود هزینه می کردن از این قصه دنیای بتمن یک بازی تعاملی می ساختن .

آخرین ویرایش:
درورد دوستان عزیز
لطفا چند تا فیلم ترسناک مثل The Shining (1980) معرفی کنید
ببیند من فیلم ترسناکی نمیخوام که توش خون و خون ریزی الکی باشه، فیلم های ترسناک مثل همین The Shining (1980) میخوام، مثل ترس از درون، ترس کیهانی، فیلم هایی که جن و موجودات زشت توش نشون میدن نتنها برام ترسناک نیست بلکه بشدت برام خنده دار هستن:| مثلا فیلم It یک و دو رو دیدم، ن اینقدر بهشون خندیدم که نای واسم نموند، ولی از فیلم پرومتوس بشدت ترسیدم، چون ترس گم شدن، ترس مواجه شدن با موجودات بیگانه داشت، من همچین فیلم های ترسناکی میخوام.

ضمن این که 3 قسمت اول هری پاتر رو دیدم، فیلم های بشدت خوبی بودن، ولی واقعا خسته کننده بودن و دیر موضوعات رو پیش میبرند، و این که همین 5 دقیقه اول رو میبنی میتونی تا اخر فیلم رو پیش بینی کنی، همش هم هری پاتر رو طوری درست کردند، که هیچ کس نمیتونه باهاش رقابت کنه، هیچ کس زورش بهش نمیرسه، خوب معلوم میشه همیشه هم تو مسابقات برنده میشه، تو نبرد ها پیروز میشه، درسته کلیت فیلم ها این طوری هستن ولی دیگه این فیلم ها طوری درست شدن خالی از هیجان :/ البته این نظر من و ممکنه با نظر دوستان فرق کنه که خوش حال میشم اگر اشتباه میکننم بگن و بقیه قسمت ها رو هم ببینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or