Movie Center

View attachment 175072

The Babadook
2014
نابود کننده استریوتایپ. الماسی درخشان در لجنزار تکراری و تهوع آور ژانر ترسناک. کلاس درسی برای زباله ساز های پرمدعا مثل دیوید لینچ.
پایان بندی استثنایی، میخکوب کننده و به یادماندی این مسترپیس را نه تنها در ژانر خودش بلکه در کل تاریخ سینما هم به سختی میتوان یافت.
اگر این شاهکار ور ندیدید بزارید تو لیست 100 کاری که باید قبل از مرگ انجام بدید.
10/10 به معنی واقعی کلمه.
این 10 از اون 10 ها نیست. این 10 از عمق روح و جان من بیرون آمده...
اوه! :D باحال بود
آوردمت اینجا که دوستان بهت رسیدگی کنن :D

آخرین ویرایش:
هنوز جوجه هست تام هالند. :D
قبول دارم ولی این شات خیلی هم بد نیست دست کم از اسپایدرمن قابل تحمل تره :D کارگردان چه بد سلیقه هم بوده لباس آنچارتد3 تنش کرده :D
فقط دعا کنیم مثل تومب ریدر و وارکرفت فقط فن سرویس الکی نباشه و مثل sonic هم اورجینال باشه هم فن سروریس داشته باشه!

این زمه کیس هم ریست نشد دیگه حیف
واقعا استعداد خفنی بود که بعد از راه اشتباه انیمیشن سازی دیگه اون کارگردان قبل نشد و کلی فرصت خوب رو از خودش و سینما گرفت

• Like
Reactions: barneysawyer
63c4f09339247cd2-600x338.jpg

CinemaTyler دو قسمت عالی در موردR Lee Ermey در فیلم Full Metal Jacket داره . به نظر میرسه قرار بوده اول اون یارو که تو هلیکوپتر نشسته (Tim Colceri ) و شلیک میکنه به کشاورزا نقش گروهبان هارتمن رو به عهده بگیر که تو یک سری اتفاقات نقش بهش نمیرسه خوشبختانه:D جالبه خیلی از این بازیگر هایی که تو فیلم های کوبریک بودن سال ها در مورد اون نقشاشون صحبت میکنن که گل سر سبدشون هم مالکوم مک داول . قشنگ میشه از اینا یک مستند در آورد.

گویا برای آوردن جیمز باند رو سرویسای استریم رقابت حسابی بالا گرفته :D
رقم فروش فیلمم رو ۶۰۰ میلیون دلار بوده که کشیدن عقب خریدارا!
کرونا که حالاحالاها نمیره.فیلمام قطعا مثل قبل فروش طوفانی نخواهند داشت دیگه نمونش Tenet که جزو فیلمای بزرگ سال بود و مشخصه چقدر ضربه خورده!
بقیه فیلمای سالم یا به قیمت بالا به سرویسای استریم باید فروخته بشن احتمالا یا ریسک کنن و تو سینما بدن!
دیزنی که هیچجوره کوتاه نمیومد هم شایعش اومده شاید بلک ویدورو دیجیتالی عرضه کنن!جیمز باندم بعید نیست این اتفاق براش بیفته!

کرونا که حالاحالاها نمیره.فیلمام قطعا مثل قبل فروش طوفانی نخواهند داشت دیگه نمونش Tenet که جزو فیلمای بزرگ سال بود و مشخصه چقدر ضربه خورده!

البته بگم TENET ضربه شدیدی هم نخورده. من دو سه هفته پیش خوندم فیلم تمام هزینه ساختشو برگردونده و با کمی فروش بیشتر هزینه تبلیغاتشم برمیگردونه و به سوددهی میرسه...

البته بگم TENET ضربه شدیدی هم نخورده. من دو سه هفته پیش خوندم فیلم تمام هزینه ساختشو برگردونده و با کمی فروش بیشتر هزینه تبلیغاتشم برمیگردونه و به سوددهی میرسه...
درسته اما خب اگه کرونا نبود الان زمین تا اسمون فروشش فرق داشت.
قبل همه گیری جهانی حتی حرفایی بود که مثلا میتونه رکورد فیلمای نولانو بزنه تو فروش یا نه.
البته بخاطر شرایط الان همین فروششم نجات دهنده یسری سینماها میتونه باشه.خیلیاشون دارن ورشکست میشن متاسفانه!

• Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or