Fratos
کاربر سایت
زین پس به نولان ناجی سینما هم بگیم؟خب TENET هم که ۱۰۰ میلیون دلار رو پشت سر گذاشت، به نظرم فروشش با توجه به شرایط عالی خواهد شد و امیدوارم دنیای سینما یادش نره که کی در چه زمانی ناجی سینماها شد..، من نشستم پرده ای ببینم فیلم رو بعد نیم ساعت فهمیدم یکسالم صبر کنم برای نسخه بلو ری بهتر از اینه که این فیلم با اون اکشن و ابعاد رو با همچین کیفیت افتضاحی ببینم.
---
ماجرای محمدرضا فروتن هم توسط خودش تکذیب شد.
زین پس به نولان ناجی سینما هم بگیم؟
هرکس دیگه ای هم بود لقب ناجی سینما بهش نمیدادم. از طرف دیگه بعد از چندماه بسته بودن سینماها و اکران نشدن فیلم جدید مردم خیلی تشنه فیلم جدید بودن. خیلی هم زرنگ بودن که این موقع اکران کردن تا فروشش بیشتر بشه.کسی دیگه ای سراغ دارید در حال حاضر با وضعیت کرونا، معرفی کنی ممنون میشم، در ضمن این لقبی نیست که بنا به طرفداری گفته بشه الان تیتر و واکنش همگانی اکثرا همین بوده، در حالی که همه دو سال اکران فیلم هاشون رو عقب انداختن (نصف بودجه TENET هم نداشتن خیلی هاشون) این WB و اصرار نولان بود که پرخرج ترین فیلم اورجینالش در این وضعیت که اصلاً مشخص نیست فروش به چه اندازه خواهد بود در سینماها اکران بشه
کسی از bia2movies اشتراک خریده؟ چون شکل درگاهش یه طوریه
دقیقا. از لحاظ تعداد فیلم و تنوع کیفیت ها و انکودر ها هم عالیه.من اشتراک گرفتم ازش مشکلی نداشتم البته تا مدتی قبل مجانی بود. گزینه ی همیشگی شماره یک من برای دانلود همین سایته.یسری ارشیو فوق العاده از فیلمای Giallo و فیلمای Cult که هر کسی نگا نمیکنه درین سایت موجوده.فیلمای قدیمی ارشیو میکنم تعداد زیادی از اثار باربارا استیل بازیگر مورد علاقه م رو از همین سایت گرفتم.
بقیه کمپانیها هم میتونند زرنگ باشن و فیلماشون رو اکران کنند.هرکس دیگه ای هم بود لقب ناجی سینما بهش نمیدادم. از طرف دیگه بعد از چندماه بسته بودن سینماها و اکران نشدن فیلم جدید مردم خیلی تشنه فیلم جدید بودن. خیلی هم زرنگ بودن که این موقع اکران کردن تا فروشش بیشتر بشه.
من هم گفتم حتی اگر این فیلم ها هم اکران میشدند لقب ناجی سینما نمیگرفتند.بقیه کمپانیها هم میتونند زرنگ باشن و فیلماشون رو اکران کنند.
فیلم جدید باند، یا قسمت جدید سریع و خشن و...
فیلمای بزرگی هستند و حسابی پولساز. هزینه ساختشون هم از فیلم نولان کمتر شده.
با این حال هیچکدوم حاضر نشدند فیلمشون رو تو تابستون اکران کنند.
بقیه کمپانیها هم میتونند زرنگ باشن و فیلماشون رو اکران کنند.
فیلم جدید باند، یا قسمت جدید سریع و خشن و...
فیلمای بزرگی هستند و حسابی پولساز. هزینه ساختشون هم از فیلم نولان کمتر شده.
با این حال هیچکدوم حاضر نشدند فیلمشون رو تو تابستون اکران کنند.