Movie Center

دوستان فیلم survival و mystery به سبک exam 2009 و فیلم cube zero لطفا معرفی کنید...
exam ایده خیلی باحالی داشت ولی از اواسط فیلم خسته کننده شد و پایان کاملا معمولی داشت.
cube zero هم دقیقا مشابه exam بود ولی پایانش بشدت جفنگ بود طوری که نسخه بعدی که ساخته شده مرددم که نگاش کنم.

دوستان فیلم survival و mystery به سبک exam 2009 و فیلم cube zero لطفا معرفی کنید...
exam ایده خیلی باحالی داشت ولی از اواسط فیلم خسته کننده شد و پایان کاملا معمولی داشت.
cube zero هم دقیقا مشابه exam بود ولی پایانش بشدت جفنگ بود طوری که نسخه بعدی که ساخته شده مرددم که نگاش کنم.

Mindhunters 2004
Identity 2003
Saw Collection
The Killing Room 2009
Circle 2015
Clue 1985
Nine Dead 2011

چقدر Mulan بد بود:| 200 میلیون دلارخرج این فیلم کرده بودن؟:))
کردیت فیلم رو نگاه کنی، برای فیلم برداری از دولت چین تشکر کردن و ملت متوجه شدن انگار اون منطقه نزدیک یکی از کمپ های شکنجه مسلمانان بوده.:|
قشنگ بغل اشون ملت داشتن سلاخی میشدن. دیزنی هم عین خیالش نبوده:|

سلام
ولی من هر دوره از زندگیم طرفدار یه کارگردان بودم :D
مثلاً
یه دوره کیمیایی
یه دوره تارانتینو
ووو...
الان هم تو این برحه حساس تاریخی:D کارگردان مورد علاقم بیلی وایلدره ، بازیگر مورد علاقم جک لمون و فیلم مورد علاقم هم some like it hot میباشد‌.
منم همینطوری بودم و مدام علاقه‌ام عوض می‌شد به خاطر همین یکی دو سالی هست سعی کردم چه تو موسیقی و چه تو سینما به جای اینکه از سازنده‌ها حمایت کنم، طرفدار آثار باشم.

سلام
یه فیلم سینمایی بود سالها پیش تلویزیون چند بار پخش کرد ، جنگ جهانی اول یا دوم یه خانمی نمیدونم بهش میگفتن خاله یا عمه نمیدونم چی :D میره پیش یه خانواده ایی که پدرشون درجنگ بود این خانم اولش زشتو بد اخلاق به نظر میومد اما اخر فیلم بچه ها از رفتنش ناراحت شدن ! دوستان میدونید اسم فیلم چی بود ?
سلام
فکر کنم این فیلم بود.

Nanny McPhee Returns

شبکه نمایش با نام بازگشت دایه مکفی پخش کرد.

Nanny McPhee Returns (2010) - IMDb
خودشه دستت درد نکنه ممنونم ???????

آخرین ویرایش:
سلام
یه فیلم سینمایی بود سالها پیش تلویزیون چند بار پخش کرد ، جنگ جهانی اول یا دوم یه خانمی نمیدونم بهش میگفتن خاله یا عمه نمیدونم چی :D میره پیش یه خانواده ایی که پدرشون درجنگ بود این خانم اولش زشتو بد اخلاق به نظر میومد اما اخر فیلم بچه ها از رفتنش ناراحت شدن ! دوستان میدونید اسم فیلم چی بود ?

سلام
فکر کنم این فیلم بود.

Nanny McPhee Returns

شبکه نمایش با نام بازگشت دایه مکفی پخش کرد.

Nanny McPhee Returns (2010) - IMDb

آخرین ویرایش:
ACADEMY ESTABLISHES REPRESENTATION AND INCLUSION STANDARDS FOR OSCARS® ELIGIBILITY
طبق قوانین جدید اسکار، دیگه فقط فیلم‌هایی می‌تونن در بخش‌های اصلی نامزد دریافت جایزه اسکار بشن که از 4 شرط جدید ، حداقل 2 مورد رو رعایت کنن

View attachment 164369

View attachment 164370View attachment 164371View attachment 164372View attachment 164373
هولی مولی!
گمانم یه چند سالیه که همین قوانین وجود داشته منتهی الان رسمی شدن
فقط اون LGBTQ هارو بگو که جزو لیست اجباری واسه بخش های؛ موضوعِ داستان اصلی/تیم اصلی ساخت/تیم بازیگری/افراد تازه کار و... به اجبار تو لیست قرار گرفتن:D
پ.ن: البته با دید کلی اگر نگاه کنیم احتمالا تنوع رو بالا میبره ولی با این وجود :D:Arrowd:

ezgif.com-resize.gif

هولی مولی!
گمانم یه چند سالیه که همین قوانین وجود داشته منتهی الان رسمی شدن
فقط اون LGBTQ هارو بگو که جزو لیست اجباری واسه بخش های؛ موضوعِ داستان اصلی/تیم اصلی ساخت/تیم بازیگری/افراد تازه کار و... به اجبار تو لیست قرار گرفتن:D
پ.ن: البته با دید کلی اگر نگاه کنیم احتمالا تنوع رو بالا میبره ولی با این وجود :D:Arrowd:

View attachment 164405
روز به روز این جمله ی تاریخی(gif) بیشتر و بهتر خودشو نشون میده

ACADEMY ESTABLISHES REPRESENTATION AND INCLUSION STANDARDS FOR OSCARS® ELIGIBILITY
طبق قوانین جدید اسکار، دیگه فقط فیلم‌هایی می‌تونن در بخش‌های اصلی نامزد دریافت جایزه اسکار بشن که از 4 شرط جدید ، حداقل 2 مورد رو رعایت کنن

View attachment 164369

View attachment 164370View attachment 164371View attachment 164372View attachment 164373

خب آکادمی اسکار رسما گفت اره ما اینیم :دی رسما لعنت بهشون که "هنر" رو با این مسائل میسنجن...
من چند سال اخیر تو خیلی از انتخاب ها طرفشونو گرفتم (مثل موونلایت) ولی واقعا حال بهم زنه این حرفا...

خب این معیارهایی که اسکار به طور علنی اعلام کرده، چیز عجیبی نیست که شماها دارید چند برابر آن را به سیاه نمایی تشبیه می کنید! این ها معیارهای رایج و مرسوم تمامی جشنواره و فستیوال های سینمایی و تلویزیونی است. حتی کسی که می خواهد فیلم یا فیلم نامه اش به یک جشنواره بفرستد باید بر اساس این معیارها عمل کند. این معیارها از قدیم و ایام در اسکار بوده و در کل باز هم میگم چیز عجیبی نیست. فقط کافیه نگاهی به برندگان اسکار بهترین فیلم ها بیندازید تا ببنید جای هیچ تعجبی ندارد. تم یکی از اصلی ترین معیارهاست که باید در هر فیلمی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم اشاره شود. از میدنایت کابوی گرفته تا مرد بارانی و عصر حاضر میلیونر زاغه نشین، گرین بوک و مونلایت!

View attachment 164369

حالا ما سالهای پیش میگفتیم اسکار یه مراسم نژاد پرستانه دو زاری politicaly correct هست، شلوار ما رو میکشیدید سرمون!!

یه مشت بزدل دستمال به دست، ×××× مال
بی خاصیت
ننگ صنعت سینما که هیچی، ننگ صنعت سرگرمی هستن
خاک تو سرتون
کسی اگه حد وسط هم داشت دیگه با این حرکات ، الان حالش از هر چی سیاه و lgbt و ایناست بهم میخوره و کاملا هم حق داره

آیندگان به ما میخندن که اینجوری سواری دادیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or