K I 1 1 E R
ناظم انجمن
The target audience for Fortnite was born after the Dark Knight Trilogy.
The target audience for Fortnite was born after the Dark Knight Trilogy.
نولان از وقتی هری استایلزو گذاشت نقش اصلی فیلمش دیگه اون نولان سابق نشد
یه چند تا ارجاع دیگ به The Dark Knight Rises داشت
بصورت جدی میتونم بگم نولان به قدری کاراش تاثیر گذار بودن که من اورریتد نمیتونم بگم هستیکی از اورریت ترین کارگردانای تاریخ میره که به تنهایی اورریت ترین کارگردان تاریخ بشه
تنت نیومده لقب شاهکار گرفته به خودش
به هرحال نظرات همه محترمهبصورت جدی میتونم بگم نولان به قدری کاراش تاثیر گذار بودن که من اورریتد نمیتونم بگم هست
حالا فیلم رو کسی خبر نداره ولی از همین تریلر میشه فهمید مثل اینسپشن قراره اثر جاه طلبانه ایی باشه.
من که واقعا امیدوارم بتل رویال ریشه کن بشهنه میدونم اون رو...خود اکران فیلم توی چند وقت آینده میگم
حتی نولان شاهکار دو عالم هم دست ملت بده، برگردوندن ملت اونور بعد همچین قرنطینه ایی یه سالن های سینما کلا سخته
ماشالا اون کنسرتی که گرفتن توی ایونت های انلاین انقلابی بود:/ واقعا کنجکاوم، آیا جذابیت فورتنایت مثل ماینکرفت موندگار میمونه یا در نهایت قراره افت شدیدی داشته باشه؟! بنظرم با این فرمون به روز بودن بعیده حالا حالا چیزی از معروفیت اش کم بشه![]()
ریشه کن که چه عرض کنم...باید دعا کنیم یکهو بازی مورد علاقمون بتل رویال نشهمن که واقعا امیدوارم بتل رویال ریشه کن بشه![]()
نکته ی مثبت نولان اینه که فیلم هاش هم برای مخاطب عام لذت بخشه و هم خاص . این هم به این خاطره که میتونه مفاهیم عمیق و پیچیده رو جوری روایت کنه که برای هر دو مخاطب جذابیت داشته باشه.یکی از اورریت ترین کارگردانای تاریخ میره که به تنهایی اورریت ترین کارگردان تاریخ بشه
تنت نیومده لقب شاهکار گرفته به خودش
دنیس ولنیو سبک کاریش یکم شبیه نولانه. مثلا فیم Arrival اش تا حدودی شبیه اینتراستلاره یا فیلم enemy ایش تو همین مایه هایی که تو مدنظرته احتمالا. توی مایه های inception نه اینکه ادراکت رو قوی کنه ولی خب الان فیلم predestination داره میاد تو ذهنم و فکر کنم برات جذاب باشه. ولی اگه میخوای ادراکت رو واقعا قوی کنی فیلم های استنلی کوبریک رو ببیندوستان میشه چنتا فیلم در مورد جهان بینی ،رویاپردازی، ماورا و ناخودآگاه ذهنی بهم معرفی کنید
مثل همون تو مایه های inception , interstellar و تا حدودی doctor strange ( بدون درنظر گرفتن بخش های تخیلی )
در کل نمیخوام تخیلی ببنیم ، میخوام اشراف و ادراکم باهاش تقویت بشه