Movie Center

سلام.
یه سوال در مود کیفیت فیلم ها داشتم ، معمولا یکی دو هفته زودتر نسخه Web میاد بعدش بلوری.
میخواسم ببینم فرقیم بین کیفیتشون هست؟ ارزش صبر کردن داره یا همون وب بگیریم بره؟
البته من معمولا نسخه x265 1080p کم حجم (مثلا PSA) میگیرم ، نه از اون 40 گیگیا.

این Charlie's angels چقدر بده... قشنگ خدا لعنت کنه اونی که به کریستین استوارت گفت بازیگر خوبی هستی، قشنگ هر ثانیه ایی که توی این فیلمه روی مخه شدید...فیلمنامه و کرکتر ها هم همه داغون:|

بعد مدت ها با Bad Boys For Life و Gentleman گای ریچی شروع کردم به فیلم دیدن... هرچقدر اون دوتا خوب بودن این گند زد بهش:/
برم بعدش سراغ Little Women این لعنتی رو امیدوارم بشوره-_-

• Like
Reactions: reactor
سلام.
یه سوال در مود کیفیت فیلم ها داشتم ، معمولا یکی دو هفته زودتر نسخه Web میاد بعدش بلوری.
میخواسم ببینم فرقیم بین کیفیتشون هست؟ ارزش صبر کردن داره یا همون وب بگیریم بره؟
البته من معمولا نسخه x265 1080p کم حجم (مثلا PSA) میگیرم ، نه از اون 40 گیگیا.
تو نسخه های 1-2 گیگی فرق خاصی بین وب و بلوری نیست.

این Charlie's angels چقدر بده... قشنگ خدا لعنت کنه اونی که به کریستین استوارت گفت بازیگر خوبی هستی، قشنگ هر ثانیه ایی که توی این فیلمه روی مخه شدید...فیلمنامه و کرکتر ها هم همه داغون:|

بعد مدت ها با Bad Boys For Life و Gentleman گای ریچی شروع کردم به فیلم دیدن... هرچقدر اون دوتا خوب بودن این گند زد بهش:/
برم بعدش سراغ Little Women این لعنتی رو امیدوارم بشوره-_-
چارلی کلا خیلی سری درپیت و داغونیه ولی کریستین استوارت انصافا خیلی بهتر شده.قدیم خیلی یُبس‌تر بود:Dنائومی اسکات هم حضور خوب و همدلی‌برانگیزی داره تو فیلمه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soltanmasoud
تو نسخه های 1-2 گیگی فرق خاصی بین وب و بلوری نیست.

چارلی کلا خیلی سری درپیت و داغونیه ولی کریستین استوارت انصافا خیلی بهتر شده.قدیم خیلی یُبس‌تر بود:Dنائومی اسکات هم حضور خوب و همدلی‌برانگیزی داره تو فیلمه.
بازیش اینجا واقعا دیگه زیادی روی مخ بود:دی
نائومی اسکات بازیش خوب بود نقشش بیخود و مسخره بود:/
الیزابت بنکس چقدر کارگردان مزخرفیه... از اول تا اخر این لعنتی پوکر فیس بودم:|

فیلم های هیولایی کمپانی یونیورسال.:D؛ مومیایی، مرد نامریی، فرانکشتاین و...
عجب... خبر نداشتم، ماشالا هر رئیس کمپانی که با ننه اش قهر کرده میخواد یونیورس بزنه:D
بعید میدونم چیز خوبی ازش در بیاد!
حالا فیلمی که میخواد کارگردانی کدوم هیولاست؟

حالا فیلمی که میخواد کارگردانی کدوم هیولاست؟

زن نامریی.:D

کلا استارتشو با مومیایی ۲۰۱۷ زدن و بعد از عملکرد وحشتناک ضعیفش، کلا یونیورس تا مرز کنسلی پیش رفت، اما وقتی مرد نامریی ترکوند (چه در گیشه و چه توسط منتقدان)، یه جون دوباره ای گرفت.:D

• Like
Reactions: Arima Kishou
زن نامریی.:D

کلا استارتشو با مومیایی ۲۰۱۷ زدن و بعد از عملکرد وحشتناک ضعیفش، کلا یونیورس تا مرز کنسلی پیش رفت، اما وقتی مرد نامریی ترکوند (چه در گیشه و چه توسط منتقدان)، یه جون دوباره ای گرفت.:D
:/
لابد خودشو میخواد نامرئی کنه... زنیکه خود شیفته:D
بعد ورژن مذکر هست خوب میرفتن دنبال یک چیز دیگه، مگه زوریه سریع میخوان ورژن مونث رو بسازن:D

شاید تو ژانر اکشن نتوانسته موفق باشه ، اولین تجربه کارگردانیش تو قسمت دوم pitch perfect بدنبود
والا اولیش رو دیدم ولی دومیش رو ندیدم که بودنم چه کرده:دی
ولی توی اینجا واقعا افتضاح بود:|

من از بنکس کارگردان چیز دیگه‌ای ندیدم ولی تو همین چارلی به نظر میرسه که ویژن خاصی نداره و هیچ چیز خاصی به پروژه اضافه نکرده بود.با توجه به چیزی که از فیلم قبلیش شنیده بودم انتظار داشتم حداقل تو بازی بازیگرای زن به یه کیفیت خاصی برسن که از اونم خبری نبود.بوکسمارت فیلم مورد علاقه من نیست ولی کار اولیویا وایلد اونجا دقیقا نقطه مقابل خنثی بودن الیزابت بنکسه.البته وایلد هم اخیرا یه فیلم کوتاه داد بیرون که مدل فیلمای "سینمای جوانی" بود:D
متاسفانه همین کارگردان مزخرف، کارگردانی فیلم بعدی دارک یونیورس رو برعهده داره.:D
دارک یونیورس پروندش با همون دو تا فیلم بسته شد.بعد از مومیایی و کنسل شدن عروس فرانکنشتاین دیگه گفتن از این به بعد فیلم ها استند‌الون خواهند بود و ربطی به هم ندارن.مرد نامرئی هم اولین فیلم این خط مشی جدیدشون بود.الان دوباره میخوان دراکولا هم بسازن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or