متاسفانه یه بدی داره و اون هم این هست که دائمی نیستن ، یعنی اینهمه کیفیت و انکود مختلف که گذاشته بعد حدود 2 ماه باطل میشه و فقط اون دو تا لینکی که تو قسمت آرشیو دائمی هست باقی می مونه.
درسته ولی مشکلی نداره زیرش میزنی برات اختصاصی اپلودش میکنه دوبارهمتاسفانه یه بدی داره و اون هم این هست که دائمی نیستن ، یعنی اینهمه کیفیت و انکود مختلف که گذاشته بعد حدود 2 ماه باطل میشه و فقط اون دو تا لینکی که تو قسمت آرشیو دائمی هست باقی می مونه.
والا من همه روشهای دانلود فیلم تست کردم ازتورنت بگیر تا ........
به نظرم با اختلاف بهترین سایت دانلود فیلم Warez-IR هستش فقط اشتراکش پولیه .
Warez-IR - دانلود جدید ترین فیلم و سریال های روز دنیا
من خودم سریال Dark و ... با کیفیت خیلی بالا ازش گرفتم هر قسمت تقریبا ۷ گیگ اینا بود حتی بالاترم داشتاز نظر آرشیو خیلی خوبه واقعا. شوهای تلویزیونی آمریکا رو هم به روز میزاره که یه امتیازه و جای دیگه پیدا نمیشه اصلا.
ولی از نظر قراردادن کیفیت های مختلف ضعیفه. همین سریال La casa de papel یا همون money heist رو کلا یه 1080 گذاشته که حجمش 2 گیگه . در حالی که همه سایت ها حتی رایگان اکثر سریال ها رو 1080 x265 اینا هم میزارن که من همیشه واسه سریال این کیفیت رو میبینم. حدود 600-500 مگ ـه
یا کیفیت 4k فیلما رو تا الان من یکی دو تا میخواستم نذاشته ولی جاها دیگه گذاشتن.
میخوام بگم من با اینکه اشتراکشو دارم الان ولی دست به دامن سایتا رایگان شدم الان واسه یه سری خواسته هام. اشتراک fardadl هم داشتم که تمام شده اون از نظر گذاشتن کیفیت و انکودرهای مختلف عـــالیییه
A Hidden Life
فیلم بسیار زیبایی بود با داستانی واقعی، تایم این فیلم تقریبا ۳ ساعته و پر از صحنه های بکر و دیالوگ های زیباست، پس حتما با کیفیت عالی در تلویزیون خوب ببینید فیلم رو، روند فیلم کنده و از این دست فیلم هاست که نباید برای دیدنش عجله کنید.
موضوعش چیه ؟
من با ظاهر و استایل درخت زندگی حال کردم ولی موضوع و محتواش جالب نبود برام
دوستانی که فیلم platform رو دیدن دو تا سوال داشتم
اول اینکه تو اون اوضاع که آدم هم میخوردن اون دختر بچه چجوری جون سالم بدر برده بود؟و از همه مهمتر چی میخورد؟دوم اینکه آخر فیلم چی شد؟؟؟
سریال money heist کیفیتی که خواسته بودیو گذاشت . این سایت همیشه صبر میکنه تا بهترین انکودارا ریلز کنن بعد اپلودش میکنهاز نظر آرشیو خیلی خوبه واقعا. شوهای تلویزیونی آمریکا رو هم به روز میزاره که یه امتیازه و جای دیگه پیدا نمیشه اصلا.
ولی از نظر قراردادن کیفیت های مختلف ضعیفه. همین سریال La casa de papel یا همون money heist رو کلا یه 1080 گذاشته که حجمش 2 گیگه . در حالی که همه سایت ها حتی رایگان اکثر سریال ها رو 1080 x265 اینا هم میزارن که من همیشه واسه سریال این کیفیت رو میبینم. حدود 600-500 مگ ـه
یا کیفیت 4k فیلما رو تا الان من یکی دو تا میخواستم نذاشته ولی جاها دیگه گذاشتن.
میخوام بگم من با اینکه اشتراکشو دارم الان ولی دست به دامن سایتا رایگان شدم الان واسه یه سری خواسته هام. اشتراک fardadl هم داشتم که تمام شده اون از نظر گذاشتن کیفیت و انکودرهای مختلف عـــالیییه
سریال money heist کیفیتی که خواسته بودیو گذاشت . این سایت همیشه صبر میکنه تا بهترین انکودارا ریلز کنن بعد اپلودش میکنه
View attachment 135222