Robin Hood
کاربر سایت
من چند بار خواستم این بحث تورنت رو برای افرادی که دائما درگیر با سایت های ایرانی دانلود فیلم هستن باز کنم ولی خب حوصله سوال پرسش ها و لحن طلبکار گونه بعدش رو نداشتممن کلا سالهاست از تورنت دانلود میکنم کیفیت های خاصیم میگیرم، فیلم های هالیوود یا اروپا و آسیا فرقیم نداره، 2 3 تا ترکر خصوصی کاملا نیازمو برطرف کرده و اصلا پیش نیومده یه شبانه روز رو دنبال چیزی بگردم و توی این سالها تا حالا نشده عنوانی رو هم بخوام و داخل این شبکه های تورنت پیدا نکنم.
من کلا زیاد میبینم حالا نه لزوما اینجا، خیلیا همش در به درن که فلان سایت یا فیلتر میشه یا کلا جمع میکنه میره یا میاد فیلمارو سانسور میکنه که ظاهرا خیلی برای طرف دانلود کننده ش ایجاد مشکل میکنه. هیچ فرق یا اهمیتی برای من نداره که کی از کجا دانلود میکنه بالاخره یه مطلبی میذارم شاید به درد یه نفر خورد.
حالا شما یا خیلیای دیگه هیچ مشکلی ندارید باهاش، خیلیم خوب ایشالا که چرخ این سایتا هم براتون بچرخه و هر روزم آرشیواشون بهتر بشن![]()
شاید خیلی ها نمیدونن که مثلا همین سایت 30nama که از ملت بابت دانلود فیلم پایرت شده هزینه اشتراک میگیره تمام آرشیو خودش رو از تورنت میاره و در سرورهای خودش ذخیره میکنه. نگران سرعت دانلود هم نباشید فیلم های با seed بالا و حجم های پایین (برای مثال 1 تا 6 گیگ) معمولا به خاطر سید های زیادی که دارن از نظر سرعت دانلود فرقی با لینک مستقیم ندارن.
خودم چند وقتیه فیلم های 4k با حجم های 20 گیگ به بالا میگیرم حتی این تورنت های حجیم که seed بالایی هم ندارن سرعت دانلود مناسبی دارن اینو گفتم که حتی از seed پایین ها هم نا امید نشید! هر چیزی خواستید بگیرید