به خصوص از لحاظ داستانی که کلا توی دیواره
نه دیگه حالا واقعا اینقدرم بد نیست
خوبیش اینه که اون حس و حال و روند تکراری فیلمای MCU رو نداره
به خصوص از لحاظ داستانی که کلا توی دیواره
من خودم خوشم اومد. هیچجوره نمیتونم بگم فوق العادست. ولی بد هم نبود اصلا!
مارگو رابی که اصلا هارلی کویین تر از هارلی کویینهبه نظر من بانو مارگو رابی زاده شده برا هارلی کویین بودن؛ لامصب همینطور عادی هم حرف میزنه انگار خود هارلیه.فیلم بدی نبود و فقط کاشکی مدت زمانش یکم بیشتر بود.
کاشکی یکم زمانو بیشتر میکردن و روی یسری کاراکترا بیشتر وقت میزاشتن! مخصوصا بلک مسک! خیلی باش حال کردم ولی خیلی کم بش پرداخته بودن. ینی به نظرم قشنگ پتانسیل داشت! هانترس هم دوست داشتم بیشتر بهش میپرداختن (البته بخاطر بانو مری الیزابت وینستد)
رفقایی که فیلم پرندگان شکاری رو دیدید ، قناری سیاه کارکترش در چه حد بود تو فیلم؟ قابل قبول بود یا نه جالب نبود؟
یه نکاتی که بخاطرش منتظر پرندگان شکاری بودم ، دیدن Canary Cry قناری سیاه بود ، امیدوارم یه چیز درست و حسابی درآورده باشن و ضد حال نخورم.
اینم مثل اسنایدر کات JL ، باید منتظر فیلمنامه ای اسکریپتی چیزی از ذهنیت آبرامز باشیم تا بیبینیم چی بوده خط اصلی مد نظر اوشون. به نظر من باز خوب جمع کرد .قابل قبول بود.آقا این star wars آخری رو دیدم امشب...چی بود واقعا این؟چرا انقدر داستان ضعیف بود؟ انگار اکثر چیزای اصلی سری ول شد به امان خدا! نه توضیحی نه دلیلی...شدیدا هم هندی!
![]()
anger dayسلام امت
یه چند تا فیلم وسترن درجهیک که بشه با خانواده نگاه کرد رو لطفا نام ببرید.
ترجیحا رنگی باشه.
مثل ریو براو.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk