فیلم کمتر از یک ماه پیش رفته روی اکران و الان نسخه ی دیجیتالیش اومده. با این حال تونسته 130 میلیون دلار بفروشه. به نظرم خیلی کمه ولی باز هم با توجه به بودجه اش خوبه.
آقا میشه جدی بگین این مرد نامرئیه دقیقا توو حال و هوای چه جور فیلمیه؟! بابا من دیگه حوصله اجنه وُ روح ُ شلوار خیس کردن ندارم
انقد جوونی ُ جاهلی دیدم این چیزارو بابا شبا با هر صدایی توهم می زدم...
آقا میشه جدی بگین این مرد نامرئیه دقیقا توو حال و هوای چه جور فیلمیه؟! بابا من دیگه حوصله اجنه وُ روح ُ شلوار خیس کردن ندارم
یه فیلم تا وقتی موجود غیر طبیعی توش نباشه ترسناک نیست.
اینم شخصیتش آدمه منتها نامرئی...فقط یکی دو جا ممکنه ضربان قلبت بره بالا ولی سعی نمیکنه غافلگیرت کنه.
هیچ ربطی نداره علی و کلا یه نسخه مدرن شده از خود کتاب مرد نامریی به قلم اچ.جی. ولز هست؛ با این تفاوت که تمرکز فیلم بیشتر بر روی قربانی های مرد نامریه تا خود مرد نامریی.
من هنوز فیلم رو ندیدم ولی یعنی اینقدر این رو توی تایملاین توییترم دیدم که رفتم هر چی کلمه راجع به این فیلم بود رو Mute کردم من خودم حس میکنم فیلم چرتیه ولی اینقدر ملت از این تعریف کردن که هارلی فلان و مارگو رابی بهمان و ... که آدم فکر میکنه فیلمی ساختن که 15 تا اسکار گرفته
من هنوز فیلم رو ندیدم ولی یعنی اینقدر این رو توی تایملاین توییترم دیدم که رفتم هر چی کلمه راجع به این فیلم بود رو Mute کردم من خودم حس میکنم فیلم چرتیه ولی اینقدر ملت از این تعریف کردن که هارلی فلان و مارگو رابی بهمان و ... که آدم فکر میکنه فیلمی ساختن که 15 تا اسکار گرفته
جدا نکته مثبت فیلم فقط Margot Robbie اه
همونطور که تنها نکته مثبت Suicide Squad هم فقط Margot Robbie بود
واقعا داره حیف می شه این بانو
با اختلاف بهترین هارلی کویین هست
ولی خوب فیلم واقعا افتضاحه ها
به خصوص از لحاظ داستانی که کلا توی دیواره