Movie Center

کسی میتونه در مورد داستان فیلم The Wailing بیشتر توضیح بده؟

فیلم یکم گنگ و نا مفهومه ولی تحلیل ها و تفسیر هارو که بخونی خیلی دستت میاد داستان
من خودم یسالو نیم پیش فک کنم دیدم و اونقدر یادم نیست ولی یادمه یسری تفسیر + بحث بچه های همینجا رو خوندم و تقریبا فهمیدم

این بحثو از اینجا دنبال کن فک کنم دستت بیاد

اینکه سیاست در جوایز اسکار تاثیر داره که شکی نیست ولی اینکه بیایم و جناحی کنیم قضیه رو یکم زیاده رویه...
فیلم های نامزد اسکار حداقل باید یکسری استاندارد ها رو رعایت کنن و به اصطلاح همه چی محتوا نیست و فرم هم باید در سطح قابل قبول آکادمی باشه.
اگه واسه دلایل سیاسی به هر ننه من غریبی یه اسکار بدن که بعد این همه سال اسکار مهمترین مراسم جوایز سینمایی نبود و میشد یکی از صد ها مراسم ریز و درشت سینمایی تو دنیا که کسی زیاد پیگیرش نمیشد.
زیاده روی؟! :)) بردار من اون حداقل استانداردهایی که میگی 12-10 سالی هست که دیگه رفته قاطی باقالیا. ربطی نداره گذشته های دور یه آکادمی رو به الانش ربط بدی.

دوستان کسی جومانجی جدیده رو دیده؟ چرا اینقدر گند زدن؟ :D
من ازونایی بودم که شدیدا با نسخه قبل حال کردم و خیلی خندیدم واقعا باهاش. این قسمت هم همون روند نسخه قبلو پیش گرفت که برام کاملا اوکی بود ولی دوتا کاراکتر جدید اضافه کردن که بجز سمباده زدن مغز و اعصاب هیییچ کاری نکردن -__- یعنی 70-80% فیلم قشنگ داشتم خود زنی میکردم -__-

نورا توی فیلم، خاله ی بچه های فیلم جومانجی اریجینال عه! همونی که توی اون فیلم بچه هارو نگه میداشت!

پ.ن. داشتم فک میکردم چرا یک بازی خفن از جومانجی نمیسازن؟ توش راحت بتونن پرده 4 رو بکشونن، کلیشه های گیم رو به فان بگیرن و قشنگ یجور ددپولِ صنعت بازیو بسازن! :دی حیف از این همه پتانسیل

پ.ن. داشتم فک میکردم چرا یک بازی خفن از جومانجی نمیسازن؟ توش راحت بتونن پرده 4 رو بکشونن، کلیشه های گیم رو به فان بگیرن و قشنگ یجور ددپولِ صنعت بازیو بسازن! :D حیف از این همه پتانسیل

:D:D:D

فیلم یکم گنگ و نا مفهومه ولی تحلیل ها و تفسیر هارو که بخونی خیلی دستت میاد داستان
من خودم یسالو نیم پیش فک کنم دیدم و اونقدر یادم نیست ولی یادمه یسری تفسیر + بحث بچه های همینجا رو خوندم و تقریبا فهمیدم

این بحثو از اینجا دنبال کن فک کنم دستت بیاد
اگر دو کلمه از فیلم فهمیده بودم، الان رو همونم شک دارم :D

بدی این فیلم ها اینه که هیچ تحلیل قطعی براشون وجود نداره. یعنی اعتبار تحلیل چهار کلمه ای منی که فیلمو سر سری دیدم، با تحلیل چند هزار کلمه ای کسی که 10 بار فیلمو دیده یکی هست. هر دو گنگ، پر از حفره، همه حدسیات و ... جالبه که اگه 10 نفر در مورد فیلم بنویس، انگار هر کدوم 10 فیلم متفاوت رو دیدن :D :|

اینو دیدم، ولی منظورم یک بازی درست و حسابیه :دی نمیدونم یسری ایده باحال تو ذهنم دارم که از این بازی کو-آپ عادی خیلی بیشتره :دی سینماییتر، ادونچر تر، ست پیس! :دی

ولش کن آف تاپیک میشه!

دوستان الان که mkvcage خدا بیا مرز شدخه چه ریلیز هایی خوبن؟

x264:

RARBG، PaHe ،EVO NTG

RMTeam هم دیدی فرار کن؛ البته انکودر RARBG هم جدیدا داره میشه مثل RMTeam :D

x265:

Tigole و PSA

1917poster.jpg

دست پخت فیلم جنگی انگلیسی: دو تا baby face (همون بچه خوشگل خودمون) رو میندازی تو یه مهلکه survival تا در حد کماندوهای خبره و کارکشته از پسش بربیان. (چقدر این فیلم شبیه ماموریت معنوی فرودو و سَم بری از بین بردن حلقه میشه. و همینطور saving private ryan و همینطور حتی میتونم بگم gravity و کلا هر چی فیلم survival تو عمرتون دیدید. واقعا سینما چیه جز تکرار مکررات گذشته) طبق معمول هم سربازان آلمانی یه مشت لاشی حرومی زنازاده بی اخلاق خنگ و کودنِ مادرزاد هستن که دست کمی از orcـهای پلید ارباب حلقه ها ندارن هیچ بدترم هستن. بابا جان خودت اسم فیلمتو گذاشتی 1917... 102 سال گذشت...! 102 سال گذشت و شما انگلیسیا هنوز ول کن معامله نیستید... اون موقع حتی آلمانی ها، نازی هم نبودن!... این همه نوآم چامسکی اومد از جنایات خود انگلیسیا و آمریکاییا تو این جنگ گفت.. بعد بازم...! هیچی بابا وللش... به ما چی میرسه این وسط. گور بابای هر دو طرف جنگ. :D

دوستان فیلم کره ای تو سبک ترسناک یا معمایی معرفی کنید.
هم سبک The Wailing و خاطرات قتل.

لامصب هر چی فیلم کره ای تا حالا دیدم مثل رعد و برق بوده تو سرم خیلی خوبن :D

پ.ن: Oldboy و Thirst رو گرفتم.
The Handmaiden
Lady Vengeance
White: The Melody of the Curse
Death Bell
The Mimic

دوستان فیلم کره ای تو سبک ترسناک یا معمایی معرفی کنید.
هم سبک The Wailing و خاطرات قتل.

لامصب هر چی فیلم کره ای تا حالا دیدم مثل رعد و برق بوده تو سرم خیلی خوبن :D

پ.ن: Oldboy و Thirst رو گرفتم.

بهار، تابستان، پاییز، زمستان و بهار
دریای زرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or