barneysawyer
کاربر سایت
این قدر این فیلم رو تاخیر زدن و درباره اشون شنیدیم که باید اسمش رو بگذاریم the old mutants
این قدر این فیلم رو تاخیر زدن و درباره اشون شنیدیم که باید اسمش رو بگذاریم the old mutants
کاری به کیمیایی ندارم اما حسینی هم خودش یکی از پر تناقض ترین سلبریتی های موجوده.چگونه مسعود کیمیایی جلوی دوربین خودش رو موش مردگی میزنه!
کسی که در دهه چهل به لطف سیستم بدون پارتی بازی و مافیا یه شبه تونست ره صد ساله رو بره و با انتقاد از همون سیستمی که بهش اجازه رشد داده بود بار خودشو تا آخر عمر ببنده حالا اینطور مظلوم نمایی میکنه (چون خودش میدونه دستش رو شده و خودش میدونه بوی تعفن گندکاری هاش دراومده) و اصلا هم اشاره ای نداره به پسر تحفه نطنزِ نُخاله ش که با زر و زور باباش تو سیستم فعلی جایگیر شده. و جالب تر اینجا که کیمیایی پدر هیچ علاقه ای هم به انتقاد از سیستم فعلی تو فیلماش نشون میده!... عجبا روزگار.
خوبه لااقل یه نفر پیدا شد حق این نون-به-نرخ-روز-خور رو کف دستش بزاره.
سلام
دوستان اگر لطف کنید چند تا فیلم سینمایی ایرانی خوب معرفی کنید تا دانلود کنم و کنار خانواده بشینیم نگاه کنیم.
فیلمی اجتماعی و مدنظرتون
مرسی
Letterboxd من هر فیلمی میزنم میاره خداییش کامله این برنامه که گفتی سریالها رو هم میذاره؟من این برنامه Letterboxd رو چک کردم ولی خیلی وقته برنامه TV Show Time اپلیکیشنش قسمت فیلمهای سینمایی رو اضافه کرده و اون برنامه خیلی پر مخاطبتر و پیشرفته تره و دیتابیس خیلی کاملتری هم داره و UI برنامه هم خیلی بهتره
آره دیگه، تخصصش که اصلا از اول سریال بوده، قسمت فیلمها رو هم به درخواست کاربرا چندماه پیش استارت زد و الان کاملهLetterboxd من هر فیلمی میزنم میاره خداییش کامله این برنامه که گفتی سریالها رو هم میذاره؟
عجب سالی شد
پست منو چرا پاک کردی؟!
پست منو چرا پاک کردی؟!
داخل اسپویل بود
این همه نظر نوشتم . نقد فیلم جزیره شاتر نوشتم
چرا پاک کردید؟
برا شعور ما که ارزش قائل نیستید حداقل برا خودتون احترام قائل باشید